UGTV
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 22 of 85

Thread: Al' mai bun WA/FA, etc. Discutii aprinse !

cioroiu's Avatar

Character Name
     C1ORO1U
    Character Level
      178
    Character Class
      Warrior

Status: Offline

Default Al' mai bun WA/FA, etc. Discutii aprinse !

pai si xeno are eog8 ) o fi un nou fetish intre WA xD

PuPuu's Avatar

Character Name
     pupuuu
    Character Level
      190
    Character Class
      Warrior

pai de la xenodragone am invatat :X best wa ever face ft1 solo in combo ala alea ;>

cioroiu's Avatar

Character Name
     C1ORO1U
    Character Level
      178
    Character Class
      Warrior

Vezi ca xeno imo e cel mai bun WA tactic wise plus imo pisa pe multi mie unu place buildu lui

Character Level
      172
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by ChevCheli0s View Post
    tot oOCostyOo rupe tot printre romani
    100% de acord cu tine, costy rupe toti romanii de pe mercur, abia daca ii iau jumate din HP majoritatea.. are si mult defense si itemele mithrill +15 cu 7 amp, bate de sar capacele si c.um sunt WA cand dau cu parul... dau de pici de tot. Daca nu ma insel e posibil sa fie si cel mai tare roman din tot Cabalul... problema e ca e prea disperat dupa Cabal, pana si in ziua de revelion el facea dungeone...

PuPuu's Avatar

Character Name
     pupuuu
    Character Level
      190
    Character Class
      Warrior

mare om costy asta

Character Level
      172
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by PuPuu View Post
    mare om costy asta
    Cu cat HP l-ai lasat cand ai facut pvp cu el? daca ai facut

cioroiu's Avatar

Character Name
     C1ORO1U
    Character Level
      178
    Character Class
      Warrior

costy cel mai tare roman WA dp cabal?=)))) epic joke sa moara mustata lu tata

Sunt atat de multi peste un amarat de cc buyer.....DomnulCrysty,PuPu,Cioara iadului(hell raven) si bn inteles eu(i love to troll regarding the last player)

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by PuPuu View Post
    mare om costy asta
    : )))))))))))))))

Vezi ma Pupule, ti-am zis ca noi suntem niste mizerii pe langa Costy acesta, aia e. ..

Serios vorbind acum, daca voi masurati maretia romanilor dupa gear, atunci te asigur ca nu e cel mai tare roman din Cabal, cunosc cel putin doi cu damage (cel putin) mai mare ca al lui, daca nu si defense.
    Intr-adevar, are super caracter, dar fara suparare, daca mi se pune pata intr-o luna, am bagat 800 euro si am cumparat vouchere de 24kkk si am set aproape identic. Luna urmatoare inca 800 euro si fac totul +15, si aia e. Asta te face cel mai tare ?
    Personal ma ghidez dupa caracterul omului, si-mi pare rau s-o zic dar majoritatea romanilor sunt niste cacati. Chiar si cei de la care aveam asteptari s-au dat de gol in a fi scammeri and stuff. Din punctul asta de vedere, romanii nu prea sunt "mari jucatori".

PS: Cel mai mare jucator de Cabal pe care l-am avut noi a fost si va ramane pentru totdeauna Trapez, urmat indeaproape de Nyls. Nu zic c-au fost usi de biserica, dar se pishau cu presiune pe tot ce exista la momentul respectiv in materie de Cabal.
    Last edited by RatzaTM; 02-05-2012 at 10:39.

cioroiu's Avatar

Character Name
     C1ORO1U
    Character Level
      178
    Character Class
      Warrior

La munca lasa forumu eu ma spetesc aici

Character Level
      172
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by RatzaTM View Post
    : )))))))))))))))

Vezi ma Pupule, ti-am zis ca noi suntem niste mizerii pe langa Costy acesta, aia e. ..

Serios vorbind acum, daca voi masurati maretia romanilor dupa gear, atunci te asigur ca nu e cel mai tare roman din Cabal, cunosc cel putin doi cu damage (cel putin) mai mare ca al lui, daca nu si defense.
    Intr-adevar, are super caracter, dar fara suparare, daca mi se pune pata intr-o luna, am bagat 800 euro si am cumparat vouchere de 24kkk si am set aproape identic. Luna urmatoare inca 800 euro si fac totul +15, si aia e. Asta te face cel mai tare ?
    Personal ma ghidez dupa caracterul omului, si-mi pare rau s-o zic dar majoritatea romanilor sunt niste cacati. Chiar si cei de la care aveam asteptari s-au dat de gol in a fi scammeri and stuff. Din punctul asta de vedere, romanii nu prea sunt "mari jucatori".

lol, man lasa faza cu banii... costy nu baga bani in Cabal, categoric ca oricine baga mii de euro in cabal rupe dupa aia... vorbind la mod corect, dintre cei care nu baga bani in Cabal, costy rupe tot adu-l pe domnul cristi sa faca pvp cu el sa vedem daca il rupe intradevar, Ratza nu te supara pe mine dar dupa felul *** ai vorbit ai aratat ca esti invidios pe el si nu suporti ideea ca altul sa fie mai tare ca tine.

