UGTV
Results 1 to 20 of 20

Thread: Gerçekten ( BLADER ) ustaları bu konuya bakarsa çok sevinirim .

Default Gerçekten ( BLADER ) ustaları bu konuya bakarsa çok sevinirim .

Öncelikle S.a
    Konuyu nereye açıcağımı bilmediğim için beni bağışlayın lütfen moderetörler yönderecektir...

Geleyim konuya.

Arkadaşlar yeni ve ilk defa blader kasıyorum ve çok sevdim gönül vererek oynuyorum
    lvl '115 daha ama ben ilerisi için düşünüyorum şimdiden öğrensem çok iyi olcaktır kafamı meşgul ediyor burada en iyi blader oyuncuları tecrübelerini konuşturacaklarını ve buraya yazacağını sanıyorum çok çok çok teşekkürler şimdiden.

İtemlerim : +10 osm set 7 amp
    hem 36 dmg
    cr +2
    cd +2
    aop +5
    vmpric set +6
    bracelet +7
    apualet +6
    blue bike +10
    mithril blade +11 dual 20 dmg

SORU
    En çok merak ettiğim olay şudur skil dizilimi ve skill levelleri bilgilendirirseniz sevinirim gerçekten.

PVE de ne skilleri ve kaça kadar + UP lanmış olarak kullanmam gerekir ve tabiki en önemllisi dizilimi

( Bu Daha önemli ) PVP deki skill + upları ve Combo için en iyi dizilişlerinizi benimle paylaşırsanız

bu yeni blader arkadaşınıza bir nebze olsun yardımcı olmuş olursunuz
    Last edited by ComplicateD; 24-04-2012 at 06:15.

Anastashia's Avatar

Character Name
     Unicron
    Character Level
      1XX
    Character Class
      Warrior

Status: Offline

720P de izlersen pvp skill dizilimimi görebilirsin rahatlıkla.

GM:9
    Trans: 12
    Comp: 12
    Tüm kıs skiller: 20 lvl
    FK:9 lvl

Quote Originally Posted by Anastashia View Post
    720P de izlersen pvp skill dizilimimi görebilirsin rahatlıkla.

GM:9
    Trans: 12
    Comp: 12
    Tüm kıs skiller: 20 lvl
    FK:9 lvl

Sadece adı 720p olsada video çok teşekkürler
    Hocam bu sizin kullandığınız skil sistemi mi

bir sorum daha olcak

Skill isimleriyle ve levellerini yazarmısınız bladerda çok yeniyim kusura bakmazsaniz rica edicem.
    Last edited by ComplicateD; 24-04-2012 at 05:58.

123lejioner123's Avatar

Character Name
     xXxRAZORxXx
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

115 lvl chara o itemleri nasıl aldın, kaca aldın.
    JUPITER / 181 BL / PROCYON / Aeon / xXxRAZORxXx
    JUPITER / 153 WA / CAPELLA / SMEK / lejioner
    JÜPİTER / 172 Wİ / PROCYON / Aeon / conann
    [/COLOR]

Quote Originally Posted by 123lejioner123 View Post
    Tezgahlardan aldım eski charim warriordu takilar ordan
    Ben direk ladydan yüksek fiyatta bakmadan çektim eski chardaki herşeyi satmıştım para fazlaydı
    takıları saymazsan 2 b ye geldi bana bunlar. takıları sayarsanda herhalde 2.5 2.8 arasi değişir. birazda şans işi koyanı bulursan 2 ye de bulursun ..

diğer warrior mithril itemlerimide satıp 2 haftada toparladim ve warriorla ilişkimi kestim
    hatta armorların daha iyisini bulabilseydim +13e kadar gidebilirdim ama yoktu
    birazda para kalmış oldu böylece iyi oldu galiba her işte bi hayır vardır warrioru yavaşlığından bırakmıştım bu arada blader tam tarzımmışta haberim yokmuş

iyi günler herkeze anastasia hocam bekliyorum mesajını ben dışarı kaçıyorum yorum yazabilirsiniz skillerle ilgili .
    Last edited by ComplicateD; 24-04-2012 at 06:21.

nympln's Avatar

Character Name
     nympln
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Blader

Merhaba...Postlarınızı okuduğum çoğu zaman karşınızdaki oyuncuyu suçlar gibi bir ifadeyle yazdığınızı fark ediyorum. Eğer yanlışsam kusuruma bakmayın. Ama her oyuncu alz almış biri olmak zorunda değil. Köşeye sıkıştırmaya çalışır gibi ' xxx lvl karaktere o itemleri nasıl aldın?' gibi bir soru bence pek hoş olmamış. İyi günler.

