15.5. vychadza Diablo3![]()
týžden predtým dostaneme ep8
No vzhledem k tomu, že jsem nikdy nehrál ani jedničku, ani dvojku, tak trojku pravděpodobně taky ne.
aby se lidi z toho D3 nahodou neudelali :-) jestli ubyde hafec lidi to bude jedine dobre...na to se tesim :-)
hr20 - 28.4.2012
Když jsem četl tvůj příspěvěk Sandys tak jsem se docela zarazil(nic ve zlém) ,ale začal jsem hrát Cabal před měsícem,sám sem se divil že mě to chytlo, když sem předtím hrál hru 7let bez jediné změny
Ale o tom sem mluvit nechtěl... jde o ty Chetery,Dupery,Zloděje a můžu s klidem říct ,že Cabal online je uplně zlatá oproti Knight Online, chetera tu potkám hodně z řídka, vše tu funguje jak má,prostě mě to uplně dostalo ,že ješte existuje taková hra.... a že se tu krade? Krade se všude,hackuje to je normální ale fakt můžu ujistit že na Cabalu je to fakt v malé míře.... Napr. v Knight online už to dopadlo tak že bez cheatu sis neměl šanci vyexpit postavu protože nebylo kde,všude chateři,boty atd....v PK zoně si němel šanci někoho zabít protože měl každej speedhack a autoheal... prostě prasečina... a samozřejmě když si jen koukl někam na ty blbý turecký stránky hned si byl hacknut,a ten web nemusel být ani o KO
Takže asi tak...budtě rádi jake to tu v té hře máte
Btw. Turků tu máte jěště hoooooodně málo :-D

takze jo
![]()
Iam so cute and I know it!
Tak a mám to taky :-)
![]()