UGTV
Results 1 to 15 of 15

Thread: Jak koupit premko bez kreditky

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Status: Offline

Default Jak koupit premko bez kreditky

Mnozí jste již rozhodně přemýšleli o koupi premium accountu, ale nemáte možnost zaplatit kreditní kartou a nebo tak platit prostě nechcete, tak zde máte mini návod na to, jak zaplatit bez kreditky. Takže, nebude to jen jako lusknutí prstem a budete muset koupit "kupón", který potom použijete, ale nebojte se, nejde o nic zdlouhavého, samotný nákup cc (cabal cash) je pak otázka několika vteřin.

Takže, běžte na stránku:
    http://www.paysafecard.com/cz/
    http://www.paysafecard.com/sk/
    Tam jděte do podmenu "koupit paysafe card" a vyhledejte prodejní místo někde u vás v okolí, i tady v našem zapadákově to mají, takže by s tím neměl být snad problém. Tak to je první krok, až místo najdete, zajděte tam a kupte tuto kartu. To, že dostante cár papíru podobný účtence z Tesca je v pořádku, důležitý je tam ten kód. Jsou v různých cenových hladinách, takže se rozhodněte podle toho, co všechno hodláte v cabalu kupovat. Na premium account na 90 dní potřebujete přibližne 26€ či 32€ (1000Kč stačí na 30 000cc = 30€ - prosté + poplatky, na ty nezapomínat, jsou všude, ale vyjde to). Nebo si vyberte mín dní, samozřejmě, ale vyplatí se 90dní než méně.

Fajn, nyní otevřete stránku cabalu, pro vejry i s adresou:
    http://www.cabalonline.com/
    Přihlaste se, jako normlálně do hry (heslo může být jiné než do hry, pokud ste ho zapomněli, máte smůlu). Cabal cash se kupuje přes web, ne přes hru jako takovou!! Uvidíte různá nesložité menu, která pochopí i zabedněnec Nyní stačí kliknout na BUY NOW. Takže vzhůru. V menu které vyběhne vyberte počet cc který chcete koupit (doporučuju rovnou těch 30000, jinak platíte zbytečný poplatky). Nyní klikněte na "PayByCash Payment" na "continue" a následně ihned na "pay using paybycash.com. V menu které vyskočilo, vyberte druhou možnost a to paysafecard (jestli to náhodou nemáte jako druhou možnost, tak si to najděte, číst snad umíte). Vyplňte jakési údaje, alespoň majl ať je správně, přijde vám potvrzení. Opět continue a nyní "make paysafecard payment". Vyskočí mini okno s místem pro kód z toho cáru papírku značky paysafecard - co jste dostali. Opsat, pokračovat, hotovo.

A nyní stačí v Cabalu jen koupit premium a nebo další opičárny. Vcelku lehké, ne?

Jen ještě poznámka, opravdu to 100% funguje, sám používám. Pokud vás zajímá co se stane s penězi, co zbydou na vaší kartě, tak nezoufat, nepropadnou, až koupíte někdy v budoucnu další, zadáte kódy dvou karet a ta jedna půjde pak až na nulu a pak ji můžete zahodit.

Dále, pokud budete kartu kupovat někde v bance, mohou chtít po vás občanku, já jim nic nedal, není důvod aby ji chtěli. Kupte to pokud možno někde v novinovým stánku. Třeba u nás to mají v tom nejvíc obyčejným stánku, kde bych to nečekal ani hodně blbou náhodou. Hodně taky benzínové pumpy toto prodávají.

Tyhle karty jde používat samozřejme leckde, na různých inet shopech, neplatí to jen pro Cabal, ale to je snad jasná věc.

Pokud chcete vidět co takové premium umí, click na mojí galerii, mám tam screen, viz tady tento odkaz:
    http://czask.ic.cz/index.php?site=gallery&galleryID=10

Pokud nevíte heslo na Cabal web (viz nahoře, přihlášení na www.cabalonline.com), čtěte další příspěvek.
    Last edited by Alleri; 29-09-2010 at 10:11.
    Iam so cute and I know it!

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Jak koupit prémko bez znalosti přístupu do správy účtu na cabalonline.com?