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Taci in plm ca-s in pauza, poate urc la tine ... xD

Character Level
      172
    Character Class
      Force Archer

Taci in plm ca-s in pauza, poate urc la tine ... xD
    Lucrati la aceeasi firma? fain colegi si jucatori in acelasi joc.

cioroiu's Avatar

Character Name
     C1ORO1U
    Character Level
      178
    Character Class
      Warrior

vai ma marius esti invidios shame on you )

Ideea este ca sunt multi romani WA peste costy poti sa ai tu gear "sucar" daca la gampley esti le 0 ca da un fury si el bn per un dung da il ajuta dmg mare atunci knd gresete asta nu inseamna ca e pro

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by clausRO View Post
    lol, man lasa faza cu banii... costy nu baga bani in Cabal, categoric ca oricine baga mii de euro in cabal rupe dupa aia... vorbind la mod corect, dintre cei care nu baga bani in Cabal, costy rupe tot adu-l pe domnul cristi sa faca pvp cu el sa vedem daca il rupe intradevar, Ratza nu te supara pe mine dar dupa felul *** ai vorbit ai aratat ca esti invidios pe el si nu suporti ideea ca altul sa fie mai tare ca tine.
    Dupa felul c.um am vorbit, nu sunt gelos/invidios, pur si simplu nu-mi place sa fie ridicati in slavi resellerii si scammerii (macar de-ar fi facut ceva glorios). Eu nu am avut iteme bune niciodata, si nici nu voi avea, stii de ce ? Pentru ca am prieteni pe care-i ajut mereu, si pentru ca imi place sa testez diferite chestii (dropset, craft, dmg set, alte clase). Asta mi-a decimat setul usor usor, altfel crede-ma ca dupa 6 ani de jucat, rupeam norma in toti. Asta, + faptul ca la fiecare pauza majora mi-am dat setul si-am vazut fix pwla cand m-am intors, de la asa zisii tovarasi de ghilda

Chiar nu am de ce sa fiu invidios, am si zis : are super caracter (in game), dar am eu asa un feeling cu.m ca e un cocalar trist, nu stiu de ce, posibil sa ma insel.

PS: Sunt MULTI altii mai tari ca mine ca iteme, si asta nu m-a deranjat niciodata. Ca game knowledge insa, te provoc sa gasesti unul care sa stie mai multe despre Cabal :]

Character Name
     BeAsTx
    Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

PS: Sunt MULTI altii mai tari ca mine ca iteme, si asta nu m-a deranjat niciodata. Ca game knowledge insa, te provoc sa gasesti unul care sa stie mai multe despre Cabal :]
    ti-l aduc pe averty, te face de la prima intrebare

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by TheBeAsTx View Post
    ti-l aduc pe averty, te face de la prima intrebare
    De fapt nu chiar, Avi a jucat foarte mult, n-a disecat fisierele jocului
    Si in orice caz, ma refeream strict la romani.

PuPuu's Avatar

Character Name
     pupuuu
    Character Level
      190
    Character Class
      Warrior

Vaiiiiiiiiiiii sa miara jibilan , asta aparatorul patriei santaroo de cand se rezuma totul la pvp si nu inteleg de ce i faci tu reclama unuia, nu pot zice caci costy nu are set bun mai ales pt. pvp (def much) dar asta nu il face eroul patriei romane in cabal.
    Da! Costy i cam cocalar prostan ce se lauda :x dar nu e baiat asa rau daca treci cu vederea peste niste chesti ma rog cel putin cu mn a vb mereu frumos si ma respectat si eu la fe ( si sincer daca vrei sa vb romana in joc nu prea ai de unde alege)
    Si da ratza esti un invidios trist si singur si claus ala TI-O ZISO ! ermm idk poate am imbatranit poate is eu prost si lumea se schimba dar asa mam saturat de clouse din astea nu mai pot cred ca o iau razna, e noaptea mintii ce fac astea *** si despre ce vorbesc astea.

Character Name
     BeAsTx
    Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

De fapt nu chiar, Avi a jucat foarte mult, n-a disecat fisierele jocului
    Si in orice caz, ma refeream strict la romani.
    eu glumeam, ala nu stie nici pe ce planeta e

PuPuu's Avatar

Character Name
     pupuuu
    Character Level
      190
    Character Class
      Warrior

Ba bataX cine tio dat voie sa vb ? Intai iai la costy juma de hp in pvp si dupa aia sa vb... FRAIERE!

Russnak's Avatar

Character Name
     Kid
    Character Level
      186
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by clausRO View Post
    lol, man lasa faza cu banii... costy nu baga bani in Cabal, categoric ca oricine baga mii de euro in cabal rupe dupa aia... vorbind la mod corect, dintre cei care nu baga bani in Cabal, costy rupe tot
    Costy nu baga bani in joc? Asa ti-a spus el?

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Cred ca la faza cu safeguards highest a rup norma pt mitrilele alea :]

Character Level
      172
    Character Class
      Force Archer

Cred ca la faza cu safeguards highest a rup norma pt mitrilele alea :]
    Scuze, picase forumul atunci si de aia n-am mai putut continua discutia, nu stiu ce avea, nu mi se mai conecta pe forum..

Dar eu stiu ca am bagat 10 euro credit in cabal ca sa-mi iau bronze voucher si l-am bagat la vanzare si costi m-a contactat ca vroia sa cumpere si daca las putin la pretz.. deci e clar ca omu are bani facand atatea dungeone in premium..cumpara vouchere de la altii..obtine CC si bineinteles ca dupa aia isi permite SGHH sa-si faca setul tare bine nu bag mana in foc ca nu investete si el in joc ptr iteme... dar din moment ce are cont premium tot ce e posibil ;-) oricum e considerat cel mai tare de pe mercur din toti romanii de acolo. Probabil ca sunteti mai tari pe Jupiter c.um a zis cioroi. Dar pe Mercur... el face legea intre romani la pvp / pve. Daca il stiti pe Cornel007 seful guildei RebornArmyRO de pe Mercur... recunoaste ca este distrus de Costy si totusi si Cornel are un set destul de decent.

Page 1 of 4 123 ... LastLast