UGTV
Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 45 to 66 of 153

Thread: Guilds - Jupiter

Character Class
      Blader

Status: Offline

lol... as vrea sa pot tine si yo un discurs k ala...dar nu pot lol x.x as minti cel putin ultimul cuvand..

Geo19z's Avatar

Character Name
     NarutoRO
    Character Level
      142
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by BannedJuukin View Post
    lol... as vrea sa pot tine si yo un discurs k ala...dar nu pot lol x.x as minti cel putin ultimul cuvand..
    copil facut la bautura ,copil fara viitor,asta e al doilea gigi becali versiunea beta foarte prost facuta
    NarutoRO ** Level 148 Blader **,honour rank 9, Capella ** NarutoFA level 75(craft katana class 3 90%)**
    Proud member of "Ilegal" Guild
    PM me if you want to PvP

niku93's Avatar

Character Name
     DomnulGoe
    Character Level
      162
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by Geo19z View Post
    multumim
    cat ma bucur ca ne observa si pe noi lumea

niku93's Avatar

Character Name
     DomnulGoe
    Character Level
      162
    Character Class
      Blader

1.sa sti ca eu cu naruto am facut guildu din nimik... nu ne-a ajutat nimeni eram 2 bladeri de lvl 40(eu)si 55(el)cu foarte mare potential.noi ne-am chinuit cu guildu mult timp.astia ca tine nu stiu sa aprecieze nimik...din cauza asta BaietiBuni nu e un guild de scandalagi...
    2.nu poti sa multumesti pe toata lumea(nici nu vreau sa am in guild oameni ca tine)

Daka tu faci vreodata de la 0 ce am facut eu...garantez ca guildu meu no sa mai zika niciodata ceva de rau la adresa ta(PANA ATUNCI DND SI JOK DE GLEZNE).

bafta si mult succes(o sa ai nevoie)...
    Last edited by niku93; 28-09-2008 at 23:17.

Character Class
      Blader

vaiduk sau cineva din rolegion........care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasc pt a ma alatura guildului RoLegion?....momentan am lvl 47 comp/a.exp (Blader) si as dori sa devin capella( putina experienta in joc am capatat cu primul char un BL de 106 la care am renuntzat).....astept un rasp...multumesc

Geo19z's Avatar

Character Name
     NarutoRO
    Character Level
      142
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by Pacifistul View Post
    vaiduk sau cineva din rolegion........care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasc pt a ma alatura guildului RoLegion?....momentan am lvl 47 comp/a.exp (Blader) si as dori sa devin capella( putina experienta in joc am capatat cu primul char un BL de 106 la care am renuntzat).....astept un rasp...multumesc
    hai in baietibuni te ajut personal cu bani,*** am facut cu toti noii veniti:d
    NarutoRO ** Level 148 Blader **,honour rank 9, Capella ** NarutoFA level 75(craft katana class 3 90%)**
    PM me if you want to PvP

Geo19z's Avatar

Character Name
     NarutoRO
    Character Level
      142
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by niku93 View Post
    1.sa sti ca eu cu naruto am facut guildu din nimik... nu ne-a ajutat nimeni eram 2 bladeri de lvl 40(eu)si 55(el)cu foarte mare potential.noi ne-am chinuit cu guildu mult timp.astia ca tine nu stiu sa aprecieze nimik...din cauza asta BaietiBuni nu e un guild de scandalagi...
    2.nu poti sa multumesti pe toata lumea(nici nu vreau sa am in guild oameni ca tine)

Daka tu faci vreodata de la 0 ce am facut eu...garantez ca guildu meu no sa mai zika niciodata ceva de rau la adresa ta(PANA ATUNCI DND SI JOK DE GLEZNE).

bafta si mult succes(o sa ai nevoie)...
    vad cati mai amintesti ce level aveam cand am infiintat guildu
    PM me if you want to PvP

Character Class
      Blader

ati facut guildul din nimik? x.x si ce ati realizat? k mare diferente nati facut xD tot nik este xD GG

Geo19z's Avatar

Character Name
     NarutoRO
    Character Level
      142
    Character Class
      Blader

ati facut guildul din nimik? x.x si ce ati realizat? k mare diferente nati facut xD tot nik este xD GG
    ar fi bine sa te uiti la onoare unei guilde nou infiintate si apoi la onoarea guildei BaietiBuni,ma intreb ce o sa mai inventezi cand ajungem in top
    PM me if you want to PvP

Character Class
      Blader

lol poi nu o sa inventez nik x.x si nici nu ma grabest x.x k pana ajungeti voi in top.... HAHAHA am tot timpul din lume si poate chiar mai mult

Character Class
      Blader

geo......multumesc pt invitatie....am intrat in guild "BaietiBuni"

niku93's Avatar

Character Name
     DomnulGoe
    Character Level
      162
    Character Class
      Blader

lol poi nu o sa inventez nik x.x si nici nu ma grabest x.x k pana ajungeti voi in top.... HAHAHA am tot timpul din lume si poate chiar mai mult
    ejti slab ...

