Hi! Ebből a helmböl készül a 15/24? mert vki azt mondta,hgy ez átbaszás,mert a 2. slotba van a rate és extendelés után eltünik rate? vagy olyat kell beextendelni ahol az 1. slotban van a rate?
Hi! Ebből a helmböl készül a 15/24? mert vki azt mondta,hgy ez átbaszás,mert a 2. slotba van a rate és extendelés után eltünik rate? vagy olyat kell beextendelni ahol az 1. slotban van a rate?
1AP = 1 Guild Score
.d
"Ti ott fogtok sírni a már nem működő Cabal kliens-el a gépeteket és mondogatjátok a screenshot-okat nézegetve, hogy "fasza vagyok .. fasza vagyok" ... Amit el tudsz érni ebben a játékban az, hogy szociopata leszel és a kérdésre az állásinterjún csak annyit felelsz "Kemény csávó voltam a Cabal-ban az elmúlt pár évben".."
- spori858
Hali!
Na nekem egy olyan kérdésem lenne, mert már nem tudom, hogy mit higgyek, hogy hallottam olyanokról, hogy bejön a 4 gyűrűs, ap könyves, öves mizéria már most 8 - án. Valaki meg azt mondja, hogy "ja bejön, de csak kóreában", szintén egy harmadik meg azt mondja, hogy bejön 8 - án, de csak 2 hónapra(mondjuk ezt nem tartom valószínűnek). Most akkor mi is lesz 8. án, mert ha bejön, akkor gyorsan szerezni kell gyűrűket, míg a végén nem fogják azoknak az áraik is a csillagos egeket csapkodni. Mondjuk egy rol +2 már most 140 kk, egy critical ring meg 80 kk(Mars). Bele sem merek gondolni, hogy hogy felmegy majd az áruk ezeknek. A további infókat köszi.
http://img137.imageshack.us/img137/5...0912010249.jpg
Valahol már tényleg van.
Last edited by Lackuszzz; 01-12-2009 at 13:28.
A "hírek" subfórum fog szolgáltatni hiteles infókat számodra. Sziszóka igen gyors, ezért ha nemzetközi szinten (EU) megjön a hír akkor itt is meg fog jelenni. (ha követjük a tendenciát akkor decemberben itt is bekerül a "néggyűrűs-övslottos-stb" update)
A gyűrű vásárlással már igen elkéstél szvsz:S Már nagyon fenn vannak az árak, mercuryn majdnem 10x-ese a critring+2 a 1.5 hónappal ezelőtti árnak.

Én lenni igen gyors
Az első blog-update lefordítva már megtalálható a magyar részen, nem egészen egy órával a megjelenés után (önfényezés)
Arra lennék kiváncsi Lackusz,hogy honnan szedted azt a 8-i dátumot.
Az Update NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL = NEM BIZTOS 16/17-én fog jönni.
Klánon belül röpködött ez a dátum, onnan hallottam ma, hogy van egyáltalán ilyen. Kicsit le vagyok maradva a fejleményekkel.
boldog szülnapot
Wazzzup?
watching the game havin a milk
true true
szeretném megkérdezni hogy idén várható-e a mikulás event
(\(\
(o.O)
d( )b
(,,)(,,)

Szeretném közölni, hogy amennyiben bármi infot megtudunk, azt azonnal megtudjátok. Fölösleges kérdezgetni.
És még azt is szeretném közölni, hogy a Mikulás nem létezik, Jézuska és a Húsvéti nyuszi sem. Luca székére nem állnak boszorkányok, Szentivánéjkor nem tudod meg a jövőbelid nevét.
Ezzel ellentétben Vámpírok és vérfarkasok léteznek, és itt élnek közöttünk.
Pff