Sziasztok,berakták a fizetési módokhoz a BOKU-t,ami jelenleg hibás,de elvileg hamarosan javítják.
Tudja esetleg vki,hogy magyarországról is használható lesz-e?
A fizetési opcióknál megjelenik.
Sziasztok,berakták a fizetési módokhoz a BOKU-t,ami jelenleg hibás,de elvileg hamarosan javítják.
Tudja esetleg vki,hogy magyarországról is használható lesz-e?
A fizetési opcióknál megjelenik.

Még nem sikerült magyar telefontársasággal megállapodin, tehát egyelőre nem lehet sms-ben CCt venni.
remélem sikerül téll megkönytené a cc rendelést
"Ti ott fogtok sírni a már nem működő Cabal kliens-el a gépeteket és mondogatjátok a screenshot-okat nézegetve, hogy "fasza vagyok .. fasza vagyok" ... Amit el tudsz érni ebben a játékban az, hogy szociopata leszel és a kérdésre az állásinterjún csak annyit felelsz "Kemény csávó voltam a Cabal-ban az elmúlt pár évben".."
- spori858
holt egyszerű így is cc vásárlás, elkéred haver visáját és megadod neki kp-banén így csináltam anno
IDestiny - WA LV 17x Mercury
Én azt szeretném kérdezni hogy én rendelmem cc-t ezzel a boku sms-el tegnap este mert elérhetö volt...rendesen magyarul le volt irva hogy mit tegyek beirtam a számom...meg is érkezett az sms (7000cc rendeltem 7000ft ért) szoval kirta hogy levett 5 ezret visszaigazoltam 1 OK-al utána levett 2 ezer forintot ...utána számitogépen kirta hogy köszönjük a vásárlását a cc hamarosan hozzáadjuk cabal accountjához és itt kezdödik a baj hogy nem adta hozzá :/ a pénzt pedig levette kérem segitsetek ://
Sziasztok Ugyanezen problémám van,tud valaki helpelni?? Bokun vettem CC-t levonta a telcsiről a lóvét de CC sehol. Mit tudok tenni ???
lol 7000Ft 7000CC? Ha kártyával fizetsz 10 euro 10000CC.
Ugyanez a hiba nálam is!
Sziasztok!
Nekem működik az sms T-Mobile ról igaz 2 nap mire beírják...
Ugyan ez van akkor is ha az oldalról a Sponsor CC (ingyen CC) t választom akkor is 2 nap mire megkapom
(egyébként egyáltalán nem éri meg sms ben vásárolni mert borzasztó nagy lehúzás.. én céges telcsiről próbáltam )
Bank kártyával 10k CC az 10EU ami kb 3000ft
sms ben 7kCC az 24EU ami kb 7000ft
Úgyhogy ne babráljátok ezt az sms es rendelést!!
Last edited by Hunjoe; 30-03-2012 at 14:30.
Valaki tudna valami olcsobb sms-es cc vásárlást?

Ez az sms-es lehetőség van.
Tibike drága, el ne kezdd, mert nem fogsz jól járni..
mi lesz?xd lebannolnak? csak egészségükre...![]()