V předchozím článku uvádím, že je potřeba znát přístup na váš Cabal account na webu, kde se kupuje cabal cash, který se pak využívá ve hře (za to se pak kupuje prémko a další hovadiny). To je sice pravda, ale protože takových lidí je mnoho (blázni, alespoň ten majl by měl být OK), tak GM vytvořili možnost koupit cabal cash i bez přístupu na cabal web (kde je správa vašeho účtu). Takže je to valstně velmi prosté, stačí kliknout na tento odkaz:

http://www.cabalonline.com/account/buycabalcash.asp

Game ID = váš název accountu, kterým se přihlašujete normálně do Cabalu (do hry) - nejde o jméno vašeho charu, pozor na velká a malá písmena v názvu accountu, rozlišuje je to
    Password = heslo stejné jako do hry

Nyní stačí postupovat jako v přechozí novince. Čili vybrat počet cabal cashu (opravdu doporučuju 30 000, vyjde to nejlíp a na premko na 90 dní to stačí), najít "PayByCash Payment" a u toho kliknout continue. A tam vybrat "paysafecard". Vyplníte pár zbytečností (dejte si tam dobře alespoň ten majl) a je to. Cabal cash budete mít na účtě hned (do několika vteřin).

Podrobný návod co kde klikat:

Po kliknutí na výše uvedený odkaz uvidíte tuto tabulku. vyplnit stejně jako se hlásíte do samotné hry, pozor na malá a velká písmena. Nezapomente vybrat "english" verzi a vas server.

Po odkliknutí uvidíte kupu zbytečností, vás ale zajíma toto, kde vyberte požadovaný počet Cabal Cash a případně změnte. Nahoře (kde mam vystřižený černý rámeček) musí být zobrazeno jméno vašeho Cabal accountu (ne jméno postavy).

Hotovo? Fajn, tak jděte na té stránce trochu níž a najděte toto, kde klikněte na continue. Ničeho jiného okolo si nevšímejte.

Následuje tato tabulka, kterou jen odklikněte.

Nyní je otázka co se vám zobrazí, protože pokud takto kupujete cabal cash poprvé, může to po vás chtít nějaké údaje (do databáze zprostředkovatele platby pro Cabal), něco tedy vyplntě (je to dávno, mně se to již nezobrazí), každopádně nakonec uvidíte tuto tabulku. Vpravo account name NEMÁ opakuji <B>NEMÁ</B> být stejné jako váš cabal account. Jde pouze o účet u zprostředkovatele platby (ja tam mám taky hovadinu) - příště už to po vás nic chtít nebude. Nakonec tedy tato tabulka, kde vyberte "paysafecard" - pokud nahoře nevidíte CZ / SK vlaječku, změnte to.

Další úžasná tabulka je na řadě, opět to nějak vyplňte, alespoň ten majl ať souhlasí, kvůli potvrzení platby (příště to bude již vyplněné, pokud budete CC kupovat pro stejný game account).

Následuje toto okno, které už přesměruje na samotnou paysafecard stránku, jen kliknout to velké šedé tlačítko.

Poslední okno, opsat kód z paysafecard a nezapomenout odkliknout "akceptování podmínek" a je hotovo. Cabal cash budete mít během pár vteřin. Protože vám na kartě nějaké peníz zbydou, přístě kliknete na možnost "zadání dalších PIN kódů" a zadáte čísla dvou paysafecard a tím jednu vyberete úplně na nulu, o peníze na ní nepřidete, to je jasné.

Toto, kromě prvního screenu platí i pro kupování Cabal Cashe přímo s přihlášením do vašich game accountů na webu Cabalu, viz první post na téhle stránce.
    Last edited by Alleri; 26-03-2012 at 17:20.

Sandys's Avatar

Character Name
     Sandys
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Alleri, je to vazne bezpecne ted to prihlasovani na koupi CC jmenem a heslam jako do cabalu? Kdyz sem to videl prvne tak sem se lekl ze me to presmerovalo nekam do turecka a jen co se lognu tak mi vyberou ucet V pondeli mi skoncilo premko, a CC uz nemam tak to musim rysknout

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by Sandys View Post
    Alleri, je to vazne bezpecne ted to prihlasovani na koupi CC jmenem a heslam jako do cabalu? Kdyz sem to videl prvne tak sem se lekl ze me to presmerovalo nekam do turecka a jen co se lognu tak mi vyberou ucet V pondeli mi skoncilo premko, a CC uz nemam tak to musim rysknout
    Do turecka je samozrejem hovadina, pokud udelas vse jak je napsano, je to bez problemu, ja (a spousta dalsich lidi z nasi guildy) podle tohohle jedem uz asi 2 roky a bez problemu. A jmeno a heslo stejne jako do cabalu? Jediny kam se prihlasujes je cabal web a tam bys mel mit jine heslo nez do hry. A nebo pouzi duruhou metodu, tam zadny hesla ni kam nepises.

