Originally Posted by
Zeddicus
Daia imi place mie boi, acolo totul e cu full party, obligatoriu cu anumite rase, fiecare cu treaba lui.
Tanku' e tank, aia face, nu da dmg sau alte cacaturi, tine agro si atat.
Healeru, e healer, aia face, nu se bate nu sta tank, da heal la tank, peti si party.
DPS, sunt dps, aia dau dmg aia fac kill.
Tanku' e tank adevarat, la lvl 82 am 45+k hp. Buffurile si skillurile care le am, cand fac upgrade la 1, pai se simte serios. Daca e de def pai iau frate dmg mai mic de la mobi. Daca e de atac pai dau dmg serios in +. Costa mult, e greu sa le faci dar se merita.
La iteme, cand faci 1 +, cand pui o gema se simte enorm, iar cand schimbi setul este o diferenta imensa. Totul iti ofera satisfactie, ai de ce sa te bucuri pentru fiecare lvl care il faci si pentru fiecare banut investit.
In cabal faci in titanium ce faci si in mith. Exemplu : in mf ori ca te duci in titanium si iei dmg 900 ori ca te duci in mith si iei dmg 700 tot acolo esti, nu se merita nici banii nici timpul pierdut. Tragi ani de zile sa ajungi full mith si degeaba (ca pierzi tot alz-ul in mai putin de o ora incercand sa faci +9 un event item) ca tot iei dmg care te supara.
In dung, intri full party, fiecare e cu dropul lui (nu mai fuge nimeni cu dropul), fiecare iese cu profit si din maxim 5 intrari scoti ceva bani.
Tot ce faci in jocul asta se simte, fiecare zi jucata se simte, azi intodeauna vei fi mai bun ca ieri. Exemplu : acum 2 zile eram pe 179 in top acum sunt pe 144.
Nu se poate face scamm, cauti 10 zile pe harti sa vezi un bot care oricum e de pomana.
Daca poti intra intr-un dung in 2 insi si sa il termini, team playul este 0. Ce satisfactie iti ofera? Ca poti sa il faci in 2 sau solo? Daca nu scoti profit sa ai motiv ca sa pierzi timpul sa il faci, ce rost are sa mai intri iar si iar?