UGTV
Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 23 to 44 of 180

Thread: CABAL Online Episode IV .

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Status: Offline

Quote Originally Posted by Zeddicus View Post
    Ratza, astia prin "ceva nou" "dung nou" sper la profit sigur din dung *** e in toate jocurile.
    S-a saturat lumea sa dea banii pe entry carduri si sa iasa in pierdere.
    Bai, nu stiu *** sa zic, dar daca calculezi 1 entry cu profitul din 1 dungeon, nu da mereu pe plus, e adevarat, insa la 10 dungeon-uri, eu mereu fac profit mai mare de 10 entry-uri. La 100 nu mai zic.

Daca ei trebuie sa se duca 7 insi in FI ca sa-l termine, normal ca nu au profit (7 x 1.5kk sau cat e entry). Daca s-ar duce in 2, ar iesi macar pe 0 sau in castig.
    Last edited by RatzaTM; 19-08-2010 at 12:47.

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by RatzaTM View Post
    Bai, nu stiu *** sa zic, dar daca calculezi 1 entry cu profitul din 1 dungeon, nu da mereu pe plus, e adevarat, insa la 10 dungeon-uri, eu mereu fac profit mai mare de 10 entry-uri. La 100 nu mai zic.

Daca ei trebuie sa se duca 7 insi in FI ca sa-l termine, normal ca nu au profit (7 x 1.5kk sau cat e entry). Daca s-ar duce in 2, ar iesi macar pe 0 sau in profit.
    Pai plm ... e joc solo sau e team play?

Oricum am mai discutat asta de sute de ori, ei nu farmeaza dungeonul, omoara doar bosii rapid si asteapta la un uber item din boss.
    Ei ar vrea ceva de genu' BOI, intri in dung si iesi cu profit 100%.

adonis93's Avatar

Character Level
      123
    Character Class
      Force Shielder

nu mam referit neaparat la asta in dungeonurile actuale 25% din drop il reprezinta fch si inca 25% fchh .... un dungeon de lvl mai mare in care aceste "uber dropuri" sa fie diminuate ....

Character Class
      Blader

Stati ma linistiti ca nu o sa se schimbe nimic legat de drop.
    In cabal in afara de ce poti cumpara de la npc, rewardul de la questuri, adaugatul punctelor la stats, folosirea potiunilor, totul este la "noroc"
    Cabalul mai mult un fel de loterie decat mmo.

PuPuu's Avatar

Character Name
     pupuuu
    Character Level
      190
    Character Class
      Warrior

Ratza, astia prin "ceva nou" "dung nou" sper la profit sigur din dung *** e in toate jocurile.
    S-a saturat lumea sa dea banii pe entry carduri si sa iasa in pierdere.
    Nu e vorba de drop, e vorba de placere ( in capu`meu) adica fi duo aos1 duo aos2 hai mai mergi in 3 (ic nici nu merita adaugat) iar ft2 e singurul dung. care iti trebuie un pic de teamplay, dar dupa un timp si acela devine plictisitor... ( chiar si nola+tyr).
    Oricum o sa fie si mai solo game cu urmatorul update...

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by PuPuMaRiUs View Post
    Nu e vorba de drop, e vorba de placere ( in capu`meu) adica fi duo aos1 duo aos2 hai mai mergi in 3 (ic nici nu merita adaugat) iar ft2 e singurul dung. care iti trebuie un pic de teamplay, dar dupa un timp si acela devine plictisitor... ( chiar si nola+tyr).
    Oricum o sa fie si mai solo game cu urmatorul update...
    Daia imi place mie boi, acolo totul e cu full party, obligatoriu cu anumite rase, fiecare cu treaba lui.

Tanku' e tank, aia face, nu da dmg sau alte cacaturi, tine agro si atat.
    Healeru, e healer, aia face, nu se bate nu sta tank, da heal la tank, peti si party.
    DPS, sunt dps, aia dau dmg aia fac kill.

Tanku' e tank adevarat, la lvl 82 am 45+k hp. Buffurile si skillurile care le am, cand fac upgrade la 1, pai se simte serios. Daca e de def pai iau frate dmg mai mic de la mobi. Daca e de atac pai dau dmg serios in +. Costa mult, e greu sa le faci dar se merita.
    La iteme, cand faci 1 +, cand pui o gema se simte enorm, iar cand schimbi setul este o diferenta imensa. Totul iti ofera satisfactie, ai de ce sa te bucuri pentru fiecare lvl care il faci si pentru fiecare banut investit.
    In cabal faci in titanium ce faci si in mith. Exemplu : in mf ori ca te duci in titanium si iei dmg 900 ori ca te duci in mith si iei dmg 700 tot acolo esti, nu se merita nici banii nici timpul pierdut. Tragi ani de zile sa ajungi full mith si degeaba ca tot iei dmg care te supara.

In dung, intri full party, fiecare e cu dropul lui (nu mai fuge nimeni cu dropul), fiecare iese cu profit si din maxim 5 intrari scoti ceva bani.

