UGTV
Results 1 to 3 of 3

Thread: nějaká guilda na Marsu

Default nějaká guilda na Marsu

Ahojky.
    Omlouvám se, že právě zákládám nové téma, a k tomu ještě podobné již předchozím, ale bojím se, že kdybych to připsala už k založeným, nemusel by si potom mého příspěvku taky někdo všimnout.
    K jádru však mého problému. Hru nehraji tak dlouho - mám teprve lvl 52 - a celkem dost věcí o hře pořád nevím. Angličtině možná trošku rozumím, ale upřímně já samotná nejsem zrovna nejlepší angličtinář, takže se často těžko s někým pořádně domluvím (tím někým myslím cizince). Proto bych se chtěla zeptat, jestli by nějaká guilda (tím myslím samozřejmě československou) nebyla ochotná mě přijmout mezi sebe a v případě nouze mi pomoci i prostřednictvím nějaké té rady.
    Co se týče mé postavy, ve hře se jmenuje JaneViola a je na Marsu (nemůžu si pomoc, ale u toho Marsu se musím smát ). Národnost jsem si ještě nevybrala, zatím vlastně ani nevím jak si ji vybrat, i když jak jsem četla, na lvlu 52 si ji už asi budu moci vybrat. Samozřejmě s tou národností se přizpůsobím guildě, pokud mě někdo vezme.
    Tak se kdyžtak prosím ozvěte.
    S pozdravem Janika120/JaneViola.

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Status: Offline

Napis mi ve hre na (GA)Alleri, nebo kolegum na: NeuroCZ, Andarieel, Majkmizera, Oddiewarrior (ted nevim jestli nema jen jedno D), nekdo te urcite vezme
    Iam so cute and I know it!