Můj první drop v SC :-)![]()
Můj první drop v SC :-)![]()
Menší nuda v RL,tak sem se rozhod skočit nějakej ten FI a vydělat si alzy na mýho low lvl FB aby mlátil wary pěkně ;D.
18. runa cca 750 runs.
tak by som xcel postnut ako som dokoncil 190![]()
robil som v HV hard , minul som tony flee potov, viem ze sa da cez rlg ,ale to ma neba ;D.a ako wi to je aj tak na tesno . takze som potreboval 2 ic2 exp runy .
takze na 188 , ic2 exp a po 2h expeni , som si dokoncil dung
a tu uz dnes rano dokonceny lvling , potreboval som spolu 9 respawnov ( 2x s2) nastasite maku ma resp 10min.
co zacal event som menil DP za AP , takze po 190 , som mal nieco cez 200, tak som mal hend aj 2 x ten item pre 190, prvy uch , druhy sgh,tak aspon neco .
a gl vsem k dropom.
sice to neni drop ale taky dobry![]()
Last edited by Alleri; 04-11-2012 at 12:49.
já bych sem taky rád něco přidal... ale já s mym luckem to je nic moc, dropuju taky věci v hodnotě 20kkjenom jeden co stál za to snad,je bof7 z ispity v 6 nebo v 7 lidech
![]()
Last edited by Bestik; 10-11-2012 at 20:55.
If u see me in tg, so run away, cuz u will have debuff, debuff and debuff :P

No ... po mnoha a mnoha bossich (huntim je s FA posledni cca 4 tydny), tohle byla rota cislo 816:
Prispevek unlucker koutku, dost me to nasralo, mam dojem ze se na cabalu chvilku neukazu. GL vsem, co huntite bosse ...
Iam so cute and I know it!
jen abych sem taky něco přidal, tak po 100 letech něco padlo ;D
![]()
If u see me in tg, so run away, cuz u will have debuff, debuff and debuff :P

Tak jiank nejakej ten drop u me zase, ty runy byly za ten den dve jen tak pro zajimavost
![]()
Iam so cute and I know it!
Zdravim po delší odmlce , ted hraju na Jupiteru a jsem tam necely tyden
K dropum: jsem linej davat sem vsechny SS , tak alespon soupiska:
2x Killian ve 4 runech (1.a 4.)- jeden jsem prodal a druhy uz mam na sobe...jsem rad ze uz tam nepachnu )
Belt of Vital +4 - prvni a posledni run - cekal jsem trosku vic alzu
FI - asi tak 20 runu a padly Sig ampl. ruce WI 1slot
IC1 - asi 5 runu - padl tera FA ampl. suit 1slot - prodano za 300kk !!!
FT2 - jeden run daily, spousta umirani a ve finale Mithril 7ampl. WI ruce , bohuzel bez slotu
takze se da rict, ze to celkem padapriste dam screeny
peace and GL