Ahojky.![]()
Omlouvám se, že právě zákládám nové téma, a k tomu ještě podobné již předchozím, ale bojím se, že kdybych to připsala už k založeným, nemusel by si potom mého příspěvku taky někdo všimnout.
K jádru však mého problému. Hru nehraji tak dlouho - mám teprve lvl 52 - a celkem dost věcí o hře pořád nevím.Angličtině možná trošku rozumím, ale upřímně já samotná nejsem zrovna nejlepší angličtinář, takže se často těžko s někým pořádně domluvím (tím někým myslím cizince). Proto bych se chtěla zeptat, jestli by nějaká guilda (tím myslím samozřejmě československou) nebyla ochotná mě přijmout mezi sebe a v případě nouze mi pomoci i prostřednictvím nějaké té rady.
Co se týče mé postavy, ve hře se jmenuje JaneViola a je na Marsu (nemůžu si pomoc, ale u toho Marsu se musím smát). Národnost jsem si ještě nevybrala, zatím vlastně ani nevím jak si ji vybrat, i když jak jsem četla, na lvlu 52 si ji už asi budu moci vybrat. Samozřejmě s tou národností se přizpůsobím guildě, pokud mě někdo vezme.
Tak se kdyžtak prosím ozvěte.
S pozdravem Janika120/JaneViola.

). Národnost jsem si ještě nevybrala, zatím vlastně ani nevím jak si ji vybrat, i když jak jsem četla, na lvlu 52 si ji už asi budu moci vybrat. Samozřejmě s tou národností se přizpůsobím guildě, pokud mě někdo vezme.