-
Silahlara rate basımı.
Herkese Selamlar...
merkürde TG FA(139) oyuncusuyum ve FA honoru 13 yaptıktan sonra levelini kasmak istiyorum. 139 TG' si için WA kasicam. Sorum şu:
Eline alacağı GS ve kafasına takacağım HELM' e nasıl rate bakacağım.
Alacağım itemler. s.tit. GS 2 slotlu 32 craftlı ve s.tit. helmet 2 slotlu 8 rate craftlı itemler. Bunlara slot açtıktan sonra nasıl rate basacağım. Oyundaki arkadaşlarıma sordum ama sağlıklı cevaplar alamıyorum. oyunda satılan karakterlerde ise bunu çok görüyorum ki silah ve helmlerinde rate var. sorunca şans diyorlar(!) bunun bir yöntemi var inanıyorum buna çunku kime baksam rateleri 15 (helm) 14 (gs).
yardımcı olursanız sevinirim. İtemleri aldıktan sonra bunları halletmek istiyorum.
-
Itemlerin +0 olduğunu varsayıyorum.
Itemlere slot açıp ilk slotlara Critical Damage bastıktan sonra sonra "Armour Random Medium" ve "Weapon Random Medium" scroll ile Critical Rate getirmeyi deneyeceksin. Rate gelmemesi durumunda 3. slot için "Armour Critical Damage Medium" ve "Weapon Critical Damage Medium" kullanacaksın ki slot tutması durumunda bile itemleri kullanabilesin.
Eğer rate geldiğini varsayarsak, itemi olabildiğince artılayıp 3. slota "Armour Critical Damage Medium" ve "Weapon Critical Damage Medium" ile Critical Damage basacaksın.
Kolay gelsin.
Last edited by WoLeRiNe; 26-04-2012 at 22:48.