akkor meg mit mondod hogy pénzért se craftoltatnál velem? ugyan akkora lesz a succ ratem mint neked.1. 2, ezt a kártyát AH-ból vettem,eladtam hozzá sok cuccom,AMIT megint csak a craftbol szedtem össze,igazábol leszarom hogy gogosnak nevezel,csak most jogtalanul...nem akarok én nemzetközibe craftoltatni,majd jönnek maguktol
üdv
én most kezdeném el a game-t, full kezdő vagyok benne és érdekelne pár dolog...
az egyik dolog hogy megnéztem a classokat és eddig játékstílusra nekem a blader,FA,és a wizard jönne be de sztetek melyiket érdemesebb kezdő karakterként indítani?
a másik ami érdekelne hogy ezt a skill fejlesztést mikortól érdemes elkezdeni ? és érdemes az összes skillt megvenni ahogy növök vagy csak párat és azokat jól felfejleszteni ?
végül még annyi lenne hogy ha tudna valaki egy jó ,magyar klánt ahová lehet jelentkezni azt igen jó lenne(nameg hogy melyik szerverre menjek meg stb)
a válaszokat előre is köszi
Last edited by Xine; 14-08-2010 at 12:47.
WI : szerintem ez a legkönnyebb
- 90+ szinttől megfelelő skillrank esetén közel 100% os stun a mobokra
- 100+ szinttől megkapod az egyik legjobb partybuffot amiből soha se maradsz ki mert te nyomod el D:
- Könnyen találsz magadnak partyt dungeon - ra(re)
- BM2 az szerintem a legjobb dps (azonos szintű és minőségű fegyverek esetén) (dps: 1 másodperc alatt bevitt sebzés)
Az új rendszernek köszönhetően lvl 55 és 70 között a majdnem end-game szett felét összeszedheted vele.. míg a többi kasztnál nemigazán..
FA: nekem ez a kedvenc kasztom
- pvp esetén (nem a duelre gondolok) a legjobb szerintem
- BM2 két mithril orb+6/+7 el már szépen működik
- 100+ snipe = elég jó kis kriteket lehet vele ütögetni
- heal + partyheal = nem tud rosszul jönni sehol
- akár 11 es range ... skillekkel (sword classoknál egy 12 es van a Force Kick)
BL : elég jó kis szóló kari
- BM2 player-e ha critel mókás ha nem akkor már nem igazán egyébként megfelelő szettel jó kis dps (retargetelni meg kell tanulni vele)
- fleerate .. rásegít 2 bm között mobok között és hasonló esetekben.
- BM1 ez a második legjobb BM1 ... (FB power)
- elég jó def és HP ..
- spec buffok bm2 ben überpower...
Nekem ez a véleményem .. mindenki megoszthatja a sajátját ...
Last edited by spori858; 14-08-2010 at 16:29.
The best FB skill : InferAby StoneImpact
ok köszi a segítséget már csak egy jó magyar klán kénevalamelyik szerveren..
amúgy ezek közt a channelek közt akkor szabadon lehet váltogatni ugye?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egyik haveromnak az accjáról eltűnt a karakter, 104es volt és ahogy én tudom lv50 fölött nem lehet kitörölni karit.
Van valami ötletetek hogy mi történt?
Válaszokat köszi
Hasonlítsd össze a két kasztot :
Kezdjük a Warival :
[Warrior - Battle Mode 2 - Lancer]
Lance Drive
Sword Amp 1.0x
Add Attack +126.90 (+10.52 per level)
Range 1 ~ 6
Limit 1
Peircing
Casting Time 3.0 Seconds
Astral Lance
Sword Amp 2.0x
Add Attack +5.50 (+3.4 per level)
Range 1 ~ 5
Piercing
Casting Time 1.0 Seconds
Remélem ez még pontos
Kiemeltem a lényeget ...
Wi bm2 őt nem kell elmagyarázni .. a lényeg, hogy 1,7 sec alatt 2 skillt lehet elnyomni.
Számolgatni is lehetne, hogy ki mikor üt nagyobbatt, de tesztelni is lehet
npc től vesz két egyforma szintű WA/WI phery és tita fegyókat .. azonos feltételek mellett (dmg+rate+amp) bm2 ben pf ben kezdjen el ütni két ugyanolyan mobot ...
Ebből szerintem ki fog derülni, hogy a WI hamarabb megöli a mobot mint a WA...
Persze meg lehet cáfolni, de én nem tartom valószínűnek, hogy a WA jobb titával...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Átlagos esetben ezért ütik a mobok/bossok a WI ket mert túlütik a többi kasztot ... még a tita gs-es Warikat is![]()
The best FB skill : InferAby StoneImpact