Emeğine sağlık teşekkür ederim ama d3ü kurdum skillerin resimleri değişmedi nedense
Emeğine sağlık teşekkür ederim ama d3ü kurdum skillerin resimleri değişmedi nedense
Full sürüm değil D3. bende onu bekliyorum. sadece Skin olarak verilmiş şimdilik. Son updateler sonrasında düzenlenip yeniden piyasaya sürülmek için şu anlık full indirme linkleri kaldırılmış. dediğim gibi; konunun takipcisiyim. en ufak bir değişiklik olursa sizinde haberiniz olacak.
İyi oyunlar..
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen...
Selamlar, İlk Post'dada vermiştim bu Skin'i ama sadece Skin olarak vermiştim. Yapan editör arkadaş şu anda tüm özelliklerinin sağlam bir şekilde son update'lere uygun hale getirdiğini yazmış.
Aşağıda vereceğim Resim ve Linkler Skin'in Tam Sürümü ve Son halidir.
İyi oyunlar..
Last edited by PowerUser; 14-06-2012 at 06:30. Reason: İcon'lar Eklendi..
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen...
güncelleme için teşekkür ederim. Fakat skillerin resimleri hala değişmedi. D3 skillerin resmini değiştirdiği için güzel gelmişti gözüme![]()
Skilleri ayrıca alıyorsun yapıyorsun. ben yaptım şu an itibarı ile oynuyorum ve süper..
Icon Pack yazan linklerdekini indir ve icon' dosyasına kopyala..
İyi oyunlar..
Tekrar selamlar,
Yeni bir Skin ile yeniden karşınızdayım (: Yapan arkadaş daha dün linkini koydu bende hemen sizinle paylaşayım dedim.
Gayet iyiye benziyor ama daha deneme şansım olmadı. ( hala işteyim çünkü )
Not: Lütfen Skin'ler kullanmadan önce orjinal dosyaların yedeklerini alın.!
İyi Oyunlar..
Tşkler Ozi Süper oldu d3
Cabal2 nin link kırık![]()
Evet yeni güncellemesi gelmiş. Uyardığın için teşekkür ederim.
Yeni Link Budur.
İyi oyunlar..
Acaba +15 parlama skini elinizde var mı ^^
evet sadece bana görünüyor amaç sadece değişikliktemalarda sadece bize görünüyor sadece
vardı daha önce kullandım bitane bulup indirdim ama çalıştıramadım hata verdi :S
Arkadaşlar orijinal bm3 skin i çok felaket onun yerine daha canlı güzel bir şey bulabilir misiniz?
Teşekkürler.
çok şey istemezsem wi nin buffları ve skillerinin skinleri varmı varsa koyar mısınız ?![]()
daha değişik skin varsa paylaşabilir misiniz ? ne zamandır paylaşım yok
PowerUser, hosuma gitti deniyicem teşekkür ederm![]()