Character Class
      Blader

adevarul doare?

R3alMan's Avatar

Character Class
      Blader

Mah taci odata mah !!! ca nu ejti aici la norma de mesaje...shi unde se uita administratia-aia care au obligatii fata de noi de a ne proteja de insulte nebazate, shi copii care au vazut la unu : Posts:3322 shi zic: da с eu is mai prost ca ala??? shi posteaza aiurea...nu exista oare aici in forumul romanesc moderatori??? La с au ajuns forumurile....shi nu am nimic impotriva la cei de pe mercury sau mars....dar nu comentati daca nu aveti dovezi...ca cica mia zis un prieten ca e rau acolo, ca sunt projti aia...da sunt in BaietiBuni shi in fiecare zi se cer multi la noi le dam o perioada shi daca nu este de incredere...apasa el leave nu il da nimeni pe el afara...motive: a intrat 5min shi zice dami 20kk ash vrea sa shtiu este vre-unu aici care imi da mie 20kk pe jupiter shi care nu ma shtie??? tre sa dai dovada de cva...sau folosescte ca bou bot, sau imprumuta shi pleaca...shi apoi BaietiBuni...BaietiBuni...copii....o guilda se filtreaza mereu ca sa ajungi tre sa ai incredere unul in altul da nu sa te bucuri la cei 20kk shi sa pleci...

Character Class
      Blader

lol c ai ma cu aia 20kk? xD ai ramas cu sechele?

Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by R3alMan View Post
    Mah taci odata mah !!! ca nu ejti aici la norma de mesaje...shi unde se uita administratia-aia care au obligatii fata de noi de a ne proteja de insulte nebazate, shi copii care au vazut la unu : Posts:3322 shi zic: da с eu is mai prost ca ala??? shi posteaza aiurea...nu exista oare aici in forumul romanesc moderatori??? La с au ajuns forumurile....shi nu am nimic impotriva la cei de pe mercury sau mars....dar nu comentati daca nu aveti dovezi...ca cica mia zis un prieten ca e rau acolo, ca sunt projti aia...da sunt in BaietiBuni shi in fiecare zi se cer multi la noi le dam o perioada shi daca nu este de incredere...apasa el leave nu il da nimeni pe el afara...motive: a intrat 5min shi zice dami 20kk ash vrea sa shtiu este vre-unu aici care imi da mie 20kk pe jupiter shi care nu ma shtie??? tre sa dai dovada de cva...sau folosescte ca bou bot, sau imprumuta shi pleaca...shi apoi BaietiBuni...BaietiBuni...copii....o guilda se filtreaza mereu ca sa ajungi tre sa ai incredere unul in altul da nu sa te bucuri la cei 20kk shi sa pleci...
    Razvan avea dreptate despre voi,cei din BB.
    Farewell