Tot ce faci in jocul asta se simte, fiecare zi jucata se simte, azi intodeauna vei fi mai bun ca ieri. Exemplu : acum 2 zile eram pe 179 in top acum sunt pe 144.
    Nu se poate face scamm, cauti 10 zile pe harti sa vezi un bot care oricum e de pomana.

Daca poti intra intr-un dung in 2 insi si sa il termini, team playul este 0. Ce satisfactie iti ofera? Ca poti sa il faci in 2 sau solo? Daca nu scoti profit sa ai motiv ca sa pierzi timpul sa il faci, ce rost are sa mai intri iar si iar?

MrInfeRnaL's Avatar

Character Level
      162
    Character Class
      Warrior

Daia imi place mie boi, acolo totul e cu full party, obligatoriu cu anumite rase, fiecare cu treaba lui.

Healeru, e healer, aia face, nu se bate nu sta tank, da heal la tank, peti si party.

Tanku' e tank adevarat, la lvl 82 am 45+k hp. Buffurile si skillurile care le am, cand fac upgrade la 1, pai se simte serios. Daca e de def pai iau frate dmg mai mic de la mobi. Daca e de atac pai dau dmg serios in +. Costa mult, e greu sa le faci dar se merita.
    La iteme, cand faci 1 +, cand pui o gema se simte enorm, iar cand schimbi setul este o diferenta imensa. Totul iti ofera satisfactie, ai de ce sa te bucuri pentru fiecare lvl care il faci si pentru fiecare banut investit.
    In cabal faci in titanium ce faci si in mith. Exemplu : in mf ori ca te duci in titanium si iei dmg 900 ori ca te duci in mith si iei dmg 700 tot acolo esti, nu se merita nici banii nici timpul pierdut. Tragi ani de zile sa ajungi full mith si degeaba (ca pierzi tot alz-ul in mai putin de o ora incercand sa faci +9 un event item) ca tot iei dmg care te supara.

In dung, intri full party, fiecare e cu dropul lui (nu mai fuge nimeni cu dropul), fiecare iese cu profit si din maxim 5 intrari scoti ceva bani.

Tot ce faci in jocul asta se simte, fiecare zi jucata se simte, azi intodeauna vei fi mai bun ca ieri. Exemplu : acum 2 zile eram pe 179 in top acum sunt pe 144.
    Nu se poate face scamm, cauti 10 zile pe harti sa vezi un bot care oricum e de pomana.

Daca poti intra intr-un dung in 2 insi si sa il termini, team playul este 0. Ce satisfactie iti ofera? Ca poti sa il faci in 2 sau solo? Daca nu scoti profit sa ai motiv ca sa pierzi timpul sa il faci, ce rost are sa mai intri iar si iar?
    frumos e jocul dupa c.um il descrii tu , promit sa il incerc cat de curand
    o intrebare : exista ceva gen warp pentru a trece de pe o harta pe alta , si daca nu... cat timp dureaza sa treci in alta harta ? ( mai mult sau mai putin decat in cabal ?)
    Last edited by MrInfeRnaL; 19-08-2010 at 15:20.
    "Never fight with an idi0t,
    He brings you to his level,
    Then he will beat you with his experience."

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by MrInfeRnaL View Post
    frumos e jocul dupa c.um il descrii tu , promit sa il incerc cat de curand
    o intrebare : exista ceva gen warp pentru a trece de pe o harta pe alta , si daca nu... cat timp dureaza sa treci in alta harta ? ( mai mult sau mai putin decat in cabal ?)
    Ai teleporter, nu e walking fest. Sunt unele locuri unde intri numai prin portal insa nu vei simti asta o problema pentru ca ai mount, te sui pe el si fuge de rupe.

De 10 ori mai repede.

PuPuu's Avatar

Character Name
     pupuuu
    Character Level
      190
    Character Class
      Warrior

In cabal faci in titanium ce faci si in mith. Exemplu : in mf ori ca te duci in titanium si iei dmg 900 ori ca te duci in mith si iei dmg 700 tot acolo esti, nu se merita nici banii nici timpul pierdut. Tragi ani de zile sa ajungi full mith si degeaba ca tot iei dmg care te supara.

Stiu *** e boi mi-au povestit si altii care s-au lasat de cabal pentru boi (atata nu prea imi place la boi si cam e motivul pentru care nu joc, camera nu e calumea facuta )

BurningDesire's Avatar

Character Class
      Force Shielder

m-am jucat BOI o balarie de joc ....

I'M gonna fight em` all a seven nation nation army couldn't hold me back !!

rokutsen's Avatar

Character Class
      Warrior

tare update-ul,oricum ca de obicei unii playeri,posibil fostii playeri se trezesc si ei sa isi bage gura aia aici pe forum si sa zica despre alte jocuri praf care le-au jucat ei pe parcurs,ma rog,astia sunt romanii,se abat de la un subiect si vb despre alte porcarii in loc.

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by rokutsen View Post
    tare update-ul,oricum ca de obicei unii playeri,posibil fostii playeri se trezesc si ei sa isi bage gura aia aici pe forum si sa zica despre alte jocuri praf care le-au jucat ei pe parcurs,ma rog,astia sunt romanii,se abat de la un subiect si vb despre alte porcarii in loc.
    Hai lasa ma ca nu te-am omorat si nici nu ti-am futut nevasta, ce esti asa ofensat? Sunteti nervosi ca apare cabal 2 si va ruineaza cabal 1 in care ati muncit ani de zile?

