UGTV
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 199 to 205 of 205

Thread: Nerde eski günler diyenlerin fikirlerini istiyorum.

Character Name
     MaleManFA
    Character Level
      106
    Character Class
      Force Archer

Status: Offline

Eskiden bu oyun bu kadar karışık gelmiyordu bana 4 yıl aradan sonra charıma dün girdim ama çok şey değişmiş skill-lvl olyı filan var itemlerin değeri baya düşmüş M piyasası değişmiş eskiden daha zor ve güzeldi.

Character Class
      Blader

gm lerin neden online olduklari halde hile ile exp kasan oyunculari oyundan atmadığı sorulabilirmi ?
    Thenest adli kanalda girip saçma sapan bir şeyler yazip en fazla durduklari 30 dakika ve sonra oyundan çıkıyorlar.
    premium CH Ve 1-49 level arasi girilebilen maplarda hileci arayip çıkıyolar diğer haritalara girilmiyor. Oyuna koydugunuz GA- Gaa-GAL gibi kişiler zaten hiç ilgilenmiyor report edin kontrol ederler diyolar ama kontrol edilip banlanan bir kişi bile görmedim report sistemi ve GM ler ve yardimcilari hakkında bilgiler istiyoruz + REPORT Edilen kişinin üstünde diğer oyuncularinda görebilecegi bir yazi yazsa sadece belirli kişiler bu reprot buutonu olsa daha iyi olur guild başkanlari veya bringer gibi kişiler..

Eğer hack ve spamın önüne geçip oyunu eski haline getirebilecekseniz çok iyi fikirlerim var.

Character Class
      Blader

Wizardın asası açılıp kapatılabilir olursa çok hoş olur örneğin helm in gözüküp gözükmemesini ayarladığımız gibi

sen dalgamı geçiyorsun ne demek gmler çalışmıyor amk 180 lvl warioum banlandı tekrar kastım fb 2 gun once eos8 dusurdum sattım item aldım tam keyfim geldi aha bugunki bakımdan sonra tekrar banlandım aslında gmler çok iş yapıyor bence şahsımca ne yapcan biliyormusun bak gecen anlattım spee dhackın ne kadar kolay oldugunu şeytan diyor ki kas bitane 170 lvl char gir 170-190 savaşlarına 1 hafta boyunca wandanin yaptiginin aynısını yap milleti soğut savaşlara kimse giremesin gir ch 24 e herkesi kes kasan herkesi oldur oyundan soğut bu adamlarda ekmeksiz kalsin ama vakit yok desem yalan olur vakitte var ama salla oynamamak ayda 100bin cash almamak daha iyi gelir onlara ulan 1. banı anladık 3.rd diyorlar 2. bana cevap gelmedi tahminimce tipiniz kayık derler heralde de neyse banlaya bildikleri kadar banlıyorlar amacım öneri vermek bence siz sistemi kökten değiştirin madem kımseyi banlamayın alz satın zaten satıyorsunuz artık satmayada basladınız botta satın dumyler exp versin artık bb exp de varzaten kimse rider almaz dumy e birakir speed hack var oyunda speed pot satın dmg hack var dmg potlar satın hem siz kazanın hemde amk dumun gereksiz banlari bitsin artik adim gibi eminim 180 olduk bi ft2 yapalimd edik party ile girdik adamlarin biri kesin bot lu idi bize denk geldi anasını satim allah razı olsun yönetimde az değil 1.5 milyar cash aldım sirf gece saat 8 den aksam 11 e kadar zevk alayım diye ama nafile emin olun açık açık tehdit ediyorum eğer bu charın da banı açılmaz ise dediklerimin hepsini yapacam speed dmg dupe zor değil a.q aç sql i yaz yaza bildğinin kadar artık gm mi olursun ekonomistmi olursun ne olursan ol sıçacam oyunun içine açık ve net söylüyorum bildiğinizz sıçacam mercury serverinde tad kalmadı kalmayacak hadi kalın sağlıcakla blog hazır lıyorum cabal la ilgili bütün eylemlerimi orda anlatacam ne ararsanız isteyen uygular isteyen uygulamaz sonunda zaten husran var bence yapın tadını cıkarın sonrada bokunu cıkarsınlar
    Quote Originally Posted by thecoller View Post
    gm lerin neden online olduklari halde hile ile exp kasan oyunculari oyundan atmadığı sorulabilirmi ?
    Thenest adli kanalda girip saçma sapan bir şeyler yazip en fazla durduklari 30 dakika ve sonra oyundan çıkıyorlar.
    premium CH Ve 1-49 level arasi girilebilen maplarda hileci arayip çıkıyolar diğer haritalara girilmiyor. Oyuna koydugunuz GA- Gaa-GAL gibi kişiler zaten hiç ilgilenmiyor report edin kontrol ederler diyolar ama kontrol edilip banlanan bir kişi bile görmedim report sistemi ve GM ler ve yardimcilari hakkında bilgiler istiyoruz + REPORT Edilen kişinin üstünde diğer oyuncularinda görebilecegi bir yazi yazsa sadece belirli kişiler bu reprot buutonu olsa daha iyi olur guild başkanlari veya bringer gibi kişiler..

