UGTV
Results 1 to 22 of 22

Thread: Comentatii legate de schimbarile aduse schimbarilor din EP2

EvilDoll's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Status: Offline

Default Comentatii legate de schimbarile aduse schimbarilor din EP2

Postati aici orice parere sau feedback

NightMistress's Avatar

Character Level
      17x
    Character Class
      Force Blader

Personal,sunt foarte incantata de schimbarea asta ( care imo parea sa nu vina niciodata ),dar uite ca a venit si vremea ei.
    Acum ramane sa asteptam.
    Prefer sa nu ma pronunt in ceea ce priveste care clasa o sa fie cea mai buna ( >.> ). Sper sa fie *** au zis unii: situatia o sa fie echilibrata..ca mi s'a cam acrit de nerfed chars si chesti ide genul
    Om trai si om vedea!

unnerfed version ftw!
    Force Blader - Praetor of Tolerating Bullsh*t
    What are you waiting for?
    .
    La Di Da

rothmans's Avatar

Character Class
      Force Blader

Eu nu ma pronunt pana nu vad exact despre ce e vorba.
    PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
    Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans

My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test

http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20080227.jpg

soarilimati's Avatar

Character Name
     'licious
    Character Level
      14x
    Character Class
      Force Blader

Cabal returns...si apoi cabal forever si alte episoade de zici ca-i star wars......oricum suna mitjo da nu am gasit niciunde exact data cand o sa se faca marele update...ca sa stiu si eu sa ma fac Completer sa iau noul skil care s-ar putea sa aduca FB la egalitate cu celelalte clase...

Cealupan's Avatar

Character Name
     ChaSSeR
    Character Level
      129
    Character Class
      Wizard

Hmm .. sincer , mi se pare un update bine venit , avand in vedere ca jocu' e F2P ^^ ... Acum om vedea ce de bug-uri , nenorociri ne asteapta xD .. Oricum ... Eu abia imi astept skill-urile .. Dar acum trebuie rabdare... Ah , si cica faza cu "balance" .. eu nu prea cred ca o sa fie mare balance , poate un pic o sa aiba mellee o putere asupra range , sper ..
    http://forum.cabalonline.com/image.php?type=sigpic&userid=640&dateline=12078974  94

nylsFA's Avatar

Character Name
     Poeira
    Character Level
      170
    Character Class
      Force Archer

itemele fac diferentza in orice joc de genu asta
    ar fi culmea sa ai super iteme pe tine si sa iei bataie de la unu de acceasi "varsta" dar cu iteme lejere

asa *** mi-a zis la inceput "batranul" Trapez, fiecare jucator trebuie sa-si accepte clasa pe care o joaca.... vrei sa fii dmg dealer joaca un caracter de dmg dealer, vrei sa fii tare in pvp alegeti un caracter de pvp, vrei sa rezisti la topoare in cap alegeti un caracter cu deff mult,.. etc etc

NU POTI SA LE AI PE TOATE LA UN LOC

nu trebuie sa uitam ca jocul se bazeaza foarte mult pe ECHIPA
    Last edited by nylsFA; 27-01-2008 at 14:28.

EvilDoll's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Parerea mea ca is 2 parti la updateu asta , una buna una rea.
    Aia rea ii ca da totul peste cap era mult mai bine daca se incepea direct cu asta, dar mno nu le poti avea pe toate.
    Partea buna ii ca ne va creste dmg si defu cu ajutorul noilor skilluri si o sa apara dropuri din ce in ce mai multe.
    Sunt curios daca odata cu introducere la dropuri la eox+8 daca drop rateu va creste la eox+7
    Last edited by EvilDoll; 27-01-2008 at 21:45.

