UGTV
Results 1 to 3 of 3

Thread: Nem indul, még a Launcher sem jön be, bármelyik verziót rakom fel

Character Class
      Blader

Status: Offline

Default Nem indul, még a Launcher sem jön be, bármelyik verziót rakom fel

Helló

Újratelepítettem a gépemet. Feltettem a Cabal honlapjáról leszedhető legfrissebb klienst. Elindítom, szegény launcher be sem jön. Feladatkezelőbe kilövöm az update.exe-t, ami általában 7-8-9Mb-ot eszik és 45-50%-ot a prociból. Újrapróbálkozás, semmi. Vettem egy másik monitort még az újratelepítés előtt, ami 1920x1080-as felbontáson használok, visszavettem a felbontást 1280x720-ra és így elindult a launcher, viszont ,,failed to download..." szöveg fogadott, ezt egyszer játszotta el, azóta ezt sem sikerült előhoznom. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond? Legfrissebb driverek. Nem értem..

Üdv

Character Class
      Blader

Tegnap kilőttem minden programot, csak a vírusírtó maradt meg az alap dolgok és láss csodát elindult 1920x1080-on is. Ma beindítom a gépet, kiveszek pár automatikusan induló programot és kilövök minden mást. De ma már nem akar elindulni. Ugyanaz a jelenség, mint előtte. Pedig tegnap ment szépen, ma meg már nem. Látszólag mindent ugyanúgy csináltam.

Ha vírusírtót és a tűzfalat is kilövöm úgy sem megy. Csak nem tudom tegnap mitől sikerült..

?

macilaci's Avatar

Character Name
     Cerach
    Character Level
      162
    Character Class
      Wizard

én a husky módszert ajánlom nekem működöt vele...