Dupa parerea mea, o sa fie ceva total diferit, din cate am vazut..trailer/poze. O sa fie ceva de genul Blade & Soul care este destul de atragator.
Dupa parerea mea, o sa fie ceva total diferit, din cate am vazut..trailer/poze. O sa fie ceva de genul Blade & Soul care este destul de atragator.
Dar cine sunt eu sa stiu ce harti sunt si seturi...doamne...nu am vazut nici macar gameplay la el.Ma intrebi de dungeonuri daca sunt la fel :| pai asta e un alt joc , mah.Ma iei pe mine cu bugete si cu aparitie intarziata...NU am zis ca va apare in Korea in vara...stim oficial de la EST soft si CryEngine3 ca vor da drumul la joc in DECURSUL anului 2011.Teste beta adica.ATAT STIM.Dar daca fac teste inseamna ca jocul e terminat.Daca te uiti se vorbea din primavara lui 2010 sa apara..si deja a intarziat un an.Daca se vor face teste in korea in anul 2011 este prea probabil sa apara si in europa in jur de primavara 2012.Cel putin eu asa cred.Multi il asteptam, deci sa spera ca va fii free to play similar cabalului 1 si va avea cerinte acceptabile in ciuda motorului nou de grafica.
Last edited by shady14m; 20-06-2011 at 16:37.

2012 decembrie .

parerea mea e aceasta....Cabal 2 nu o sa "apara"ci cred ca o sa se faca update dupa update pana cand cabal (1)ve deveni un fel de cabal 2..
Nu,nici gand.Sunt prea multe dovezi care demonstrează că Cabal 2 va fi alt joc.Se şi vede īn grafica sa că acest joc e prea diferit de Cabal 1.Şi īntr-un update nou nu se poate şterge(blader) sau adauga o alta clasă(priest),sau să modifice atat de mult motorul de grafică.(CryEngine3).Cabal 1 nici măcar nu funcţioneaza cu Cry Engine.Ar fi un pas prea mare să facă un update peste Cabal 1.
Nu se pierde nimic,dar nici nu se dubleaza. :P
Sincer ? Cabal II mi se pare deja din poze e WoW si banuiesc ca si aici vei ta 5-6 ore in instante si toate cele, deci raman pe Cabal !
Why so serious ?! *rage mode /on*
stiu eu ca vei juca pe ascuns cabal 2:P
si eu macar zic:P DA! voi juca cabal 2 cand va aparea.Sper din tot sufletul sa nu intreaca cerintele pc-ului meu![]()
in primul rand cabal 2 va avea un nou engine(cry engine 2 daca iimi amintesc bine)deci totodata cu asta vor venii:
-grafici mult mult mai avansate(crescand totodata cu cerintele de sistem desigur)
-interfata noua(interfata de la cabal 1 poate fi folosit doar de engine cabal clasic)
-toate engineurile de la crytec au o calitate de invidiat deci totodata shi mai putine buguri
-sincronizare mai buna(timpul de raspuns de la server)
+o gramada de skille seturi etc noi deoarece ei va trebui sa le refaca.
Mult norocm la asteptat
Va sfatuiesc sa luati un hoby ca:)mult noroc
Cabal2 va fi un joc total diferit cu grafica care se aproprie de cea a WoWului gameplayul va fi asemanator numai ca tot ce tine de el armuri skilluri etc. vor fi diferite. detalii despre caractere si clase le gasiti pe siteul oficial..DATA LANSARII NU A FOST PUBLICATA DECI NU MAI FACETI PRESUPUNERI!!
Trailer oficial: http://www.youtube.com/watch?v=st95L...layer_embedded
site oficial: http://www.cabal2.com/
Wow , ce amalgan de informaţii. Cred că nimeni nu le ştia deja.
Cabal 2 e doar cu numele ca sa atraga playeri.Nu are nici-o legatura cu cabalul.E o prostie de joc dupa parerea mea a fost un trailer parca.In fine prea multe vorbe pt jocu ala...
IGN: D12pqro
Server: Mars
Class: Wi
Level: 17x
Guild: Abyss
Honour: 11-Officer(Not tg addict ftm)
clasa de la 00:36 din trailerul cabal 2 seamana cu bladerul din cabal 1
insa pe site scrie ca l-au scos. Pana la final ce clasa e?
lasa ca apare dota 2 pana la cabal 2![]()
Old Soldier Of Procyon <3
Craiova, un strigăt , o lacrimă, un surās de fericire !
OMG,ala se vede clar ca e un NPC.Se poate distinge calitatea texturii si detaliilor.Acel "Blader" nu are atatea detalii ca celelalte clase.Mai mult ca sigur e un NPC.Si mai mult ca sigur NPC-urile din Cabal 2 vor fi animate mai cu stil,exact ca la aion:P Cred ca vor si merge prin oras cativa pasi:P De aia ti se va parea ca face parte din clasele din cabal 2.
dota 2 tre sa apara, ca am vazut ca jucau astia la GamesCom), si cat despre Cabal II www.cabal2.com
Si ce ar trebui sa vad eu pe cabal2.com?:P Acele informatii sunt acolo din 21 martie 2011.