Butu smagu tureti lietuvi ga
Bet tam lt ga nebutu smagu kaip 11 meciai rodo savo zodyna jei jiem konors neatsako
Butu smagu tureti lietuvi ga
Bet tam lt ga nebutu smagu kaip 11 meciai rodo savo zodyna jei jiem konors neatsako
gaila cia nera marse n18 guild :/ nors man 17 bet issiprasyciau ;D
GOGOGO
My IQ is 128 - Free-IQTest.net - Free IQ Test
kj su savo FA zaidziau tj buvo susikures 17+ guildas...nors man 14 bet prieme lengvai, buvai vienintelis ne 17+ o.O
Ir seip..jei ir butu lietuviu guildas.. 17+ar pan... man asmeniskai vistiek jaukiau buti su zmonem is visos europos..
del 120+ lvl tj cia kazkoks GA Ahurai pasiule..jis sutiko bet paskui apsigalvojo..
ir seip del to oneshotkill.. yra didesnio lvl GA kurie galetu atsakyt apie tuos klausimus.. jei tu tik 56 dar nereiskia kad esi visai zalias... o.O
Logiskai mastant.
Praktiskai visas zaidimas prasideda nuo 95lvl kai gauni nation ir visi smagumai.
Todel -95 nelabai yra ten ka zinot.Skillini ir lvlini.
O tokiu 95lvl+ kurie nezinotu ka daryt nelabai yra.
Manau man ziniu buti GA uztektu.![]()
Sveiki esu naujas cabal losejas kaip sakant "zales" ir man idomu kuriam serve rekomenduotumet lost draugai siulo marse, bet noreciua suzinot ir kitu nuomone![]()
Last edited by [GM]Akari; 24-11-2008 at 12:20.
visko gali but bet man dar daug lvl ligi ten truksta ir man sakes section9 narys kad jau greit bus pylnas guild :/ blem taip noreciau as ten patekt
nezinau manau mars yra daugiausiai lt as rinkaus ten kur draugai ir tu eik i ten kur draugai nes poto jau i kita server nepersikelsi kai su draugais eit i dungeons noresi (nebent pernaujo kelsi)
GOGOGO
Siaip jau kazkurio metu buvo mineta kad nauju GA nereikia, na, galbut kokiam Jupiter. O siaip, pabandyt galima, nieko neprarasit gi.
11x FB > Camadot - MARS - ScarletMoon - Capella
reiks ir man postinimu uzsiimt xD
tikekimies gausiu GA statusa tada pagaliau lietuvei tures sawo GA req atitinku tik tiek kad man 15 metu
kazkaip neradau tai jusu paklausiu ar per e-gold galima uzsisakyti Academy kit?
nea e-gold dar nesupportina
galima per korta ir dar per kazkoki saita man patiko click and buy bet db neweikia
Last edited by [GM]Akari; 24-11-2008 at 12:21.
mane guild remia tj nzn nes guilde lb daug itakingu zmoniu
katik pastebejau kad as double poster xD Tj wa turiu ideja sukurti lietuviska cabal svetaine/foruma sakykit ar pritaret ar nea?
Last edited by [GM]Akari; 24-11-2008 at 12:22.
as sukures tai neaktivus geriau nekurk :/ nebent uzsiimt reklama
http://cabal-forum-lt.here.ws/
pasiziurek pamatysi kad neaktivus as ten funsaitese pareklamavau bet nieko is to gero bet jei visdelto sugalvosi kurt foruma padesiu kaip nors![]()
GOGOGO
sortex reik reklamuot lt guilduose tada padauges zmoniu bet kadangi tu sukures tj antro nereik beto nuoroda i games.lt imesk
sortex as pasistenksiu atgaiwint tawo forum nes atrodo tikrai graziai
Last edited by [GM]Akari; 24-11-2008 at 12:22.