Character Class
      Blader

lol.. oare c a zis razvan de BB? 0_o sper k era cva de dulce xD

niku93's Avatar

Character Name
     DomnulGoe
    Character Level
      162
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by iesiFMM View Post
    Razvan avea dreptate despre voi,cei din BB.
    imi pare rau sa iti spun da crek ati uitat ca,cabalonline e doar un joc.chiar tre sa judeci oameni in halu asta?(parca ai fii la tine acasa...asta e casa ta?)(Pun pariu ca in realitate nu ai face asa).(uni oameni fak gestuti dinastea ptr ca se simnt frustrati).probabil ca la *** te porti...cabalonline nu e singurul jok online pe care l-ai jucat,uni nu s-au nascut invatati(nu ca voi)...si tu ejti om la fel ca toti din baietibuni,nai un creier in + sau chesti de genu chestia e ca uni mai au si viata reala...majoritatea am observat ca pe forumu asta nu prea mai stiu ce e aia viatza reala,in fine nu e problema mea...treaba voastra puteti va spanzurati nui asta problema mea.Problema e ca uni "isi baga nasu unde nu le fierbe oala"poti sa imi spui si mie ce treaba ai cu BaietiBuni...ejti de pe jupiter cumva?...ai facut ceva ptr guildu asta?vrei sa intri in el sau ce ca nu inteleg chestia asta.Daia tara asta e asa *** e vorba reclamei "daca nu incep eu atunci de la cine sa ma astept?".Eu am facut ceva in joku asta ptr romania si o sa fak in continuare.tu?(daka ai incercat sa faci mai multe ca mine si ai reusit in jocu asta....bvo mane ,felicitarile mele...)...aaa vrem toti romania sa fie "parfum"
    da nimeni nu ridica nici makar un deget.macar daca nu vrei sa incerci "macar"nu mai critica munca altora care incearca.Poate multi dupa postul asta o sa ma injure ..problema lor eu mi-am spus opinia(trezitiva la viatza cat mai puteti)............jukin,hai ca se poate!
    Last edited by niku93; 02-10-2008 at 23:23.

Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by niku93 View Post
    imi pare rau sa iti spun da crek ati uitat ca,cabalonline e doar un joc.chiar tre sa judeci oameni in halu asta?(parca ai fii la tine acasa...asta e casa ta?)(Pun pariu ca in realitate nu ai face asa).(uni oameni fak gestuti dinastea ptr ca se simnt frustrati).probabil ca la *** te porti...cabalonline nu e singurul jok online pe care l-ai jucat,uni nu s-au nascut invatati(nu ca voi)...si tu ejti om la fel ca toti din baietibuni,nai un creier in + sau chesti de genu chestia e ca uni mai au si viata reala...majoritatea am observat ca pe forumu asta nu prea mai stiu ce e aia viatza reala,in fine nu e problema mea...treaba voastra puteti va spanzurati nui asta problema mea.Problema e ca uni "isi baga nasu unde nu le fierbe oala"poti sa imi spui si mie ce treaba ai cu BaietiBuni...ejti de pe jupiter cumva?...ai facut ceva ptr guildu asta?vrei sa intri in el sau ce ca nu inteleg chestia asta.Daia tara asta e asa *** e vorba reclamei "daca nu incep eu atunci de la cine sa ma astept?".Eu am facut ceva in joku asta ptr romania si o sa fak in continuare.tu?(daka ai incercat sa faci mai multe ca mine si ai reusit in jocu asta....bvo mane ,felicitarile mele...)...aaa vrem toti romania sa fie "parfum"
    da nimeni nu ridica nici makar un deget.macar daca nu vrei sa incerci "macar"nu mai critica munca altora care incearca.Poate multi dupa postul asta o sa ma injure ..problema lor eu mi-am spus opinia(trezitiva la viatza cat mai puteti)............hai jukin ca se poate!
    In fine....
    Farewell

Character Class
      Blader

eu sunt lvl 143 force shielder capella dual trans .... si caut guild cu oameni apropiati de nivelul meu ... prefer sa fie romanesc guildu... de aia am si postat aici cel mai usor ma gasiti pe ym user dotphp

Geo19z's Avatar

Character Name
     NarutoRO
    Character Level
      142
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by nullus View Post
    eu sunt lvl 143 force shielder capella dual trans .... si caut guild cu oameni apropiati de nivelul meu ... prefer sa fie romanesc guildu... de aia am si postat aici cel mai usor ma gasiti pe ym user dotphp
    Haide in BaietiBuni,pentru ca avem destui de lvl 140+si 130+
    PM me if you want to PvP

niku93's Avatar

Character Name
     DomnulGoe
    Character Level
      162
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by VRazvan View Post
    1- nici nu mai joc cabal
    2- spamez pe aici doar sa enervez pe cei ca tine care se ataca imediat ( e o pasiune)
    3- sa nu ma iei cu "de ce mai potez daca nu joc bla bla bla" ca iti dau eu raspunsul preventiv , ca vreau si ca pot
    4- ne zici noua ca e doar un joc dar tu esti ala care ai inceput sa traiesti in el
    5- nu e vina noastra ca guildul tau e format din 98% analfabeti si dobitoci (verifica forumu si citeste posturile membrilor tai , ai sa intelegi la ce ma refer)
    6- inuasha e la tine in guild ? (pe unde o mai umbla ala?)
    ha ha ce glumet ejti tu

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast