Radi prav zares!!~~
Še nism omenu da me je slovenc scamov pa da vsak misli da mu bom dnar dajov pa acc sherov pa opremo posoju. Ogromn slovencov mi je rekl ''ej a bi lahk jst tvoj acc igrov, bi ga mal lvl-av pa dnar nabiru ko ti nebi igrov, bi šlo hitrej''. Z Slovenci mam ogromn slabih izkušenj, in prov tako ni nič dobrega slišat od drugih. Prijazen narod doma, na internetu pa ravno obratno :/
You can get backstabbed fast, yus! Drgač pa moj prvi post je bil malo nesramen se opravičujem, pa nevem če sn reko čestite za tajtl... Pa tisto ka je ZADETcist reko, lahko bi malo Slovenski forum oživel al kaj k ne dost folka skače ke gor xD
Tega nisn prej vido... Drgač se pa čist podišem pod tem. Izbirčna FüL... Pa ja če nisi dolgoleten prjatel z njo nimaš možnosti da prieš v GA Team, vsaj kejk je jaz poznam iz moje Cabal karijere...
Herb is the healing of the nation, alcohol is the destruction

Szi...oh Szi...ja zbirčna in hoče tut dominanco na otsale serverje prenest, ko sm jst postal gal me je ful nadzirala pa '' ne to ne tisto ne tretje ne nč!''. Ah ženske pač. Forum se pa da z lahkoto oživet, slovencem ki jih poznate povete za to sekcijo foruma =)
Herb is the healing of the nation, alcohol is the destruction
Ripplet of the Dusk Lake V, Old Station Conductor V, Shelter of Earth-Bound Spirits V
How legit players make alz (all my drops)
I'm back. Forever.
Kaj sploh še kdo igra od slovencev?![]()

Igrajo sam so bolj zadržani![]()
Vidim de gre Cabalu v Sloveniji sam še na slabše.
Pa čudno de si tok časa čakal na moderatorja, ker jst sm takoj obvestil GMje, da bom postal neaktiven in da lepo prosim za zamenjavo z tabo. ^^
Nyan-Nyan~ Attack :3

Mah ne gre tok na slabše, sam forum ne uporabljajo, en mi je tut razložu da se noče kr tak predstavt kot slovenc ker pol so noobi tečni v tri pičke materne in stalno težijo za alz/dungeone pa da jim pomagaš, najbol smešni so pa tisti ki rečejo ''dej dej boma skupi tvoj account igrala boš hitrej lvl-av'' res..take majo da s stola padeš, glih zdej za event me je en spraševal kako dobi sage quad....SAGE QUAD?! lvl 140+ pa take vn mečejo da neveš kaj bi
Jah mi je Viral razložu da je mev mailbox zaspamman, sej sm mu 3x v GAL reportu reku da mi nej da, in je :3
LP
Kogarashi