GM Flame Dragon bencede eski guard sistemi artik geri gelsin jüpiterde 180&190 savaslari artik çok keyifsiz olmaya basladi alz buyerlar botcular vesayre herkes çok kolay 190 olmus capella dan bahsediyorum proclari yani bizi yiyorlar =) 20 dk kada t.g bitiyor =) tmm SolariS capellaya döndü proclardan bu önemli faktör ama oyunu bi tek onlarmi ayakta tutodu yani bi tuhaflik var burda sürekli sürekli ve çok hızlılar yeniden gelsin guard sistemi proc guardianlar cap guardianlar.. olmaz mi bence çok iyi bi fikir be =)=)

(: bir 2007 oyuncusu olarak belirtmek istiyorum ki oyun kesinlikle ilk haliyle alakasız bir durumda eski tadı yok , birlik ihtiyacı , yükselme zorluğu , fair play ve özen. günümüzde bot kullanmayan 1-2 kişi görürseniz şanslısınız o kadar çok kişiye ulaşmış ki alakası olmayan kişi bile mantıken uyum sağlamak zorunda kalıyor ''herkeste hile var bende neden olmasın'' ki bunu yapmadığı takdirde oyunda birşey elde etme ihtimali %0'lara kadar iniyor kişinin. Diğer yandan rütbeler arasında saygı ve sevgi olmalı yönetimden oyuncuya oyuncudan yönetime .İlk senesinden beri usko oyuncusuyum aynı zamanda gmlerin paneli vardı oradan bakarlardı oyuncu değerlerine direk anlaşılırdı bu hile = banned önceden herkes görevini bilirdi kimse salmazdı kendisini böylesine bir saygı ve korku vardı herşeye rağmen hile yapan kaçacak yer arardı sonuçları ağırdı şimdi ise adam banlandığı takdirde aynı duruma gelmesi kaç ay alır max. ? yönetim bunları düşünmeli ve adil olmayı başarabildikleri sürece oyuncuların gözlerini biraz korkutmalarında sakınca görmüyorum. Aynı zamanda basitleşiyorda durum çünkü herşey oyunculara tartışma alanında açılırsa ve hak tanınırsa playerlara bu durum kralın her kararını halka danışmasına benzer bir yerden sonra nesnelliğini yitirir kralda basitleşir halkın gözünde sıradan onlardan birisi gibi olur ve herkes kafasına eseni söyler.ben yöneticilerede hak veriyorum oyuncularada bir yerde bu konuda ama olması gereken belli yinede doğru koşullarla. Diğer yandan eski bir usko oyuncuyum oyunu açıldığı ilk seneden beri oynayan , eski zamanlarında usko bambaşkaydı neden mi hile yoktu misal doğru düzgün gmlerin paneli vardı kodları görürlerdi oyuncu değerlerini birisinde hile mi var gör panelden banla gitsin . hile yapmaya cesareti olan sabahın körüne kadar bekler 1-1.5 saat kullanır en fazla sonra kaçarcasına çıkardı oyundan ki bunu yapanların bile yarısından fazlasını banlarlardı direk, laklak yok anlaşma yok konuşma yok . banned bitti. sonrasında bunu bıraktılar ne oldu uskoda rezalet ötesi günümüzde.bence olay bundan ibaret ne itemler ve skiller ne mapler ne bosslar nede eventler hepsinden önce bu var . eğer bir oyunun cidden doğru bir yere gelmesini istiyorsanız önce hileyi engelleyeceksiniz.hile herkeste var şu anda olmayanda yarın öbür gün alır ama durum şu ki oynayan oyuncular değil bilgisayar yazılımı. kimse bir zevk almıyor hiç bir tat yok program açılıyor karakter itemini düşürüyor xpsini kasıyor başka şeyler yapıyor millette bakıp esniyor yada başka şeyler. oyuna gelmesi gereken asıl şey hilenin önüne geçilmesi tamamen.kendi adıma konuşursam herşeyden önce tek birşeyi özlüyorum eski zamanda ; ben sabahın köründe gözleri kapanmak üzere olan ama yinede hırsından ve muhabbeti bırakmak istemediğinden uyumaya gidemeyen kişileri özlüyorum birkaç saat daha olsun direnip bir parça öne geçebilmek için oyuna birşeyler katan emek veren ve bu şekilde saygıyı önemsemeyide öğrenen. Bunlar geri gelmedikçe oyun eskiye dönmez Benden bu kadar .

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910