UGTV
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 23 to 32 of 32

Thread: Pohekani / Blokani accounti resnica or vsaj del

swiftowns's Avatar

Character Name
     swiftpwns
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Archer

Status: Offline

Quote Originally Posted by interceptor View Post
    ja valda vi slo scena.skos usakmu k ma bolši gear od vs al pa več keša je alz buyer.pač je biu coretheory best slo fa jebiga ne morš mu rečt da je alz buyer k še sam ne veš..isto za scja..
    Lej ne jebi ježa, tip je pršu online z lvl 11x in v roku nekaj dni si je priskrbu vsej kaj bi blo najbolše, še sam mi je pravo da gre nekam študirat v anglijo, ne ti meni o pravljicah.

Ripplet of the Dusk Lake V, Old Station Conductor V, Shelter of Earth-Bound Spirits V
    How legit players make alz (all my drops)
    I'm back. Forever.

noez's Avatar

Character Name
     iJodl
    Character Level
      155
    Character Class
      Wizard

Ja in jst mam 15 let da bi se s tem ukvarjal.

Character Class
      Blader

ja pač gre študirat in kva zdej lol..sej pravm tko k za scja neveš kaj on doma za kompom dela tud za cora neveš..lah prbija da gre u anglijo študirat lah je pa nolifer k je začeu zdj wow..who knows..itak pa gameplay pove use špilu od dashanja,blinkanja,fadanja,buffanja,debuffanja u combotu u tgjih,pk,survivebilty z low defom..pač korean style k dajo use na dmg pa skill ingame ne sam faking gear..z mojim wizzom 140 sm tud po 170-180 lvle ubiju s temi stvarmi..no uglavnm to je že izven teme..ja gmji so mal debilni na tem euju..ful folka prav u cabalu od cassiela do ownya do nevem kašnih projov da če bi lah bi špilal tkoj na usa al pa filipinih..100x bolši sistem,mn laga.

swiftowns's Avatar

Character Name
     swiftpwns
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by interceptor View Post
    ja pač gre študirat in kva zdej lol..sej pravm tko k za scja neveš kaj on doma za kompom dela tud za cora neveš..lah prbija da gre u anglijo študirat lah je pa nolifer k je začeu zdj wow..who knows..itak pa gameplay pove use špilu od dashanja,blinkanja,fadanja,buffanja,debuffanja u combotu u tgjih,pk,survivebilty z low defom..pač korean style k dajo use na dmg pa skill ingame ne sam faking gear..z mojim wizzom 140 sm tud po 170-180 lvle ubiju s temi stvarmi..no uglavnm to je že izven teme..ja gmji so mal debilni na tem euju..ful folka prav u cabalu od cassiela do ownya do nevem kašnih projov da če bi lah bi špilal tkoj na usa al pa filipinih..100x bolši sistem,mn laga.
    No, vsaj v 1 pointu si mel prov.

grats

Ripplet of the Dusk Lake V, Old Station Conductor V, Shelter of Earth-Bound Spirits V
    How legit players make alz (all my drops)
    I'm back. Forever.

Swift tuki ne gre za klikanje linkov v brezveze in špilanja ne fer... tuki gre za čisti HACK od GMjov/GMja enden je ziher daju informacije fermi ki prodaja alz al pa se je lastno okoristu. Možnost je tud da je blo pomankanje varnosti v podatkovni bazi ampak to je minimalno. Ker
    1.) Kako so bli pohekani in blokanu računi sam tisti k si bli neaktivni.
    2.) Kako je to mogoče da sub-password v igri in na strani se ni ujemal.
    3.) Pohekanih je blo več kot tisoš računov in vsi kako alz buyerji al kaj in vsi subpassword ban.
    4.) Zakaj smo bili tisti k smo zaprosil unbenani če smo kao cheaterji.
    5.) Zakaj mi vska post brišejo ko napišem v tej temi in se držim vse pravil foruma???

Še za konc sama (GAL)Szizoska je nam povedala da je biu kakšen pokvarjen GM al pa leach of database security.

Sploh pa se ti zdi normalo da rabijo admini 3 mesce da ti odblokajo račun!!!

Lahko sam rečem da ste lahko srečni ker se vam to ni zgodil ampak če bi se bi vedl da ste pošteni in bi razmišljal drugače pa še toliko ljudi se pritožije seprav usi lažejo al kaj???

Lepo vas prosm odprite oči stvar je čist jasna korupcija je žal tud v cabalu in to je to.

noez's Avatar

Character Name
     iJodl
    Character Level
      155
    Character Class
      Wizard

Ni so bli pohekani ampak so bli benani, gmji lahk enostavno pridejo do tvojga passa če nimajo md5 hash uklopljen al pa če se jim zaljubi lahk cel tvoj dnar transferajo, tako da tih in bodi vesel da si lahko igral.

Quote Originally Posted by noez View Post
    Ni so bli pohekani ampak so bli benani, gmji lahk enostavno pridejo do tvojga passa če nimajo md5 hash uklopljen al pa če se jim zaljubi lahk cel tvoj dnar transferajo, tako da tih in bodi vesel da si lahko igral.
    ne razumeš?

Thread: Pohekani / Blokani accounti resnica or vsaj del

/ pomeni in to pomeni da so bli pohkeani in pobenani kapiš?

aja pa še to ja res sem vesel k sm 2000h ur prešpilu da mi na konc acc pohekajo

noez's Avatar

Character Name
     iJodl
    Character Level
      155
    Character Class
      Wizard

Kul zate, zdej jočeš ki nimaš kaj v lajfu za delat?

MilkaBiscuit's Avatar

Character Class
      Warrior

GOSH.
    Acc na Jewpiter je unblocked!
    Kaki bedni razlog je bil, da je bil blockan: Prevečkrat password narobe vpisal.
    Zdaj pa subpass ne vem, čeprav ga niti nastavo nisn >_>

noez's Avatar

Character Name
     iJodl
    Character Level
      155
    Character Class
      Wizard

Si pa brav

Page 2 of 2 FirstFirst 12