Powitać.
Ciekawe, czy ktoś z Was kojarzy jeszcze starego i złego moderatora oraz ex-SA. ;>
Został ktoś jeszcze ze "starej gwardii" poza Acronem?Coś się zmieniło, czy dalej wszystko stoi w miejscu?
Powitać.
Ciekawe, czy ktoś z Was kojarzy jeszcze starego i złego moderatora oraz ex-SA. ;>
Został ktoś jeszcze ze "starej gwardii" poza Acronem?Coś się zmieniło, czy dalej wszystko stoi w miejscu?
Powiem ci ze niewiele się zmieniło
A tak poza tym co cie sprowadza do nas na forum![]()
A bo ja wiem.. Tak jakoś przypomniało mi się o forum. :F
Czyli mówisz, że niewiele straciłem przez ten czas?
Hmm.. Jaki jest teraz górny limit poziomu?
Są jakieś nowe itemy, sprzęt czy bossy dla niższych lvli? ;> Może się jeszcze skuszę trochę pograć..
Przy okazji, mapy są dalej te same, czy coś nowego dodali?
lycanusy plastic dry unikatowe low eq dung nowy mnustwo bugow. a sry bugi zawsze byly+143 nowe questy
-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_--_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-๏-_-ຽ-_-৸-_ຽ-_-
Widzę,że nie wiele się zmieniło od ostatniego czasu...Wszyscy prawie zapomnieli o Cabalu.
Z tego co wyczytałem w starych postach to nawet się pogorszyło(zamiast się polepszyć)ale w końcu do tego to wszystko zmierzało i w końcu musiało tak być.Boty,boty i jeszcze raz boty.
Jestem ciekaw czy w końcu uda się Gm'owi pozbyć się choć części z nich.
Mam wielką ochotę wrócić do Cabala,ale jak ostatnim razem na niego wszedłem to ilość botów mnie przeraziła.Ale dodali sporo ciekawych rzeczy - szkoda tylko,że ich nie przetestuje.
Słaszałem coś,że ma być Cabal II,wie ktoś coś na ten temat?
O C2 nic mi nie wiadomo.
I szczerze mówiąc sam trochę pograłem jakiś czas temu. Nie wiem, gdzie Ty te boty widziałeś, ale ja nie mogłem o dziwo spotkać żadnego.
Gra ogólnie zrobiła się trochę nudna. Teraz bez większych problemów po 3 dniach grania wyrobisz sobie poziom 120+ i co najmniej full osm seta. :F
Ziemby, Ziemby... Witasz mnie, a chwilę później o Agnieszkę pytasz. xD
Nie wiem, co u niej. Też dawno nie gadaliśmy, ale zawołam ją tutaj. ;P
Witam. xD
Za mną pewnie nikt się nie stęsknił. :P
Widzę że w grze sporo się pozmieniało. Może ktoś mi wytłumaczyć B1F po 2,5kk dropiącego shadowtity z opcjami i UCMy zamiast UCHów?
Jakie dungi są teraz godne zainteresowania żeby wyfarmić sobie jakiś wzglednie dobry set?
Decode it:
01010101 01010010 01001100001100110011001101010100
eod b1f , lid , ic , rh... w sumie to wszystkie dungi sa dosyc dochodowe ale trzeba miec szczescie...
b1f drogi ale przewaznie wynosze okolo 5kk z niego bez jakiegos grobszego dropa... oproc ucm leci tez sporo uch wiec nie jest zle... do tego ampy i bronie 2 slotowe ktore sa teraz tanie jak barsz ale nadal cos idzie zarobic na nich
ogolnie na dungach leci mnostwo craftow, niestety w wiekszosci crapy ale trzeba miec nadzieje...