Arkadaşlar Selam.
Yaklaşık olarak 4 senedir Mars Serv.'inde oynuyorum bu oyunu. Ne yaptıksak bir türlü doğru düzgün item, para yada başka birşey kasamadık. Yapabildiğim Tek şey char kasmak ve bir kaç item. Ha birde Osm Katana Craftlıyorum.
Olayın Özüne Gelince....
Biz 4 arkadaş olarak 31 Ekim'i 1 Kasım'a bağlayan Pazar gecesi 60 - 70 adet katana craftlamaya karar verdik. ( sayı çoğalabilir ama emin olun azalmaz. ) amacımız diğer türk arkadaşlarımızında bu günden yararlanması. İsteyen arkadaşlar bu organizasyonumuza o gün katılabilirler. Ama bize önceden kaç adet Katana bastırmak istediklerine dair bilgilerini yollamaları gerekmektedir.
4 Arkadaş kimdir daha fazla bilgi nerden alabiliri derseniz; Bu 4 Arkadaşda Mars Serverinde "MALİBU" Guildine dahil arkadaşlardır. IIIstanbulII, Helasis, Apocryhaa ( yanlış olabilir ) HyperUser, HyperShielder, RenkLy charlarindan yada Guild içi yetkililerden bilgi alabilirler.
Yada olmadı aman ne uğraşacam derseniz Buradan bana Özel Mesaj atabilirler.
Konuya : >> Buradan << ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi eğlenceler güzel oyunlar dilerim....

Reply With Quote
.100 den fazla craft yapıpda hiç bir sonuç almayan arkadaşlarımı biliyorum.Moralinizi bozmak istemem ama.Gerçekten şans işi.

allah kolaylık versin.
Konunun yeri değiştirilmiştir.