Hi all.
Nem tudtam hova nyitni, ezért nyitotam új topicot.
Az lenne a kérdésem, hogy most hol érdemes új karit kezdeni?
Hol a legjobbak az árak?
Hol játszik a legtöbb magyar?
A válaszokat előre is köszönöm.
Bye.
Hi all.
Nem tudtam hova nyitni, ezért nyitotam új topicot.
Az lenne a kérdésem, hogy most hol érdemes új karit kezdeni?
Hol a legjobbak az árak?
Hol játszik a legtöbb magyar?
A válaszokat előre is köszönöm.
Bye.
Az lenne a kérdésem, hogy most hol érdemes új karit kezdeni? Ne kezdjél új karit, menj ki a szabadba és szerezz magadnak barátokat.
Hol a legjobbak az árak? KGST Piac
Hol játszik a legtöbb magyar? Az Online Póker játékokkal elég sok magyar játszik.
Mi az a kgst piac és hol van?
Jupiter Magany Lvl 170 Bl
Good Luck Have Fun!!!
its Cr4zy L1f3 ... _@_/" <---- Your time over u ***
http://kepfeltoltes.hu/view/120219/C...toltes.hu_.jpg
Sziasztok nekem is lenne egy kezdőtöl megszokott kérdés
Nos : Combo 1 et "fingom" ( Halovány fogalmam ) sincs hogy indithatom elaz ikonra kattintva 1combo : Start 0 kill ennyi , de mit kellene kezdenem hogy többes combot tudjak inditani!( azaz nyomva kell tartanom a qwick slotban lévő skilleket vagy jobb klikket 1 huzamban nyomni ? vagy hasomnló a trükkje ?
Köszönöm a NEM fikázó postokat !

Ugyan nem tudom, hogy került a szerver topicba...
Ha elindítod a combot, akkor (alapesetben) látsz a képernyő közepén egy sávot, ami fel van osztva 3 részre.
A lényeg, hogy a combo gombot nyomogatva a középső sávban kell elkasztolnod a skillt, ez egyre keskenyebb lesz.
Nyomkodhatod a skilleket is sorban, de arra kell figyelni, hogy amikor egy skill cool-time-ban van, akkor nem tudod combo-ban sem elkasztolni.
Ha megy angolul, itt egy jó kis leírás: http://forum.cabalonline.com/showthread.php?9602
Kezdőknek ajánlott behúzogatni sorba a szkilleket (a szkillsorba) és a kombó gomb folyamatos nyomogatásával elsütni őket.
Egyrészt hamarabb ráérzel, másrészt pedig egyszerűbbé teszed a farmolást. Persze érdemes olvasgatnod a fórumot, hogy megtaláld a kasztodnak megfelelő szkillsort és sorrendet. (ennek persze magasabb 100+ szinten lesz igazán értelme)
Köszönöm ezt a válaszodat is : egyenlöre 83 ason farm XD meg hasonlóakkal nem életm igazán de a 110+mobok a jégföldön vihogva : A master skilekkel szépen viszek jónagy csopikat![]()
skillsorom: Kép( eddig más MMorpgh játékkal játszottam7évet azt is magyarul
))) a neve :xxtxn2
![]()
Last edited by proff1; 02-09-2012 at 05:23.