-
Problem z GameGuardem
Witam, problem nie wiem czy typowy czy nie, ale szukanie odpowiedzi na moje pytanie jest uciążliwe, więc napiszę. Nie mam zielonego pojęcia czym jest wywołane http://i46.tinypic.com/2vvl1d5.jpg ale w każdym bądź razie ten problem jest męczący. Kiedy nie wejdę na Cabala z chęcią pogrania sobie zawsze trafia mi się bug z GameGuardem, bo coś go blokuje i wykrywa mi z automatu jakieś cheaty, których notabene nie ma. Skutkiem czego jest dc całego Cabala, po wciśnięciu OK następuje wywalenie do Windowsa. Pytanie jak się tego pozbyć? Dodanie tego do wyjątków Avasta nic nie daje.
-
-
miło, wszyscy współpracują...
-
Mam to samo, raz mi działa, raz nie. Nie wiem jak rozwiązać ten problem. W sobotę będę reinstalował system i zobaczę co to zmieni.
-
Witam. Miał ktoś z Was dzisiaj , bądź ma nadal problemy z uruchomieniem Cabala ? U mnie albo nie uruchamia się launcher albo wyskakuje komunikat od GameGuarda. Mam tak od jakiejś godziny 16 mniej więcej. Wcześniej wszystko było w porządku. Nie grałem przez kilkanaście tygodni i dzisiaj wróciłem do gry , a po kilku godzinach zaczęły się wyżej wymienione problemy. Zastanawiam się czy to wina Cabala i po prostu trzeba przeczekać czy to może coś ode mnie ? Zwykle nie przejmuję się takimi rzeczami i wykazuję się odrobiną cierpliwości xD , ale od nie dawna posiadam nowego laptopa i z tego względu biorę również pod uwagę tą opcję ,że wina leży po mojej stronie. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź