Zdravo,jel iko razmisljao o igranju na tome serveru i dali bi bilo ok tamo igrat?
Zdravo,jel iko razmisljao o igranju na tome serveru i dali bi bilo ok tamo igrat?

Ako oces da ucis turski,slobodno idi.
Vec sam napravio lika tamo.
Za pocetak,to je Turski server,tako da sta da ti kazem,ljudi koji govore engleski jako malo ima.
Drugo,nov je server,i nema transfera tamo.Tako da se krece iz pocetka.

E onda nek je sa srećom.
Kad se tek otvorio server,sve turci bili,pa ja pobegao.
Ne mislim samo na pocetnike(nije da njih nema) nego ljudi ovako s ostalih servera im jako puno.Npr ja sam u gildu NightmareOfGamers,osnivac je isto neki tip is tog gilda s marsa.Ima gild Oblivion itd.
Jako puno ljudi je pocelo tamo igrat.
Server je nov , i svako ima sad mogucnost da se ''pokaze'' , nazovimo to tako... Licno nit me privlaci da igram tamo , a nemam nameru da napustim Marsovce ...
RM suck's !!!![]()
I got a hangover, wo-oooh !!!
I've been playin' CABAL too much for sure!!!
Poz braco
Ja sam juce kreno tamo da igram i jako sam zainteresovan da napravim i nas domaci guild tamo skupio sam pare al nikako da nadjem ljude pa ajd da probam preko foruma.
Za sad naso sam 2 nasih al to je malo za sve koji su zainteresovani nek me pozovu preko foruma ili u igri
Red Moon, Blader lv50, ime Serbian
poz pa se vidimo tamo
We are Old,
We are Proud,
We are Pure-Blooded,
We are Serbians...
LONG LIVE SERBIA
Ma dosadilo mi tamo udjes ono svi max lv sa max opremom jure sve max nekako nije mi fer borba ovamo nema zivotinja koji su potrosili 99kkkkkkkkk i onda dodju i udaraju mene koji nemam ni 1k opreme xD
Tako da novi pocetak je dobrodoso
We are Old,
We are Proud,
We are Pure-Blooded,
We are Serbians...
LONG LIVE SERBIA