Character Name
     iDebuff
    Character Level
      147
    Character Class
      Force Blader

Eu unul nu stiu daca imi pasa cu adevarat ca apare Cabal 2.Atata stiu - probabil voi fi fericit cand dispare de pe fata pamantului Cabal 1 Europe.Joc doar pentru "prietenii" din joc.

rokutsen's Avatar

Character Class
      Warrior

mai este pana la cabal 2,park prin 2011 apare,oricum is curios *** va fi,inafara de grafica,as vrea sa vad trailer-ul,cand va aparea,sa isi faca unii o parere.oricum,nu cred ca toti din cabal 1 vor renunta de tot si se vor duce pe cabal 2.

MrInfeRnaL's Avatar

Character Level
      162
    Character Class
      Warrior

mai este pana la cabal 2,park prin 2011 apare,oricum is curios *** va fi,inafara de grafica,as vrea sa vad trailer-ul,cand va aparea,sa isi faca unii o parere.oricum,nu cred ca toti din cabal 1 vor renunta de tot si se vor duce pe cabal 2.
    de unde ai dedus tu ca va aparea cabal 2 prin 2011 ? lucrezi cumva la estsoft si noi nu stim ? noi nu stim exact nici cand va aparea noul update si tu stii deja cand apare cabal 2
    http://www.youtube.com/watch?v=Y8i_p...eature=related - asta e un homemade facut de un fan mai mult ca sigur (erau si concursurile alea de facut calendaru' lunii pe forum, deci a avut de unde se inspira )
    si celalalt video, cu acel wi/wa ( a fost sters de pe youtube din cate vad ) era un fake facut de chinezi cu numele de "cabal 2"

"ESTsoft Corp. states that the recent news about a Chinese publisher Moliyo (摩力游:CN), a former publisher for CABAL Online, having to release CABAL 2 is not related in anything with ESTsoft Corp., and is preparing a legal action against Moliyo for using Jing-Tian-Dong-Di (惊天动地:CN) a Chinese name for CABAL Online in China literally translated as “Earthshaking” for their alleged new title without any consent and the illegal game operation of CABAL Online in China after the license expiration."

Deci daca nu stii exact mai bine taci.

rokutsen's Avatar

Character Class
      Warrior

hoo,disperatule,ca eu asa am auzit de la cv playeri,nu ca eu stiu.vezi ca judeci oamenii fara sa gandesti *** trebuie?oricum hai lasam cabal 2 si sa nu ne mai abatem de la subiect,ca de la acest update s-a ajuns la alte jocuri

MrInfeRnaL's Avatar

Character Level
      162
    Character Class
      Warrior

hoo,disperatule,ca eu asa am auzit de la cv playeri,nu ca eu stiu.vezi ca judeci oamenii fara sa gandesti *** trebuie?oricum hai lasam cabal 2 si sa nu ne mai abatem de la subiect,ca de la acest update s-a ajuns la alte jocuri
    ma , update-ul nu se stie cand va venii , nu a aparut nimic la developer's notes
    termina cu incercarile astea patetice de flame ca nu ma impresionezi
    nu ma inveti tu c.um sa gandesc maestre? ; si judec oamenii dupa posturile lor , c.um ai vrea sa ii judec ? dupa c.um arata avataru' lor ?

pana acum pe nimeni nu a deranjat ca am vorbit de alt joc , numai pe tine , deci ...
    DACA NU ITI PLACE, NU CITII, NIMENI NU TE OBLIGA
    Last edited by MrInfeRnaL; 20-08-2010 at 14:32.

Unleashed's Avatar

Character Name
     Diablo4
    Character Level
      160
    Character Class
      Force Archer

Sa-mi zica si mie cineva ce inseamna "end of summer" pentru ei.
    Mai este o saptamana si incepe toamna si nici macar Developer's Notes nu au fost postate...

arianaa's Avatar

Character Name
     adutzu
    Character Level
      136
    Character Class
      Warrior

vara 2011 vara 2012 nu e ultima vara mai sunt veri cu sutele
    Quote Originally Posted by PuPuMaRiUs View Post
    lasa ca stiu eu ca Alty se prostitueaza pentru iteme...
    Quote Originally Posted by SnK_Ripp3R View Post
    pune-ti avatar cu craci si poate o sa fii tu exemplu nostru
    Ma spal pe cap cu extracte de THC

MrInfeRnaL's Avatar

Character Level
      162
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by arianaa View Post
    vara 2011 vara 2012 nu e ultima vara mai sunt veri cu sutele
    corect

Character Class
      Blader

Sper Ca totul Sa fie Ok Oricum cabal 2 daca va aparea cumva nu prea va avea efect doar daca ar baga ceva extraordinar multi au depus mult efort ca sa ajunga cineva Aici .

Character Class
      Blader

Sper SA fie Superba aceasta harta noua si toate skilurile sunt superbe succes Incontinuare

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast