-
Wizard guide
Elsősorban tőletek, magyaroktól szeretnék tanácsokat kérni a mágus kasztra nézve. Úgy döntöttem varázslóként kezdem újra és aki tudna segíteni, hogy hogy építsem fel a karakterem, skillek PvE/PvP-re hogy a leghasznosabbak, és egyebek igazán hálás lennék.
A célom egyelőre még elég alap, hogy elérjem a Level 100as szintet és a Trans/Trans skill rangot. (Jelenleg 60+ vagyok, ma kezdtem a wizard karit, előtte warriorral kezdtem el, de rájöttem a wi a nekem való.)
Később úgy tervezném, hogy Mithril setbe öltöztetném, szintén Mithril orbokkal, ha esetleg ez hátrányos lenne (vagy előnyös), de milyen slotokra-craftokra és kiplusszolt értékekre kellene hajtanom legalább és ajánlottan?
RW3 +15, vagy K-Red board lenne az ideális?
Köpenyből +7 vagy +8ra gyüjtsek? Mennyire lenne értelme Guardian köpenyeket is felhalmozni a Sage mellé? Mikor melyiket használni a célszerűbb, stb.
Egyelőre ennyi kérdéssel akarnám csak zaklatni a wizard felhasználókat, a segítséget előre is megköszönöm!
-
figy, legtöbb wi nek nincs mithril sette, se k rede, se mithril orbja, se eox7-8 a. nem fontos az elején. 140 ig nemnehéz a lvl up, settnek meg bőven elég az elején ha tudsz 1 20/8 as osmi helm, osmi suit 7 m amp+x, ha tudsz gloves boots 7 m amp +x stit vagy osmi. elég 1 eos6 epának, bracalet, earring, ha elérted a 140 et és honor rank 9 et és nincs sok pénzed szerezhetsz bos5 öt, ha van bos3 of amp. ha nincs sok pénz elég 3 ring of luck+1 ha van 2 ring of luck+2 később lecserélheted ha esik 1 merga ring. a másik meg 2 critical ring+1 2 x ha van pénz +2 2 x. earring pvp earring of guard+5 pve vampiric earring +4. fegyvereknek elég vagy topaz 26 dmg+x vagy lapis. ha később lesz pénz válthatsz 20 as mithrillre.
-
Eléggé sokkolt, hogy a Ring of Luck +2 többé már nem is esik? Vagy, ha igen hol lehet rábukkani és mennyire ritka drop? (Jupiter szerveren vagyok és legutoljára láttam egyet AH-ban ~200m körül.)
Gondolom az 50% crit ratet, a mágusnak is tanácsos és előnyös, ha eltudom érni vele igaz? Utána jöhetne a Crit DMG Inc. és az Amp. (Az All Skill Amp. 4% pl. amúgy ugyan olyan mintha Magic Skill Amp. 4% lenne?)
-
igen, az all skill amp az. tudtommal nem vették ki a droppból(vagyis visszarakták) chaos arénába esik nagyon ritkán. 50 ratre nem érdemes hajtani, nehéz elérni, bőven elég a 42-43(nekem 42 van és kényelmesen critelek).inkább szerintem dmg re menj, ne ampra( vegyél mondjuk 5 ampos mistyc gloves/boots) de orbjaid legyenek jók.
-
-
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget-útmutatást. ^^
(Venni nem szeretnék, mert nem túl legális, ha nem tévedek. Amint eléggé nagy szintű lennék, legalább 130+ akkor gondolnék arra, hogy ráfordítani XY összeget Cabal Cash-re, így megtudnám venni pl. a K-Red boardot, [kosztümöt is akarok egyet], Wolly pet [az tetszik, mivel nagyon pici ^^], és még olyan dolgokat amiket jó pénzért ellehet adni AH-ban, hogy tudjak belőle jó ékszereket-ruhákat-orbokat venni, esetleg egy RW+15 majd még, de nem tudom a következő update után olcsóbbak lesznek-e vagy drágábbak mivel craftolni is lehet lesz, majd őket, meg slotosak is lehetnek majd, és hallottam olyanokat, hogy Blue meg RW3-akat kell, majd betörni, hogy a slotba tudjanak Amp.-ot rakni, stb. Így meg lehet drágább lesz mindegyik, hogy a sok pénzes betördel 5-10+ motort is. :S )
-
Szerintem ezt is érdemes elolvasnod, nekem segített:
http://forum.cabalonline.com/showthr...for-EU-Wizards
-