Noah's Avatar
    Singing freedom songs,out,in the cotton field

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by EvilDoll View Post
    Parerea mea ca is 2 parti la updateu asta , una buna una rea.
    Aia rea ii ca da totul peste cap era mult mai bine daca se incepea direct cu asta, dar mno nu le poti avea pe toate.
    Partea buna ii ca ne va creste dmg si defu cu ajutorul noilor skilluri si o sa apara dropuri din ce in ce mai multe.
    Sunt curios daca odata cu introducere la dropuri la eox+8 daca drop rateu va creste la eox+7
    Parti bune spui tu?....pfff....prea putine,poate doar faptul k itzi va mari dmg output`u considerabil,si iti va permite sa faci mai multe lucruri solo.Cealata extrema este urmatoarea:NU vei mai gasi spoturi de lvl,NU vei mai vedea coom arata bosi in PF,Lakeside nici numai vorbesc,in CvC 2 vs 1 nu v`a mai exista(te cumintesc doi bladeri de uiti coom te keama).Faptul k vei putea face solo aproape orice,va duce inevitabil la egoism,zgarcenie.Momentan lumea trebuie sa munceasca in ekipa,dupa update,welcome to solo b2f,FT,etc...jocul v`a lua o intorsatura individuala,singurele lucruri care le vei face in ekipa vor ramane 3 bosi,LS bosu,Quadra,si Pluma,restul vor fii usor de solo`it...mie unu mi`ar fii placut sa ramana asa coom este,dar asta este doar parerea mea....
    Sa`ti raspund la intrebarea legata de eox+7.....la fel de rare vor fii,in skimb vor aparea inevitabil +8`urile,care precum majoritatea stim deja incep sa dropeze`n MF de la "lemnari" incolo....

keWty's Avatar

Character Name
     keWte
    Character Level
      152
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by Trapez View Post
    Faptul k vei putea face solo aproape orice,va duce inevitabil la egoism,zgarcenie
    Asta cu siguranta. Munca in echipa aproape nu va mai exista lucru care, zic eu, probabil va aduce la schimbari in guilds and so on .. E putin deprimant
    Dar asta ramane de vazut.
    keWte - 152 Wizard - Faithless

Character Name
     Shard
    Character Level
      170
    Character Class
      Wizard

Kum suntem noi acuma, n-avem destul dmg.

Kum sunt koreeni, au prea mult dmg.

Nu zic personal ca nu ma descurc, dar e vorba de majoritatea. Sunt multi, inclusiv in top100 care n-au vazut toti 8 trollii, un FT terminat, sau care n-au vazut un tank in PF omorat. Ca sa nu mai vb de quadra sau pluma...

Aici, recunosc... la noi nu se face dmg asa kum se face in koreea; dar se putea gasi o solutie... nush, mai putin HP la mobi, mai putin def... ar fi fost o idee. Asta, la partea de pve.

Cat despre pvp, eu inca n-am vazut, la noi pe 7, nimeni sa omoare dintr-un hit pe nimeni. Pe cand in koreea, era ceva normal. Nu trebuia decat sa fi wiz si sa prinda FS'u sau BL'u un crit pe gm, ca nu mai mishcai sigur.

Daca ne uitam putintel la toate skillurile noi si modificarile ce vin cu EP2, sunt special facute ca sa evite macelu' din pvp. La koreeni, bineinteles. Ca la noi? ce macel sa evite? pe noi ne-ar nerfui mai tare... in special buffu ala de resist la crit/crit rate, ar face toti BL'i si FA'i de pe server useless... si asa critica destul de rar, cu buffu ala... deloc.

Iar ceea ce zice Trapez, o sa se intample inevitabil. fara loc de lvl in MF si fara bossi de omorat.

Mie mi-ar fi placut sa ramanem asa kum suntem, cu mici modificari pe care le-am spus mai sus: sa adapteze mobii la versiunea noastra.

O alta parte nasoala e ca omoara craftu complet. Adica, ce rost mai are sa craftezi piese de amp, cand max craft e 7%, ceea ce e la fel cu orice drop... si cu rata de success/fail in ziua de azi, ca sa nu mai vb de enchant pt amp/proof (lol) n-o sa mai faca nimeni craft.

Aha, capes+8... inca n-am vazut nici una sa pice la noi pe server... cat despre +7, n-am mai vazut sa pice de cand au introdus chaos box in shop. O sa fie tot rare... doar ca mai multi vor avea acces la ele. In Korea, oamenii fac solo LS boss fara probleme.

Mda, se cenzureaza c.u.m

DDMike's Avatar

Character Name
     Einaroth
    Character Level
      13X
    Character Class
      Force Blader

Pt un newbie k mn, e super grozav mai ales k am atins completer si de abia astept sa ma desfat cu noul skill. Cred k jocul va deveni si mai interesant intrucat va trenui k si 'oldies' sa stie sa-si integreze noile skilluri k sa aiba chare balansate.

Future Sounds Good ^^
    `Everything I'm not made me everything I am` - Kanye West

TraceurAlecs's Avatar

Character Name
     LatzuskaShock
    Character Level
      12x
    Character Class
      Blader

Cu totii se pare ca asteptam un lucru: skillurile sa vedem ce o sa fie...

Proud member of Xray ~ I want to baptize myself...

Radytz's Avatar

Character Class
      Blader

tot ceea ce vroiam eu de la update era skille noi si nu korean style dmg and shiiz like that
    MERCURY ~ radytz1x4
    Lvl 15X Procyon ( WA ~ OutSiderS )

EvilDoll's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Eu zic ca mai avem inca o speranta, Caesar a zis ca si la Koreeni se va implementa o versiune mai echilibrata care se va implementa si la noi...sa speram ca ii adevarat

SnK_Ripp3R's Avatar

Character Name
     IReDz
    Character Level
      147
    Character Class
      Blader

Deci cam un an de asteptat...Jez noroc ca's tanar

Character Name
     LostChild
    Character Level
      162
    Character Class
      Force Archer

Pt cei care nu stiu...au bagat eog+8 !!!va dau o poza ca sa va convingeti
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Cabal(Ver1217-080208-1242-0000).jpg  

Little_B's Avatar

Character Name
     Majduleen
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

stim, a cazut pe mars si un ***** la cumparat cu 9,99 bil alz )))))))
    ...sunt inofensiv, da' gandu' meu e criminal.

Little_B's Avatar

Character Name
     Majduleen
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

aa da, si il cheama FALAR ! ce nume de cocalar ...

LittleB : Imi cer scuze pt dbl post!

Moderator : Nu-i nimik, esti baiat de treaba.

Eraven's Avatar

Character Name
     Akire
    Character Level
      140+
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by nylsFA View Post
    itemele fac diferentza in orice joc de genu asta
    ar fi culmea sa ai super iteme pe tine si sa iei bataie de la unu de acceasi "varsta" dar cu iteme lejere
    Vezi tu , de asta sufera mai toate jocurile koreene.
    Uitate la batranul Diablo 2, un jucator pro lvl 60 cu iteme obisnuite poate matura pe jos cu un jucator mai obisnuit lvl 90.

Eu asta as vrea, un cabal in care skillul unui jucator sa fie baza si itemele pe locul 2.

lauraluly's Avatar

Character Name
     Lil_Luly
    Character Level
      14x
    Character Class
      Wizard

Aici ii dau dreptate lui Akire , ce-i drept am inceput sa urasc jocurile care se bazeaza NUMAI pe noroc si Cabalul e unul dintre ele, dak n-ai noroc nu-ti pica ceva bun , dak nu-ti pica ceva bun o sa ramai mereu slab fata de altii...si la un moment dat iti dai seama ca ti-ai pierdut interesul

Man invented language to satisfy his deep need to complain

Little_B's Avatar

Character Name
     Majduleen
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by lauraluly View Post
    Aici ii dau dreptate lui Akire , ce-i drept am inceput sa urasc jocurile care se bazeaza NUMAI pe noroc si Cabalul e unul dintre ele, dak n-ai noroc nu-ti pica ceva bun , dak nu-ti pica ceva bun o sa ramai mereu slab fata de altii...si la un moment dat iti dai seama ca ti-ai pierdut interesul
    norocul vine dupa MUUUULLLLTTT grind si lvl si mers in dungeon...Imagineaza-ti ca daca s-ar axa pe build skills etc si nu pe iteme, fiecare clasa ar gasi reteta succesului garantata !

PS. Dupa cat timp joc, nici mie nu imi place sa am tot EoF+6 :| dar mie imi plac greutatile

Ravenutzzz!'s Avatar

Character Name
     XxXRavenutzXxX
    Character Level
      growing
    Character Class
      Blader

same thing, si eu umblu tot cu eos+6 dupa sute de berderki nici macar nu am vazut vreun eox+7 cazand in fata mea...
    in rest, nu ma pot plange de gear, am facut bani multi din VC cand itemele lvl99 slotate valorau f mult
    Ravenutz - Mercury - Capella
    Impossible is the goal to reach