-
Další 2 stránky na raní čtení <3
-
nebud smesnej..vsichni vime ze lzes..ty se chces hadat jinak bys to nezakladal
nehrajes pres rok prides si sem jednou za x mesicu a seres se do neceho do ceho nemas a ejste si zalozis tenhle smesnej topic..tak kdo se pak chce hadat..
-
a co si myslis ? ze ja sa nebavim ?
najma ked vydim jak sa snazite surovo "nicit" a nejde vam to ;D
-
-
-
dobry je taky to ze kdyz je takovej mistr v tom umeni proc v trom nepokracuje a sedi u pc celej den..vic nez ja (pak kdo je nolifer)
-
prej celej den
DD
-
mno a mas pravdu proc vtom nepokracuju mno toe tezky kdyz ma nekdo srouby v noze ae toe asi na vas rozum moc..
-
a ty phine si to precti este jednou co sem ja psal.. treba pochopis co sem psal..
-
neni duvod cist to znova..kazdej chape ze si jen honis triko...
-
-
mno jiste...zatimco ty jsi k placi :-)
-
-
kecy v kleci :-) hadat si se chtel a proto si to zalozil..alleri to vymazal a tim to skoncilo...a tys zacal tohle tak prestan zvanit nesmysly
-
toshi tebe mi je lito..
asi tezky dectvi.. vse si vynahrazujes hrou..
zatimco v normalnim zivote si toho asi tolik nedokazal..
a to ze furt rikate ze normalni zivot nema co delat se zivotem hernim tk ste na obrovskym omylu..
kouknete se z okna ven.. tam je zivot..
zkuste si vzpomenout jaky to bylo pred 5ti lety..
vsichni si hrali venku na hristich delali kraviny, jeden pruser za druhym..
a ted ? jen rano skola, prijit ze skoly sednou k pc a bejt tam az do vecera to neni zivot.. toe zavislost..
a kdyz rikas phine co proc vnecem nepokracuju tk je to vazne tezky kdyz mas srouby a to ti to neumoznuje jinak mi ver ze bych vtom porad pokracoval.. dalsi vec dulezitejsi nez C rodina, kamosi, skola, prace, kytara, a pak az PC..
je to tezky pro nekoho pochopit ae chtelo by se to nad tim zamyslet.. nekdo nato prijde driv nekdo dyl..
-
no v tom pripade proc sedis u pc trotle?bez se zahrabat radsi :-) hra s realnym zivotem nic spolecnyho nema...
-
-
porad se opakujes...trotl neni sprosty slovo ty chytraku ;-)
-
-
-
a co s tim ma spolecnyho?vis co vubec slovo ''spolecnyho'' je? hra vs real..co maji spolecnyho? jo aha..nic..no...zase fail
-