UGTV
Results 1 to 9 of 9

Thread: Craft Başarı oranı - Honour ve Level ilişkisi

Character Class
      Blader

Status: Offline

Default Craft Başarı oranı - Honour ve Level ilişkisi

Merhaba arkadaşlar.Uzun bir süre sonra oyuna eski karakterimle tekrar dönmüş bulunuyorum.Neyse buraları geçelim
    Aslında amacım bir soru sorup cevap almak değil karşılıklı fikir beyanlarında bulunup bir nabız yoklaması ve olabilme ihtimallerini değerlendirmek.
    % kaç sansla max craft cikar yada kac tane bassam kesin cikar gibi bir soru değil bu.
    Tartışmaya açmak istediğim konu "Craft yaparken sizce craft sonucu çıkan ürünlerin (Failed - Max craft - middle d craft - low d craft) craftı yapan karakterin Level'ı Honour point sayısı ve class'ı yahut o sahip olduğu title'lar yada başka bir etken ile bir ilgisi varmıdır?" Gözlemleriniz ve Tecrübeleriniz ile bu duruma nasıl bir yorumda bulunursunuz. Amacımız kesin bir sonuca ulaşmak değil sadece fikirlerimizi sunmak.Teşekkürler Saygılarımla.

KKainaTT's Avatar

Character Name
     KainaT
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

Sadece şans a bağlı bence.

Character Class
      Blader

Haklısın tabiki büyük bir şans gerektiriyor. Fakat şöyle birşey gözlemledim.Amuletten örnek vererek devam edeyim;Aog5 kullanarak bir test denemesinde bulundum.normalde Aog5'leri craft ile Aog6 yapmak max craft basmak kadar zor değil.Fakat test sonucunda Kullanılan materyal kendini aşamadı (Yani aog5'ler aog6-7... olmadı).Sonra bunu Aog6 üzerinde denedim Sonuç değişmedi materyaller kendini yine aşamadı.Giren ürün >= Cıkan ürün gibi bir durum sözkonusu.Ah tabi unutmadan söyleyeyim.Test için kullanılan karakter 60-70 Lv arasi Honour Classı1 %3 (Testler sırasında honour class 0 a indi).Bunu 140+ ve honour classı 7+ bir karakter üzerinde denediğimde sonuç ne olacak merak etmiyor değilim açıkçası

cHuqo's Avatar

Character Class
      Wizard

Benim carim her alanda sansız açıkcası bazı insanları göz önüne alınca... Bence alakası var her ne kadar yok desede oyunla ilgili görevliler ...
    Ticket no : EKJ-306-87767
    Yollanma tarihi : 17 August 2012 12:29 AM

KKainaTT's Avatar

Character Name
     KainaT
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

Ya bence o lvl honour class la alakalı degil senin dedigin aog olayı da sey gibi %4 adept cıkarmak perfect crafttır dimi %7 amp basmak da perfect ama amp daha zor cıkar gibi düşünmeliyiz 70 lvl bi charla 140 + charın sansının degisecegini sanmıyorum.

Character Class
      Blader

@KKainaTT seninde söylediğin gibi, birtakım eşyalarda ve bonuslarda craft ve enchant özelliklerinin başarı yüzdeleri farklı max craft olsa bile.Fakat test esnasında kullanılan materyal Aog ve Guard amulet craftı amp yada pain basmak kadar kasıcı değil diye düşünüyorum.Tabiki fikrini değiştirmek gibi bir amacım yok sadece fikrimi sunuyorum umarım farklı birşey anlamıyorsundur
    @cHuqo Evet sanırım birtakım etmenler açıkça belirtilmiyor gibi.Yada bu ve benzer test sürüşlerinde tesadüfen denk gelmeyen birşeyler var gibi..

KKainaTT's Avatar

Character Name
     KainaT
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

iwen bana bu şeyi hatırlattı bi rivayete göre düşük lvl charların drop rateleri yuksek olanlara gore daha fazla imis mesela burda bi arkadasımız 13x lvl de mutant da 140 mp %7 mamp suit 14x lvl de yanlıs hatırlamorsam sw amp wa mitril bot dusurmustu sizin söylediklerinize saygı duyarak fikrimi soyledim senin dedigin gibi

Character Class
      Blader

bence bu benim görüsüm tabiki lv lede ilgisi yok sadece sans diyorum 2006 dan beri girmedigim dung kalmadi yüzlerce girdin aldigim en pahali drop sem di yani ben isi sadece sansa vuruorum adamlar dunglardan deli para kasiyorlar lv degil benim görüsüm sans arkadasım ama söyle bi konusma geciyor yani tek tek degilde 10 ar 20 ser basmak daha iyi diyorlar tabiki denemedim sadece görüsüm bu bi ara bl ile osm katana basiyordum ondanda para kazanamadim anlıcagın bosuna ugrasiyorum xDD sans yoksa yapicak birsey yok...

quardron's Avatar

Character Class
      Blader

size önerebilcegim tek şey premium + bb olmadan craft yapmamanizdir. Lvl'le alakasi yok iş sadece premium da bitmektedir şöyleki test'te bulunduk 2 arkadaş 10'ar tane aop+6 craft'i denediler premiumsuz olan 10 = 1 tane yaparken premium+bb olan 10 = 3 tane aop+6 cikartti . eger premium + bb yok ise kesinlikle craft işine bulaşmayin isyan edersiniz.
    Not ; Craft yapicaksanizda aksesuar yapin gerisi yalan .