123lejioner123's Avatar

Character Name
     xXxRAZORxXx
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

eski oyuncuysa amenna. ama 100 lvl lik charım var deyipte 3-4 sene kasanlarda dahi olmayan itemleri sayınca ve forumda da 2-3 post yazınca haliyle bi ön yargı oluşmuyor değil.

arkadaş eskiden wa kastım demiş olay bitmistir.

benim kullandığım PVE: vital intefre lvl 12 -death temples lvl 12- lightning slash lvl 12- death temples lvl 12 - balde scud lvl 9 - storm grin lvl 20 (moblar cokca dmg vurursa vital atabilirsin aralarda)

pvp için herhangi bir önerim yok. defi yüksek charlara başka defi düşük charlara başka (seri vuruşlu skillerle) combo yapıyorlar.
    [/COLOR]

nympln's Avatar

Character Name
     nympln
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Blader

eski oyuncuysa amenna. ama 100 lvl lik charım var deyipte 3-4 sene kasanlarda dahi olmayan itemleri sayınca ve forumda da 2-3 post yazınca haliyle bi ön yargı oluşmuyor değil.

arkadaş eskiden wa kastım demiş olay bitmistir.

benim kullandığım PVE: vital intefre lvl 12 -death temples lvl 12- lightning slash lvl 12- death temples lvl 12 - balde scud lvl 9 - storm grin lvl 20 (moblar cokca dmg vurursa vital atabilirsin aralarda)

pvp için herhangi bir önerim yok. defi yüksek charlara başka defi düşük charlara başka (seri vuruşlu skillerle) combo yapıyorlar.
    O sana eski oyuncu olduğunu açıklamak zorunda değil. Aynı şekil seninde iftira atar gibi yazdığın yorumlar hoş değil. Drop düşürene hacker, itemi olana alz buyer diyorsun. Yorumlarımıza lütfen dikkat edelim.

Skiller için sağol lejioner ama pvp içinde gerekiyor daha varsa alabilirim önemli benim için,

ve aşağıdaki resimdeki benim charım skil tablosunu açık gösterdim buradan yeni skiller için kapatmak istediğim bir skil olcak

ve Attack veren blade aura gibi bufları kapatıcam çünki G masterda Soul Blade açıldı

kapatmadan önce bu skili sorayım dedim force bladerdaki gibi yüksek lvlde bu attack skillerinin hepsini kullanma gibi bi lüksümüz yoksa kapatıcam ona göre şu skill gereksiz dediğiniz bir skil varsa söyleyiniz lütfen

karar veremedim hangisi gereksiz sizce 2 parça halinde fotoğrafladım skil tablosunu

pvp için combo skill dizilimi levelleri sorumda askıda kalmasın hocam.

şimdiden teşekkürler.

Last edited by ComplicateD; 24-04-2012 at 10:55.

123lejioner123's Avatar

Character Name
     xXxRAZORxXx
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

silinecekler : concentration, mirage grind, hising dance sil. hatta double risingide silip yerine double slah alabilirsin.
    hatta almadıysan sunları da alma. blade cry, resist barrier ve pvp yi ciddi olarak istiyorsa fbnin 2 debufunu engelleyen trans bufunu alma.

pvpde : force kick lvl 9/20(cool cok uzuyor), assult lvl20,, impact stab lvl 20, double slash lvl 20, storm grind lvl 20 , trans (D.T) lvl 12 - (L,S)comp lvl 12 bunları deneyebilirsin.

twin moon slash. lvl 18-20 TG de falan ise yarıyor. fb kitleyince uzaktan falan vuruyorsun.
    [/COLOR]

Sanırım bunları trans olduğumda yapsam iyi olucak değilmi yoksa hemenmi yapsam ???

çünki kapatmam gereken skiller lvl kasmamda büyük rol oynuyor teşekkürler.
    Last edited by ComplicateD; 24-04-2012 at 11:34.

