-
Anastashia bi bak
Adini dogru yazamam beni assaliyacak durumuna getirmez. Ticket konusuna gelince ben ingilizce olarak ticket attım Cem bey'ede attığım ticket numarasını ilgili yerlere iletilmesi için attın Türkçe bir ticket atmadım. Zira o kadar yazmışsın orada para konusu hakkında bir şey söylememissin neden acaba ? Seninle adam akıllı konuşalım diyorum konuyu açıyor 10-15 dakika facebook'ta takılıyorum birde bakıyorum konu kitlenmiş. Konu kitleyerek moderatör olunmaz. Forum içindeki yardımı sağlıyacaksınız. Bana ve diğer oyunculara yardım ediceksiniz. Çünkü bu sizin göreviniz. Size görevinizi açıklayacak kadar düşürmeyin insanı. Yaşınızı felan bilmiyorum fakat benim 21 yaşındayım üslubunuza dikkat ederek konuşun saygının çerçevesini aşmayalım. Birde diyorsunuz böyle sorunları forumda açmayın support sistemine söyleyin yazıyoruz cevapmı alıyoruz 10-15 gün içinde zor cevap veriyorlar, bizde içimizdekileri buraya forum'a döküyoruz ayrıca açtığım bölüm diğer konular kitlemenize dair bir sebeb göremiyorum. Neyse gelelim konuya 144 level blader'im var ben ona o kadar emek harcadım o kadar para harcadım karşılığı bumu ? Çalındı diye ticket atıyoruz cevap gelmiyor. Neyse siz beni anladınız umarım ben daha fazla bu gereksiz oyun için parmaklarımı yoramam. Oyun sistemi böyleyse neyse iyi günler.
-
........ simdi anasthasimi ney o gelip konuyu kapatcak konuyu kapatarak ga liginizi göstermiyorsunuz biraz........
Bu şekilde yapılan bir konuşmada GA'nın konuyu kapatması normal. Ayrıca oyunda GA'ların görevleri ticket ile alakalı değil. Bu gibi sorunlarınızı GM'lere aktarmanız gerekiyor. Oyuna başlamadan önce kabul ettiğiniz şartları okursanız karakteriniz üstünde bu gibi durumlarda hiçbir hak talep edemeyeceğinizi görebilirsiniz. Aynı şekil bende karakterimi kaybettim sizi de anlıyorum. Ama bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok. İyi günler...
-
aktardım gm ye cevap yok ama
-
S.a Korkarım gün gelecek forma giren kimse kalmayacak.Sayın GMve GA mızın tutumlarını anlıyamıyorum.Burası sözde tartışma alanı olarak adlandırılmış.Tartışılacak tek konuda bot hack olayından başka ne olabilir.Teknik bilgisi olmayan oyuncu olamazmı.Benim gibi.Sayın GMmizden ricada buldum şubat ayının 21 de kendilerine bir post attım Mars ta 139 TG sinde bringer Nikolla134 lvl dı o zamanlar. guildinide bildirdim. Ne yazıkki bu char hala oyunda.135 LVL şimdiki guildi UnKnown.Bu kişi yüzünden benim kaybettigim alz ve honor ların hesabı kimden sorulur.Kusura bakmayın sayın yetkili kardeşlerim ama Öle bir tutum içindesinizki sizlere yardım etmek istiyenleride sizlerden yardım bekleyenleride elinizin tersiyle itmektesiniz.Kurallar var tabiki ama asıl sizler bizim gibi beceriksiz deyin bilgisiz deyin veya işi bilipte beklemekten bıkmış kişilere bu tür davranışlarınızla saygısızlık yapmış olmuyormusunuz.Ayrıca bizleri böle zor durumlarda bırakan o kural dediginiz sacmalıklara uymamızı nasıl beklarsiniz.Hicbir sucu olmayan ban yemiş onlarca türk charı ban yadi.Pirelisinede bedavacısınada ticket cevepları aynı 3. partiden. Nedir bu sacmalık. en basitinden şu kurala bir bakın.Girdigin partide bot kullanan varsa bu sizinde ban sebebiniz oluyor. ya kardeşim buda demek oluyorki bütün charlar banlanır Zira şu zamanlarda oyuncuların %90 sanı bot.Rica ediyorum bu milletin parasını bu kadar kolay yedirtmeyin.Rica ediyorum benim gibi bilgisiz ancak saglam kişlere kulak verin.Ricada bulunuyorum iyi veya kötü türk oyuncuların arkasında durun.Sizler bizlere anlayış güstermedikten sonra onlar şimdilerde yaptıkları gibi ezer emeklerimizi boş eder üstüne üstlük paralarımızı yerler.Çalışmalarınızda başarılar diler saygılarımı sunarım.
-
Hay eline agzına saglık Sonasi
-
14. Kapatılan Konular
Kapatılan konular bir sebepten dolayı kapatılmıştır. Böyle bir durumla karşılaştığınızda aynı konuyu tekrar açmayınız. Konunuzun neden kapatıldığı/silindiği yada taşındığı hakkında moderatör ile iletişime geçin..
Moderator Eylemi: Tekrar açılan konu silinir ve ilgili kullanıcıya uyarı verilir. Tekrarlanması halinde Infraction (Ceza puanı uygulaması) verilir.
Israr etmeyiniz. Siz forum kurallarını uyguluyormusunuzda karşımıza geçip bize işimizi öğretiyorsunuz. Ayrıca bizim kimseyi aşağıladığımız falanda yok. Sizden sadece forumu doğru kullanmanızı istiyorum. Bu şekilde kullanmaya ısrar etmeniz durumunda banlanacaksınız. Şimdilik Uyarı veriyorum.