-
Nem indul, még a Launcher sem jön be, bármelyik verziót rakom fel
Helló
Újratelepítettem a gépemet. Feltettem a Cabal honlapjáról leszedhető legfrissebb klienst. Elindítom, szegény launcher be sem jön. Feladatkezelőbe kilövöm az update.exe-t, ami általában 7-8-9Mb-ot eszik és 45-50%-ot a prociból. Újrapróbálkozás, semmi. Vettem egy másik monitort még az újratelepítés előtt, ami 1920x1080-as felbontáson használok, visszavettem a felbontást 1280x720-ra és így elindult a launcher, viszont ,,failed to download..." szöveg fogadott, ezt egyszer játszotta el, azóta ezt sem sikerült előhoznom. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond? Legfrissebb driverek. Nem értem..
Üdv
-
Tegnap kilőttem minden programot, csak a vírusírtó maradt meg az alap dolgok és láss csodát elindult 1920x1080-on is. Ma beindítom a gépet, kiveszek pár automatikusan induló programot és kilövök minden mást. De ma már nem akar elindulni. Ugyanaz a jelenség, mint előtte. Pedig tegnap ment szépen, ma meg már nem. Látszólag mindent ugyanúgy csináltam.
Ha vírusírtót és a tűzfalat is kilövöm úgy sem megy. Csak nem tudom tegnap mitől sikerült..
?
-
én a husky módszert ajánlom nekem működöt vele...