-
Imi iese din cabal la 2 min dupa ce ma loghez!crash to desktop
Pana acum 1 saptamana aproximativ inainte de update/event mortii lui.imi mergea.ete acum nu mai vrea
da? eu am o problema TEHNICA FOARTE ENERVANTA cea mai enervanta!CRASH TO DESKTOP = SE FUTE JOCU SINGUR SI IESE FARA MOTIV!mereu!de la ultimul update!la 2 min dupa ce ma loghez!NU, nu PCu meu e problema daca mai aud asta mor!ma fut in el de joc am 4 gb placa nvidia geforce gts 250 windows 7 64bit intel core 2 duo 3.06GHz am instalat windowsul in fel si chip cu updaturi !fara updateuri toate smecheriile de pe net le-am incercat.SI ce sa vezi, problema persista!POATE EE cnva dispus sa ma ajute daca se pricepe.as aprecia enorm.
-
Nu e de la tine, si mie mi se intampla deobicei cand intru in FT2 sau IC2, iau instant ctd. Mi se mai intapla sa mai iau atunci cand pun jocu in bara si caut ceva pe net, in urmatoarele secunde dispare de tot. Unora li se mai intapla in TG si asa mai dep. + ca asta se mai intampla si inainte de update, mai rar ce-i adevarat.
-
Salut,
Ia cabalul din nou de pe site,verifica daca ai driverele de la placa video la zi sau cele originale adica [CD] daca le ai e bun, instalezi iara cabalul,dupa care faci asta.
Te duci in bara de Start dai Run scri regedit dai ok. De acolo te duci in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management in dreapta cauti PagedPoolSize dai dublu click pe el si bagi la Hexadecimal asta 18000000 si la decimal ar trebui sa iti apara asta 402653184 daca nu apare bagi tu. mai sunt si alte variante cele de mai jos dar eu iti propun a 3'a varianta [384Mb].
Dupa ce ai setat dai ok, un restart la pc si incearca sa intri in cabal
192Mb 0c000000 201326592
256Mb 10000000 268435456
384Mb 18000000 402653184
Sper ca am fost de ajutor.
bafta,
LiVaNu