-
mfs
hmmm am si eu un mfs cu urmatorul set
sh.tit gloves si boots+6 cu 7 m.amp, sh.tit armor suit+4 7m.amp, aqua crystal si sh.tit blade cu 27 cd fiecare +1 si casca osmium +3 cu 30 cd
eu nu inteleg cu aia pe utube dau 7k cu critik si eu doar 1k? ajutor ceva?un ghid macar? ca am investit mult in cont
((
-
Cred că ai investit mult tare, mai mult de 50kk nu ai dat pe set fără arme, iar armele probabil te-au ajuns vreo 20/30kk bucata. Deja cred că ai falimentat. Cānd o să faci şi tu lvl 180 cu arme mithril 36cd atunci să ai pretenţii la 7k critical.
-
da ... da faza e ca pe utube aia sunt cu full amp si fara cd... si dau 7k
-
La lvl 100 trebuie să īnţelegi că e imposibil să dai 7k cd ca MFS īndiferent de setul tău.
-
da dar vezi... tot nu inteleg *** se poate da atat de mult...am un Wa de 130 si nu inteleg *** am dat 8k si fara sa dau debuffu da la mfs nu pot sa pricep... in fine sa zicem ca am 1000 m atk cand da amp da cu tot cu atk ala?cu m atk?
-
bun deci,pt pve ca sa dai dmg mare pe un crit nu trebuie sa ai crit dmgu mare,baga m amp in tot ce prinzi. Oricum dmg tu ai vreo 65% din nimic daca nu ma insel 45% din buff si 20% baza. Oirucm tu baga m amp peste tot si in arme
-
frate, la orice clasa, trebuie LVL ca sa dai dmg calumea, 160+