UGTV
Results 1 to 10 of 10

Thread: Am nevoie de indrumare >Jupiter<

Character Class
      Blader

Status: Offline

Default Am nevoie de indrumare >Jupiter<

Sunt Blader si as avea nevoie de indrumare...
    Am citit asa de multe topicuri incat am ajuns sa fiu confuz ... nu stiu ce sa mai cred ...

E mai bine sa te axezi pe str sau dex ? Force blader sau damage blader(daca ma exprim corect)...??
    Si daca cineva are chef de vorba.. astept sfaturile sale...

Po1s0n's Avatar

Character Name
     x
    Character Level
      202

se pare ca n-ai citit indeajuns.. trebuia sa te opresti la faptul ca la blader STR=DEX sa te axezi pe str ar fi cam la fel ca si pe dex..
    de exemplu bladeru` meu are 630 (nu mai stiu sigur, oricum 6xx) str parca 89 int si 500 dex
    mai asteapta si alte pareri
    si yo am citit cate ceva despre BL si cam la ideea asta am ajuns, si multi mi-au spus asta :d
    Last edited by Po1s0n; 07-12-2011 at 20:54.

CooL's Avatar

Character Name
     MyNameIsCooL
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

Daca nu ai gasit asta inseamna ca nu ai cautat destul http://forum.cabalonline.com/showthr...for-EU-Bladers citeste cu atentie si vei gasi raspunsu la toate intrebarile tale

Character Class
      Blader

asta e lamurita... mai prost stau la iteme... nu prea le dau de cap ...
    cat despre sword skills parerile sunt impartite ... variante si variante ...in functie de necesitati ... oricum am citit ghidul facut de Ratza...(pus de Cool)...

CooL's Avatar

Character Name
     MyNameIsCooL
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

nu esti obligat sa joci numai pe clasa Blader, mai sunt alte 5 incearcale pe toate vezi care iti place cel mai mult, care clasa o intelegi cel mai bine si cea mai usoara si pe urma te concentrezi numai pe aceea :P

bafta multa.

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by CooL View Post
    nu esti obligat sa joci numai pe clasa Blader, mai sunt alte 5 incearcale pe toate vezi care iti place cel mai mult, care clasa o intelegi cel mai bine si cea mai usoara si pe urma te concentrezi numai pe aceea :P

bafta multa.
    bladerul mi se pare cel mai fain si acceptabil in ceea ce priveste complexitatea...
    tu pe ce sv joci ?

Character Class
      Blader

Am nijte iteme de vanzare, poate sa'mi spuna cineva cam cu cat le pot vinde?
    1. Citrine Orb Miraculous +3 cu Atack +45, Magic Atac +55, Atac Rate +205, Alz drop Amount +30%, cu doua sloturi si e de culoare mov;
    2. Citrine Orb Deathblow cu Atack +39, Magic Atac +46, Atac Rate +169, Crit Dmg +6%, fara slot si e de culoare verde inchis;
    3. Bluestin Headgear (FA) cu Def +40, Def Rate +57, +HP 27 cu un slot, de culoare bleu;
    4. Bluestin Headgear (FA) of Skilled cu Def +40, Def Rate +57, +HP 27, Skill exp per skill +4, cu un slot, de culoare mov;
    5. Bluestin Plate (FS) cu Def +42, Def Rate +53, +HP 27, cu un slot , de culoare bleu;
    6. Aramid Battle Suit of Skilled Def +26, Def Rate +39, +HP 27, Skill exp per skill +4, fara slot, de culaore mov.

razvan1234's Avatar

Character Name
     Tzuke
    Character Level
      16x
    Character Class
      Wizard

nu prea ai cui sa vinzi astea... nu sunt bune... vinde-le la npc.. sau sparge-le cu Transmuterul[ alea care au slot] poate o sa-ti pice un scroll bun

Character Class
      Blader

dar nici aia cu alz nu e buna :-?

EternalDevil's Avatar

Character Name
     xMariusss
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Shielder

Este AH adik Ekaterina sau *** se scrie unde pui iteme la vanzare nu cred ca o sa ai un item care sa nu`l gasesti acolo pus la vanzare si sa vezi cam cu cat se vinde. bafta