Arkadaşlar baya araştırdım ama hep eski sisteme göre anlatılmış ve yeni sisteme göre zırha hp nasıl eklenir ve ne gibi malzemeler gereklidir.
Karakterim WI 70 Level ve Osmium Suiti hazırlamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Arkadaşlar baya araştırdım ama hep eski sisteme göre anlatılmış ve yeni sisteme göre zırha hp nasıl eklenir ve ne gibi malzemeler gereklidir.
Karakterim WI 70 Level ve Osmium Suiti hazırlamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
İtemlerin Kategorileri Aşağıdaki gibidir. eski sistemde siz örneğin bir suitin slotunu HP ile doldururken ne yapıyordunuz hatırlayalım.
Lazım olanlar :
Boş slotlu bir suit
1 Adet FCH
Ve HP katalisti (hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama önemli de değil.)
bunları zaten biliyorsunuz.
Şimdi yeni sisteme bakalım:
Lazım Olanlar :
Boş Slotlu Suit ( Low - medium - High -Highest Kategorilerine göre sınıflanırlar )
HP Option Scroll ( Low - medium - High -Highest Kategorilerine göre sınıflanırlar )
10 Tane FCH ( Her FCH %5 başarı şansı verir. 10 FCH ile %50 slot doldurma şansınız olur. Bu şansı dahada artırmak için iteminizin + sını artırmalısınız. )
Slot doldururken tek diklkat etmeniz gereken nokta Medium bir itemin slotunu dolduracaksanız mutlaka ama mutlaka medium bir Option Scroll kullanmanız gerekmektedir. Kullanacağınız Force Core de ona göre değişir. Örnek verelim.
Osmimum Suit Hp basmak için HP option Scroll High kullanmanızgerekli ve FCH ye ihtiyacınız vardır.
Titanium Suite HP basmak için HP option suit medium gerekli ve FCM ye ihtiyacınız var
![]()
Teşekkürler.
Ben ilk fcX e 25-30 kadar rate, onun üstüne konulanların her biri %5 diye biliyorum ve basıyorum ama.. +sız itemde mi %5 le başlıyor bilmiyorum, yoksa karıştırdınız mı?![]()
Lvl 16X wa Mercury*ProCyon Guild_: AKINCILAR
I'm the most unlucy dropper..
itemin + sına göre bir rate var, üstüne koyduğun her force core %5 veriyor.
bütün basma işlemleri için bu HP örneği geçerli di mi?
örneğin crt dmg basmak için
dmg scrool lazım.
___
sword amp
crt rate
basmak için hangi scrool gerekli???