UGTV
Results 1 to 5 of 5

Thread: Skills Hakkında

Default Skills Hakkında

Merhabalar,
    Oyuna yeni başladım, anlamadığım bir nokta var ; skiller
    Wizard oynuyorum, skilller hakkında yardımcı olabilecek, rehber olabilecek arkadaşlar var mı? Teşekkürler..

Skill pointleri nelere ne kadar vereceğimi bilmiyorum yardım edecek yok mu?

PowerUser's Avatar

Character Name
     Falconary
    Character Level
      176
    Character Class
      Warrior

Status: Offline

Selamlar,

Öncelikli olarak hoş geldin. İlk skillerin herhangi bir önemi yok oyun içerisinde. daha sonradan bunları düzenleyebilme seçeneğinde mevcut. Silip ekleyeceğin baya bir skill olacak çünkü skill tablon bunların hepsini kaldırmayacak. yani kendi seçeceklerinle oynayacaksın ve şu anda önüne ne gelirse direk alman gerekiyor. hangisi daha fazla damage vuruyor ise al onu Allah ne verdiyse yardır gitsin.

İyi oyunlar..
    In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen...

Teşekkürler hocam, o zaman ben şu anlık alabildiğim her skili alıp kendimce gerekli olan skilleri 9. seviyeye getiriyorum yüksek levellere geldiğimde gerekli olanları 20 yaparım?

PowerUser's Avatar

Character Name
     Falconary
    Character Level
      176
    Character Class
      Warrior

Status: Offline

bunlar için kullandığın karakterin Basic Guild'ini kurcalaman gerekir. sana baya bir yardımı dokunacaktır..

Wizard Hakkındaki bilgilere BURADAN ulaşabilirsin.

İyi oyunlar..
    In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen...