Yaho!
Informativno da obvestim, na mars serverju sem slovenski GA pod imenom (GA)Kogarashi

Yaho!
Informativno da obvestim, na mars serverju sem slovenski GA pod imenom (GA)Kogarashi
gz pajac![]()

xD
10chars...
Dej se kot moderator. Ker metal je tak fajl

Metal menda ne obiskuje več, bom dav, sam ne zgleda glih aktivna tale slovenska sekcija
Gz.
Sam kaj ti bo GA, če pa pride Cabal 2 ? x)

Slovenski GAL, precej nepričakovano o.o
ka to si v rit lezu gmju a kermu xD
šala brko gzgz
WEED:3
Still blazen,still blazen still blazen
Cause ganja power is so amazin

Mal pozno opazu, za mercury si poglej tole:
http://forum.cabalonline.com/showthr...=1#post1745393
Že zdele ti povem da kokr poznam Szi maš zlo majhne šanse da prideš notr. Eno zato ker pač slovencev ni velik, drugo ker nimaš forum postov, tretjo pa ker je zbirčna v tri pm.
Pa lp =)
če pa že postanes ga bos pa kmal benan tko k pa ImenicA
Je pense que les proprietaires d'autres sites devraient prendre ce site comme un modele, style utilisateur tres propre et convivial et un excellent design, sans parler du contenu. Vous etes un expert dans ce sujet!
baje gmji samo tezijo skoz:P ce GA kej narobe nrdi..dobr sej men je usen xD dej nej bo game hitr online cene bom spet bringer zgubu..dons brez tgja.

Baje ampak ne, GA-jem teži GAL če se mu sprdne za obvestila in podobno medtem ko GM-ji težijo GAL-om, ampak v mojem času še ne, dokler je seveda report dober in pravočasno narjen =)

Evo končno sm tut moderator =)

Ja pa ogromn jih sploh ne ve da sm slovenc. Ko uporabim megaphone za obveščanje zmerej v angleščini, pol pa še v slovenščini shoutam pa me zasujejo z vprasanji ce sm slovenc >__<, južni sosedje pa z psovkami seveda :/
faj bi blo če bi se tut forum bolj uporabljal (sekcija no)
Last edited by Timeless; 26-06-2012 at 08:08.
Herb is the healing of the nation, alcohol is the destruction
se to ne mores verjet a bojo cev forum pospemal yaooo...
drgac bi bl pa lepo k bi tale slo forum mal bl ozivu =)