http://cabal2.com/ .....alte noutatirezinta caracterele(force shielder,warrior,priest,wizard,force blader,si force archer) se pare ca blader-ul l-au inlocuit cu priest...vad ca vor fi 2 natiuni/lumi diferite...ahh...mor de nerabdare
![]()
http://cabal2.com/ .....alte noutatirezinta caracterele(force shielder,warrior,priest,wizard,force blader,si force archer) se pare ca blader-ul l-au inlocuit cu priest...vad ca vor fi 2 natiuni/lumi diferite...ahh...mor de nerabdare
![]()
Nu va mai aprindeti asa tare pana nu vedeti un trailer cu gameplay-ul. La orice joc cinematicul arata foarte bine.
Pai asta zic :|...daca a fost scos blader-ul si au bagat priest inseamna ca l-au inlocuit...si oricum in cabal mage e wizardul si healer e arcasul :| ..nu inteleg ce cauta priestul acolo dar in fine...
pai tot procyon si capella o sa fie numai ca au nume diferite , daca te uiti emblemele seamana foarte mult , so Reinfeldt ftw.
Old Soldier Of Procyon <3
Craiova, un strigăt , o lacrimă, un surâs de fericire !
Me needz blader![]()
abea astept sa vad care sunt cerintele...m-as oftica foarte tare sa numi mearga (mai ales ca yo astept jocul asta din decembrie cand au aparut primele zvonuri)
defapt zvonuri au aparut prin primavara 2010 :|
da da primele videoclipuri au aparut cam prin decembrie octombrie
Primele video sunt niste porcarii....
niciodata nu o sa iti dai seama de *** o sa arate jocul dupa trailer ... si inca ceva am intrat pe www.cabal2.com si am ramas surprins sa vad ca langa sigla de la ESTSoft apare cea de la Crytek... cred ca jocul va avea cerinte mari daca s-au bagat si ei , si probabil jocul va fi construit pe cry engine 3
Personal, cred ca jocul CABAL2 va fi reusit, din ceea ce am vazut in trailare jocul e impecabil.
~ Oricum, nu cred ca voi renunta la primul cabal avand invedere ca am mai facut asta si cu alte jocuri, ca aion-wow, si tot la vechiul cabal m-am intors.
Dupa noul Update , si daca se va rezolva problema cu lagul , va fi nevoie de mult mai molt decat grafica ca sa depaseasca cabalul actual , in trailare toate jocurile sunt frumoase , dar in joc , mai scartaie!
E total diferit..
Last edited by blanzi; 07-06-2011 at 15:09.
In Europa,peste cel putin doi ani probabil,asa ca ia-o incet si nu numara zilele pana apare.
Bai baiete...
Cabal 2...numit si Cabal Online 2 "the fate of rivals" (numele e posibil sa-l schimbe) se spunea ca se vor face teste beta in korea in vara lu 2011.Adica acum.Cat sa dureze pana il pune in europa ? 4 ani ? Se pare ca nu vrei sa apara sa ramai la cabal 1.Stai linistit va fi cabal 1 si cabal 2 la fel *** exista lineage 1 si 2.Servere diferite jocuri diferite.
Deocamdata ca informatii oficiale stim asa:
www.cabal2.comESTsoft Corp. (www.estsoft.com) is planning rollout of a new title called CABAL 2 (Official Title Unknown), a sequel to its worldly-known title CABAL Online soon to the public. Gaining excellent reputations from all over the world including Asia, Europe, North and South America, ESTsoft Corp. aims to bring another refined MMOG title to the global gaming market.
Designed to bring action-packed fun for MMOG fans, CABAL 2 shares the similar concept in terms of its eye-catching action with incredible graphical effects, and allowing players to share their online gaming excitement with the community.
“CABAL 2 will offer the strength that CABAL Online had, and we take that idea to develop what’s much more,” stated Min, Young-Hwan, CTO and Director of Game Department of ESTsoft Corp. “Hope gamers worldwide feel the excitement and joy that we wanted to bring out with this game because we plan to meet those high expectations to this title.”
CABAL 2 project has been underway at ESTsoft Corp.’s R&D Center in South Korea for several years, and is one of the highly anticipated projects in company’s history.
ESTsoft Corp. states that the recent news about a Chinese publisher Moliyo (摩力游:CN), a former publisher for CABAL Online, having to release CABAL 2 is not related in anything with ESTsoft Corp., and is preparing a legal action against Moliyo for using Jing-Tian-Dong-Di (惊天动地:CN) a Chinese name for CABAL Online in China literally translated as “Earthshaking” for their alleged new title without any consent and the illegal game operation of CABAL Online in China after the license expiration.
No date has been set for the release of the title, though ESTsoft Corp. will conduct beta tests in Korea throughout the year of 2011.
Nu ma intelege gresit,ca nu am nici un motiv sa vreau sa raman la un joc vechi,nici nu-mi fac iluzii ca ar fi Cabal 2 vreo continuare a lui Cabal 1.Si da,ma astept sa dureze destul pana apare in Europa Cabal 2.
Pana o sa jucam noi cabal 2... mai este, nu va stresati aiurea.
Last edited by dedantemon; 13-06-2011 at 16:56.
Wa dar repede te-ai aprins , sunt alte jocuri cu buget de sute de milioane de euro...la care le-a fost intarziata aparitia , asa ca si cabal 2 de ce nar fi , pana acum ce aveti? un portal , 6 charactere si 1 trailer..daca pe baza asta iti dai tu seama ca in 2011 , in vara apare in Korea este bine!
Sti macar hartile care vor fi , daca vor fi aceleasi seturi ? aceleasi dg? aceleasi skiluri?