Edit: ok trochu jsme to doplnil o obrazky, sand je to jasny
    Last edited by Alleri; 10-11-2010 at 12:01.

Sandys's Avatar

Character Name
     Sandys
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Tak CC sem si uz posilal hodnekrat, vzdy prez bank transfer a s prihlasenim na stranky kde mam heslo samozrejme jine nez ve hre. Jen me prekvapilo kdyz sem si ted neprihlaseny kliknul na buy CC tak se me to ptalo na jmeno a heslo do hry. To driv nedelalo. Kazdopadne mi ted nejak nesedi moje heslo na stranku, a nejde se mi prihlasit, takze ta volba ze se prihlasim jen jmenem a heslem jako ve hre mi vyhovuje. Jen sem si nebyl jistej jestli je to bezpecne.

22447's Avatar

Character Name
     Shyvana
    Character Level
      181
    Character Class
      Force Blader

ja uz to taky kupoval pres normalni heslo do hry a zatim me nevybrali.... jeste mam pro jistotu heslo na postavu a zamykam inventar takze snad to bude v pohode.....
    I AM HERE TO LEAD YOU!

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by 22447 View Post
    ja uz to taky kupoval pres normalni heslo do hry a zatim me nevybrali.... jeste mam pro jistotu heslo na postavu a zamykam inventar takze snad to bude v pohode.....
    jj neni spatny tam tohel mit nastveny, taky to mam. ALe proste nesdilet ucty (coz je na ban jen tak mimochodem), neklikat na hovadiny, mit poradny heslo (qwert opravdu neni poradny helso, vime ze), nemit heslo na web a do hry stejny (a sem na forum mit jiny jmeno nez je game account a taky jiny heslo), nechodit na stanky kde nabizeji "free RW3" a podobne. A proste zadnej hack nebude ... to uz by musel se o to nekdo vylozene cilene delsi dobu pokouset.

Tak CC sem si uz posilal hodnekrat, vzdy prez bank transfer a s prihlasenim na stranky kde mam heslo samozrejme jine nez ve hre. Jen me prekvapilo kdyz sem si ted neprihlaseny kliknul na buy CC tak se me to ptalo na jmeno a heslo do hry. To driv nedelalo. Kazdopadne mi ted nejak nesedi moje heslo na stranku, a nejde se mi prihlasit, takze ta volba ze se prihlasim jen jmenem a heslem jako ve hre mi vyhovuje. Jen sem si nebyl jistej jestli je to bezpecne.
    Nevim na co jsi klikal, ale podle tech screenu co jsem tam nasazel to dleam fakt sand 3 roky a osoatni taky a pohoda.

Sandys's Avatar

Character Name
     Sandys
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Takoveto prihlaseni pomoci jmena a hesla do hry je tam 3 roky?
    Jaj, uz sem si parkrat CC kupoval, ale toto sem nevidel jeste ani jednou

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Takoveto prihlaseni pomoci jmena a hesla do hry je tam 3 roky?
    Jaj, uz sem si parkrat CC kupoval, ale toto sem nevidel jeste ani jednou
    Ne tohle je tam asi 2 mesice Protoze lidi proste z 40% neznaji hesla na svejo accounty na wwebu, tak kvuli kupovani premka GM udelali tuhle moznost

Sandys's Avatar

Character Name
     Sandys
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Jj to sem si myslel. Nastesti ja sem si na to heslo vzpomel takze pojedu postaru, jen si zkusim tu platbu prez paysafecard, at vim jak to funguje

Trcik's Avatar

Character Name
     theBloodyLady
    Character Level
      172
    Character Class
      Force Blader

nechtel by este nekdo udelat navod jak platit pres \Moneybookers

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by Trcik View Post
    nechtel by este nekdo udelat navod jak platit pres \Moneybookers
    No, uz je to davn oco jsme pres ne platil, pak to prestalo nejak fungovat a uz jsme to neresil, tkaze ja bohuzel ne

Character Class
      Blader

Diky Alleri vsechno funguje a je to jednoduche

když jsem si koupil pay safe card za 300kc tak mam kliknout na 10k CC?nebo co se stane kdyz kliknu na 20kk a nebudu mit na to?

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by CZHeroesivcz View Post
    když jsem si koupil pay safe card za 300kc tak mam kliknout na 10k CC?nebo co se stane kdyz kliknu na 20kk a nebudu mit na to?
    Napise ti to, ze na tvoji karte neni dostatecny kredit, ale svet nespande.