UGTV
Results 1 to 6 of 6

Thread: Enhanced Core (High)

HeRoOfThEdaY's Avatar

Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Status: Offline

Default Enhanced Core (High)

selam arkadaşlar bir konuda yorum ve varsa tecrübenize ihtiyacım var Enhanced Core (High) ne düşünüyorsunuz bu item hakkında. Bu itemle upgrade deniyen var mı içinizde ve sonuçları neler oldu paylaşırsanız sevinirim herkese teşekkürler...

Character Name
     H1K3
    Character Level
      180+
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by HeRoOfThEdaY View Post
    selam arkadaşlar bir konuda yorum ve varsa tecrübenize ihtiyacım var Enhanced Core (High) ne düşünüyorsunuz bu item hakkında. Bu itemle upgrade deniyen var mı içinizde ve sonuçları neler oldu paylaşırsanız sevinirim herkese teşekkürler...
    ben de merak ediyorum açıkçası
    + basarken % olasılığını ne ölçüde arttırıyor
    itemin üzerinde yazarsa ne kadar olasılık arttırıyor daha iyi olur bence.

Character Class
      Blader

2 kere denedim event süresince +12den +13 e sonuç fail x2 Upgrade şansını artırıyo güya ama bence upgrade şansı ztn herzmn %50 ya geçer ya geçmez

HeRoOfThEdaY's Avatar

Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

bi arkadaşıma sordum Enhanced Core denedigin zaman fail alirsan 1 düser dedi işin aslı +13 redosm blade var elimde 1 tane safe guard var limiti astigim icin öyle kaldi elimde cekemedim baska sansimi safe guard+Enhanced Core denemek istiyorum öncesinde yorumları almak daha mantikli geldi cünkü denerim +11 düser ondan sonra benim kayıs kopar ne varsa basarim ki sonuc alamicagim kesin ozamanda o itemi kirarim

ouTLand3r's Avatar

Character Name
     Lordy
    Character Class
      Warrior

Merhaba,Enhanced Core upgrade şansını arttırmakla beraber upgrade'in başarısız olması halinde iteminin 1 seviye düşmesini yani -1 fail almasını saglamaktadır.Burda dikkat etmen gereken bütün coreların aynı ve enhanced core olması gerek eger 1 tane eksik enhanced core koysan bile itemin -2 fail alabilir.iyi oyunlar.

PROC?
    HAX OFC.

Character Name
     MrsDj
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Shielder

youtube da enhanced ile upgrade denemiş kişilerin videoları bulunmaktadır. Kendin izleyip sonuçlarını görebilirsin. Şahsen ben canım sıkıldıkça izliyorum