123lejioner123's Avatar

Character Name
     xXxRAZORxXx
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

blade aurayi da sil yerine soul blade lvl 20 kullanacakasın. trans skilini açıp skilleri ayarlasan daha iyi olabilir yoksa geriye ket vurma oluyor. eski comboya gidiyor elin. birde bm2 için retarget yapmayı öğren. son olarak 36 dmg helmin yanına 11 veya üstü rateli helm yap, kred board da suan için olmazsa olmazlardan tabi (işe yarar craftlı/slotlu bike almazsan)
    [/COLOR]

blade aurayi da sil yerine soul blade lvl 20 kullanacakasın. trans skilini açıp skilleri ayarlasan daha iyi olabilir yoksa geriye ket vurma oluyor. eski comboya gidiyor elin. birde bm2 için retarget yapmayı öğren. son olarak 36 dmg helmin yanına 11 veya üstü rateli helm yap, kred board da suan için olmazsa olmazlardan tabi (işe yarar craftlı/slotlu bike almazsan)
    daha ekleme yapıcam itemlere

skillerde dediğim gibi pmden bana yardımcı oldu arkadaş teşekkür ederim ona...

karakterin ratesi şuan %45 / %50 rate çok iyi bence bulursam +11 mithril bladeyi satıp bu 5 rate açığını kapatmayı düşünüyorum veya k red alıpda kapatabilirim ve düz %50 / %50 yapmayı düşünüyorum şuanlık bu gayet seri critical vurabiliyorum tabi.

pvp combosunu bir arkadaştan aldım
    sıra pve combosuna geldi.
    Last edited by ComplicateD; 24-04-2012 at 12:36.

Skil bardaki %80 skili kapattım, hocam ve arkadaşların pvp ile verdiği dizilimi ve skilleri açtım,

skil kasmada geç kaldığımı fark ettim, ve hemen skil kasmaya yöneldim,

Lejionere, ve nympln'a, teşekkürlerimi sunarım.

pve icinde bir dizilim ve levelllerini alabilirmiyim arkadaslar¿

123lejioner123's Avatar

Character Name
     xXxRAZORxXx
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

vital intefre lvl 12 -death temples lvl 12- lightning slash lvl 12- death temples lvl 12 - blade scud lvl 9 - storm grin lvl 20 (moblar cokca dmg vurursa vital atabilirsin aralarda)

bazıları: blade scud lvl 9 - strom grind lvl 20 - lightning slash lvl 12 - death temples lvl 12 olarak sıralama yapıyor.
    [/COLOR]

vital intefre lvl 12 -death temples lvl 12- lightning slash lvl 12- death temples lvl 12 - blade scud lvl 9 - storm grin lvl 20 (moblar cokca dmg vurursa vital atabilirsin aralarda)

bazıları: blade scud lvl 9 - strom grind lvl 20 - lightning slash lvl 12 - death temples lvl 12 olarak sıralama yapıyor.
    İlgin için teşekkür ederim.

SironaX's Avatar

Character Name
     Cabal 2 Player
    Character Level
      35
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by nympln View Post
    Merhaba...Postlarınızı okuduğum çoğu zaman karşınızdaki oyuncuyu suçlar gibi bir ifadeyle yazdığınızı fark ediyorum. Eğer yanlışsam kusuruma bakmayın. Ama her oyuncu alz almış biri olmak zorunda değil. Köşeye sıkıştırmaya çalışır gibi ' xxx lvl karaktere o itemleri nasıl aldın?' gibi bir soru bence pek hoş olmamış. İyi günler.
    konuyu okumaya devam etme sebebim o yazıyı görmemdi alz almış biri bile olsa burda kimseye açıklama yapmak zorunda değil diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by SironaX View Post
    konuyu okumaya devam etme sebebim o yazıyı görmemdi alz almış biri bile olsa burda kimseye açıklama yapmak zorunda değil diye düşünüyorum
    ben önemsemedim bile farkındaysanız sizde bukadar önemsemenize gerek yok

zydar007's Avatar

Character Name
     RasKhaSa
    Character Level
      175
    Character Class
      Force Blader

bana göre -tabi klasik olucak- comp gm 9 lvl trans 12 lvl f.kick 12 lvl kalan full 20 lvl zorunlu olarak bence curse dodge - immun fatal skillerini almadan gecme sakın bide tabi flee bunlar klasik geldiki skill dizilimi pve trans comp vital döndür pvp de dersen storm grind (20lvl) trans comp assoult double slash vital diye sirala sonra basa dön yada söle yap storm grind trans comp gm ard arda koy sürekli comboya bas sana kalmıs bişi