UGTV
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 23 to 44 of 50

Thread: Jucator nou cauta ajutor de la profesionisti - Dragosh1

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Status: Offline

Deci, ceva nou:

- Am facut level 30 ca sa pot fi 'Regular'.
    - Am facut rost de 'combo' pe care nu prea stiu sa-l folosesc.

Si niste intrebari:
    - Am vazut pe ghidul lui Ratza ca el are 'Double Slash' la 15 puncte, la cate puncte e cel mai recomandat? Tot la 15?
    - Unde pot gasi bossi care sa dropeze 'boots', 'hands' de nivel 26?

Multumesc

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by dragosh1 View Post
    Deci, ceva nou:

- Am facut level 30 ca sa pot fi 'Regular'.
    - Am facut rost de 'combo' pe care nu prea stiu sa-l folosesc.

Si niste intrebari:
    - Am vazut pe ghidul lui Ratza ca el are 'Double Slash' la 15 puncte, la cate puncte e cel mai recomandat? Tot la 15?
    - Unde pot gasi bossi care sa dropeze 'boots', 'hands' de nivel 26?

Multumesc
    Ca sa folosesti Combo, alegi o tinta, apoi apesi pe butonul de combo (ti-l pui pe bara undeva). O sa vezi bara aia care incepe si se incarca, si are 2 linii pe ea. Sub prima linie e poor combo (galben), aproape de prima linie e Good combo (portocaliu), aproape de a doua linie e excellent (rosu) si dupa a doua linie, descreste calitatea iarasi. In functie de unde nimeresti combo-ul, primesti bonus pe non critical hit.
    Galben inseamna 0% bonus pe non crit, portocaliu undeva pe la 10% cred, iar rosu e cel mai mare bonus (20% parca). Oricum, chiar daca nu stiu valorile, scopul tau e sa dai mereu in Rosu )), adica Excellent Combo.

Ai 2 optiuni cand vine vorba de Combo :

1. Automat - il faci apasand pe butonul de combo de mai multe ori (cunoscut si ca 1button combo) - In modul asta, el cicleaza prin toate skillurile de damage de pe bara principala (fara buffs). Daca ai pe 1 combo, pe 2 un skill, pe 3 dash, si pe 4 skill, apasand pe 1-1-1, el va casta 2-4-etc, sarind peste Dash.

2. Manual - il faci apasand tu personal pe SKILLURILE care le vrei castate (apesi pe combo, se incarca bara, apoi apesi pe skill) - In modul asta, tu alegi ordinea in care da skillurile (e bun doar pt PVP si TG), atunci cand nu vrei sa le dea in ordinea de pe bara. Un exemplu bun e cand fuge un bulangiu de tine, si vrei sa-i dai un Force Kick, dar Force Kick e pe 9 sau 0, iar tu ai skilluri cooled down pe la 3 - 4 - 5. Daca apesi pe butonu de combo, el va casta 3, 4, 5, si va incepe sa fuga pe jos dupa inamic. Asa, apasand manual pe 0 dai forcekick-ul, chiar daca la rand venea alt skill. Dupa aia, poti continua fie cu manual, fie cu automat. Pentru PVP trebuie mereu manual, ca nu stii ce skill casteaza ala si se departeaza, si atunci trebuie sa-i dai si tu un skill de distanta, ca sa nu pierzi timp alergand in range 1 dupa el.

Ratza are double slash la 15 pentru ca Ratza folosea Double Slash + Assault, ambele la 15, pentru farmat cu 2slot drop in Fort Ruina, si aveam nevoie sa dau 1 hit la Auto Cannons. Cu Mithril +9 ce aveam eu pe atunci, si Blader 164 (charu de farm) aveam nevoie de ele la 15 ca sa dau 1520 damage pe non crit si sa omor dintr-o boaba. Practic faceam ceva de genu : Double - Dash - Assault - Dash - Double - Dash - Assault - Dash .. etc si mentineam killrate-ul ridicat, skillu si mobu, skillu si mobu.
    Pentru ce faci tu, ai nevoie de el la 20.

Legat de Boots si Hands de level 26, nu trebuie neaparat sa omori minibosii aia, primesti niste iteme reward si de la questuri, dar parca in Desert Scream la Archionis (level 32) era un bulache de miniboss care dropa iteme speciale (unice) pt incepatori. Cand iesi din DS pe la Markus, te duci pe podul ala drept in fata, treci pe langa Archyteryx, faci dreapta, si mergi drept inainte pana dai de Archionis (unde sunt numai archionis, nu combinati). Acolo e un minitampit care dropeaza daca nu ma insel.

