UGTV
Results 1 to 8 of 8

Thread: Podpisujcie się :]

Default Podpisujcie się :]

Nie wiem czy ten temat jest w dobrej kategorii, ale podpisujcie się tutaj: http://forum.cabalonline.com/showthr...73#post2331373 Nie musicie, ale mi to przeszkadza że (@#!$%@#%#@!$!@%@#$!@#$% <= opis krajów) inne kraje mają swój język, a my nie. A to dlaczego? Jeżeli kogoś to interesuje, niech się tu wpisze: http://forum.cabalonline.com/showthr...73#post2331373 ...

Character Level
      190
    Character Class
      Wizard

Status: Offline

po pierwsze Cabal EU jest tylko w wersji angielskiej
    po drugie przetłumaczenie strony to myślę nie problem, a zapewne nie stanie się to, chociażby dlatego że nie mamy polskiego GMa a turecki jest :P

Nie wiem jak innym, ale mi osobiście polskie tłumaczenie, angielskich nazw nie przypadłoby do gustu np. Osmium Ostrze +10 Podmuchu Śmierci.... albo Lapisowa Skandaliczna Kula....
    Andrin - Jupiter - Solaris - Wizard- 190 lvl

Character Name
     BulI3TpR0F
    Character Level
      175
    Character Class
      Blader

No nie fajnie to by brzmiało Niech zostanie tak jak jest. Bo tylko go bardziej z****.
    Last edited by BzyxXx; 18-01-2012 at 12:28.

Character Name
     Nizam
    Character Level
      168
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by demonic View Post
    po pierwsze Cabal EU jest tylko w wersji angielskiej
    po drugie przetłumaczenie strony to myślę nie problem, a zapewne nie stanie się to, chociażby dlatego że nie mamy polskiego GMa a turecki jest :P

Nie wiem jak innym, ale mi osobiście polskie tłumaczenie, angielskich nazw nie przypadłoby do gustu np. Osmium Ostrze +10 Podmuchu Śmierci.... albo Lapisowa Skandaliczna Kula....

Hahahahahahah przez pierwsze pare dni bym mial z tego ostra pompe ale potem mialbym z tym problem mysle, LOL
    AngelusMortis

"When Death comes there is no stopping it"-AngelusMortis

Nikt mnie nie rozumie :'( Chodziło mi o stronkę, nie o grę Niezła grzana by była, jakby cabal był 1 a w nim języki do wyboru. I próbuj coś sprzedać Francuzowi czy komuś tam Nie wyobrażam sobie tego

Są takie wersje, np: włoska, niemiecka. Ale to są odzielne serwery i nie mają dostępu do naszych. Wracając do tematu to może w przyszłości też będzie zmiana języka strony na polski. Najpierw dajmy im czas aby zrobili i skończyli nową stronę która ma być 'soon'.

BzyxXx Nie wiedziałem ^^ dzięki za info :]
    i powtarzam.... NIE CHODZI MI O POLSKIEGO CLIENTA. CHODZIŁO MI O STRONĘ...

dp tego przydal by sie polski ga by to przepchnac ale jak widac polacy niepotrzbuja ga sami wszystko robia bez pomocy ^^