Na a két új gyerek már összefogott. Oda nézz mi lesz ebbőlkétszer annyi hülyeség
"új gyerek"...tünés pelust cserélni...
Egész kiváncsivá tesztek, hogy vajon mikor veszitek észre, hogy teljesen értelmetlen a velem űzött vita...ennek több oka is van, amit külön külön nem ecsetelek, mert a megértésükhöz más körülmények szükségesek. Lassan eljuthatnátok oda, hogy megértsétek, hogy pont addíg fogok visszaírni ebben a stílusban, amíg hazugságokat próbál elsősorban a1da kitalálni rólam...abban a pillanatban, hogy ez megszűnik, tudok Én barátságos is lenni. Csak Ti nem vagytok erre kiváncsiak. Igaz engednem kéne az okos enged teóriának, lehet el is jön egyszer ez a pillanat, de addíg is elkeserítő hírem számotokra, hogy kitartóan védem a saját becsületemet, igazamat...Aki ezekután frankón nem képes megérteni, hogy a fórum nem ovisok játszótere, amire most használjuk, hanem beszélgetésé, amit igyekeztem kialakítani a botrányhősünk megérkezéséig, csak sajnálni tudom.
Nem állok össze senkivel, senki kedvéért, csak vannak emberek akik úgyszint másképp gondolkodnak mint Ti. Ettől függetlenül köszönöm egyedül is eltudom mondani a magam összes mondandóját.
Ezzel az üzenettel, részemről a vitát lezártnak nyilvánítom, ha: a1da, itt az ideje, hogy megmutasd, hogy szorult e kultúra beléd. Amennyiben igen, most szép higgadtan, kiegyezel a becsületeddel szemben egy döntetlenben, elfogadom, hogy Te nem szeretsz, Te meg elfogadod, hogy minimum bizonyított 3év3hónapja játszom, ill állított nagyjából 4 éve. Vagy abba hagyjuk ezt a nem hozzánk/hozzám méltó kakaskodást -és nem muszály velem jópofizni, csak hagyjuk egymást és a többieket, normálisan fórumozni- vagy folytatod az eddíg megszokott reagálásaid valamelyikével a végeláthatatlan értelmetlen harcocskát a virtuális szemétdombért.
Ennél többet, akarva sem tudok tenni, békésebb jóéjszakát: TusCa
Kedves Pietro, az üzenetemet édesanyám számítógépéről küldöm, sajnos nem sokszor tudok itt lenni, mert én itthon dolgozom gondnokként, de igyekszem nyomonkövetni a fórum életét, legtöbbször csendben, szónélkül.
Hál istennek az iskolában majdnem minden órám a számítógépek előtt van, és alkalmam nyílik minden órán ránézni, itthon meg a kötetlen munkaidejű gondnokság minden ízét, javát, hogy ide ide tudok nézni, amikor anyukám másfele van, és kárát, hogy még ebben a percben is a dolgomat végzem, és nincs nyugtom, akár napi 16 órán át.
Ha TG-n megvan a 30 pont, kilépek és elmegyek pl. dungizni akkor kapok levelet és wexpet? Vagy a TG végéig a lobbyban kell maradni?
Oksa, köszi :3
Ha már ittvagyok akkor még egy kérdés:
ha DC-t kapok dungeon közbe, van lehetőségem visszajutni újabb belépő felhasználása nélkül?
Last edited by SmolzZ; 17-12-2010 at 16:48.
Ha solo -ban vagy akkor nem. Kezdheted előről.
Cynti [180 BL / Hr 18] / Jupiter / Eternity ;3
[Xfire] @ [Guide: How to defeat the undefeatable xena] @ [FT2 3 ppl]
Azmo, nem volt kicsit elkapkodva az EOF+8? :S
Oh, snap.
Köszöntsük ismét köreinkben sziszokát!
Végre, kellettél már a fórumnak, mint a levegő.
hali , jön a szünet és szeretnék cabalozni , melyik szerón van a legtöbb magyar?
EliteDeni-ForceArcher-Mars