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Na si poze, chiar daca nu prea intelegi eng ) http://forum.cabalonline.com/showthr...t-CombomanJoe)

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Ms de ajutorul cu combo, o sa intru in 1 ora sa fac boots si hands de incepatori, ms de ajutor

PS; La engleza ma descurc cat de cat deci ghidul ala il inteleg pe tot

Character Name
     D12pqRo
    Character Class
      Wizard

Pe ce server joci dragosh ? mars jupiter mercury ?

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Salut, sunt pe 'Mars'

Character Name
     D12pqRo
    Character Class
      Wizard

Acolo joc si yo zimi numele si te bag la buddy te mai ajut yo

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Nume char: 'Dragosh1' - fara ghilimele, momentan nu sunt on, daca e, intru mai pe seara sau maine dimineata

Character Name
     D12pqRo
    Character Class
      Wizard

Cand ai timp dai winsper la D12pqRo o sa fiu yo pe cont sau un amic daca nu raspund yo ii zic ca esti un cunoscut de a meu si atat.

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Inca o intrebare , *** pot ajunge in 'Port Lux' - stiu ca se ajunge din GD dar nu stiu sa ma ghidez dupa coordonate

Multumesc

Character Name
     ManRules
    Character Level
      170
    Character Class
      Force Archer

dupa collins o iei la stanga si acolo o sa gasesti un om...vorbesti cu el si te teleporteaza in port lux

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Am gasit, ms mult

MeGatronRO's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Vad ca pe aici se mai uita lumea as vrea sa va rog daca puteti trece pe la probleme tehnice , am si eu o problema cu cabalul am postat acolo detaliile . Va rog sa ma ajutati si pe mine . Multumesc

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Ok, am facut level 60 dar am o intrebare, *** ar trebui sa orc status-ul de acum inainte - momentan am la level-ul curent 190 STR 46 INT 190 DEX, ceva ajutor?

LeySty's Avatar

Character Class
      Wizard

Ce caracter ai?

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Sunt Blader

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by dragosh1 View Post
    Sunt Blader
    Ca Blader, trebuie sa ai INT in jur de 68 (pentru a putea purta mithrils +7-+15 arme) iar strength si dexterity e de preferat sa le tii ca multiplu de 4.

Ideea e ca daca ai 400 / 68 / 400, e ok, dar sa nu ai 402 / 68 / 402, pentru ca nu rezolvi nimic. Fiecare punct de STR / DEX iti ofera 0.25 attack, si atunci, pentru ca in Cabal se foloseste rotunjirea numerelor, e mai bine sa ai 404 / 68 / 400, si primesti 1 punct in plus de attack de la acel 404, ceea ce nu se intampla cu 2 stats la 402.

Personal, am lasat DEX la 600, INT la 68, si de acum pompez STR doar, dar presupun ca poti urca cu ele in mod egal, atata timp cat pastrezi raportul asta de multiplu de 4.

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Ok, ms de ajutor

Cateva sfaturi despre *** pot face alz rapid la lvl 73?
    Last edited by dedantemon; 06-08-2011 at 17:52.

LeySty's Avatar

Character Class
      Wizard

Questuri. Asa poti face cel mai bine alz pana la lvl 100

QsilverRO's Avatar

Character Class
      Blader

Ratza, si eu am invatat engleza din MMORPG-uri...
    E drept, doar la inceput, iar apoi am continuat citind carti, stiri (pe engleza evident).
    Deci... chiar nu stiu daca atunci cand l-ai intrebat daca a invatat engleza din jocuri il luai in ras sau ceva... dar crede-ma, strategia este foarte eficienta, doarece te si distrezi, si inveti in acelasi timp...
    I are serious cat.
    This is serious thread.

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Ok ms de sfat dar totusi as vrea pana la 90 sa fac osmium si... daca e 30kk un piece of equip. ma gandesc ca doar din 2.5kk pe level (quest-uri) nu ajung sa fac osmium-ul + vampiric amulet, etc....

cat despre engleza, nu o stiu ATAT de bine dar nu e singura limba de pe pamant

edit: deci, ceva ajutor? Nush, orice modalitate, farming, etc. Am facut rost de live absorb ring+2 l-am dat cu 5kk la ah, nu s-a cumparat inca, dar am nevoie urgenta de alz ca deja itemele mele sunt outdated
    Last edited by dragosh1; 08-08-2011 at 13:45.

Character Level
      30+
    Character Class
      Blader

Sunt level 96 si sunt blocat la un quest numit 'Seal' - trebuie sa ma duc in altar of eternity si sa fac dungeonul, ii al dracu de greu si nu prea am *** sa-l fac... mobii de acolo imi dau cam 300 dmg/hit.. stie cineva *** sa completez questul?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast