UGTV
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 23 to 44 of 94

Thread: Suspendarea presedintelui Romaniei

Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

Status: Offline

de ce va luati de tarani?ei sunt oameni muncitori...

NarutoRo's Avatar

Character Name
     NarutoRO
    Character Level
      171
    Character Class
      Blader

Abia astept sa fiu fata in fata cu base pe 29 sa-l stampilez)!!!
    -1 Year Break-

-Join Then Apply-

PoseidonWA's Avatar

Character Name
     BatMan
    Character Level
      -1 , 99%
    Character Class
      Force Archer

oare fuego n-ar vrea sa fie presedinte? ar avea cateva milioane din miliardel de fani ca sa il voteze, eu sunt mandru caci ma numar printre ei.

I wont have acces at internet until 10th September / np pm please .

onlytheone93's Avatar

Character Name
     SuzyTensei
    Character Level
      182
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by NarutoRo View Post
    Abia astept sa fiu fata in fata cu base pe 29 sa-l stampilez)!!!
    azi o vrut usl sa mergem in 2 zile la vot, tare se grabesc, si alegerile din noiembrie sa fie in octombrie lol

rokutsen's Avatar

Character Class
      Warrior

Vai diabolique,se vede ca inca esti un prost ignorant si asa vei ramane,care ink il mai apara pe Basescu,un prost printre putinii care vor lua tzeapa in final,care se vor lua de manuta cu Cheliutza si vor suferi dupa ce Basescu va pierde complet.Si-a "facut treaba"....poate _)_ si-a facut-o in mare parte.
    Chiar nici nu imi vn sa cred ca am facut greseala acum cativa ani sa il sustin pe Basescu,una din cele mai mari greseli pe care le-am facut vreodata,la fel ca si multi altii care l-au sustinut si l-au votat

Diabolique92's Avatar

Character Name
     Diabolique92
    Character Level
      177+
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by rokutsen View Post
    Vai diabolique,se vede ca inca esti un prost ignorant si asa vei ramane,care ink il mai apara pe Basescu,un prost printre putinii care vor lua tzeapa in final,care se vor lua de manuta cu Cheliutza si vor suferi dupa ce Basescu va pierde complet.Si-a "facut treaba"....poate _)_ si-a facut-o in mare parte.
    Chiar nici nu imi vn sa cred ca am facut greseala acum cativa ani sa il sustin pe Basescu,una din cele mai mari greseli pe care le-am facut vreodata,la fel ca si multi altii care l-au sustinut si l-au votat
    Sunt mult prea bine crescut sa mai ma tiganesc cu tine asa ca o las balta, nu am cu cine.
    Si daca suntem putini ( cei ce il vor vota) asta se va decide in curand.
    Hacked & left to D3

rokutsen's Avatar

Character Class
      Warrior

Imi place ca iti dai aere,se vede ce bn crescut esti,dar hai sa vedem,cn va fi prostul si cn va fi inteleptul,dupa vot.Eu voi veni aici,fie ca iese Basescu sau fie ca nu iese,si ma voi declara infrant sau victorios,intrebarea este,vei avea si tu curajul asta daca Basescu va pierde,sa vi sa recunosti ca ai fost un prost care a crezut orbeste?Sau tu vei fi in continuare genul ala fanatic:"Ola,Basescu,te-as pupa si in fund,chiar si daca ai pierdut"....cred ca ai si tricou cu Basescu,poate si chelia lui.

Diabolique92's Avatar

Character Name
     Diabolique92
    Character Level
      177+
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by rokutsen View Post
    Imi place ca iti dai aere,se vede ce bn crescut esti,dar hai sa vedem,cn va fi prostul si cn va fi inteleptul,dupa vot.Eu voi veni aici,fie ca iese Basescu sau fie ca nu iese,si ma voi declara infrant sau victorios,intrebarea este,vei avea si tu curajul asta daca Basescu va pierde,sa vi sa recunosti ca ai fost un prost care a crezut orbeste?Sau tu vei fi in continuare genul ala fanatic:"Ola,Basescu,te-as pupa si in fund,chiar si daca ai pierdut"....cred ca ai si tricou cu Basescu,poate si chelia lui.
    Aici este vorba despre idealuri. Daca pierde nu este nici o problema deoarece in scurt timp se va vedea, fiecare culege ce seamana, bine sau rau, eu voi fi multumit.
    Hacked & left to D3

NarutoRo's Avatar

Character Name
     NarutoRO
    Character Level
      171
    Character Class
      Blader

Basescu va castiga referendumul va spun sigur, e prea putin probabil ca 9 mil de romani sa se prezinte la vot.Dar sunt curios atunci cand 7 mil vor vota impotriva lui si 1 mil cu el, ce va zice Base care tot invoca poporul roman in discursurile sale...
    -1 Year Break-

-Join Then Apply-

rokutsen's Avatar

Character Class
      Warrior

Te rog,Doamne,sa-si taie gatul,te rog,Doamne,sa-si taie gatul si chelia.
    Va zice ceva de genul:"Ce bine imi pare ca am luat tzeapa...."

RazzvaN10's Avatar

Character Name
     Dupree
    Character Class
      Warrior

Kindness overload.

WTB / WTS List

Diabolique92's Avatar

Character Name
     Diabolique92
    Character Level
      177+
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by RazzvaN10 View Post
    Ce altceva putea sa spune un angajat al USL-ului. Toata lumea stie ca Voiculescu trage sforile impreuna cu Iliescu la usl. Pentru cei ce nu stiau, eu sunt originar din Timisoara, nu am prins revolutia dar parintii, rude si prieteni au fost prezenti, multi au fost aproape ciuruiti in apropierea garii. Nu mai vreau ca astfel de lucruri sa se intample. Din aceasta cauza eu nu voi tolera politica agresiva sustinuta de domnii de la usl, ne intoarcem in timp.
    Ar fi bine sa se faca un partid nou, cu mai putini corupti, cu idealuri si dorinta de a face ceva pentru tara asta.
    Ma repet: din raul existent, Basescu mi se pare raul mai mic.

@rokutsen: Ma bucur ca nu impartasim ganduri comune. Tu esti unul din sustinatorii usl. (sper ca nu sunt multi care gandesc ca si tine)
    Hacked & left to D3

RazzvaN10's Avatar

Character Name
     Dupree
    Character Class
      Warrior

Oh dear.. angajat al USL`ului.. daca si Badea a ajuns sa pupe`n *** partide.. e grav.
    Kindness overload.

WTB / WTS List

Diabolique92's Avatar

Character Name
     Diabolique92
    Character Level
      177+
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by RazzvaN10 View Post
    Oh dear.. angajat al USL`ului.. daca si Badea a ajuns sa pupe`n *** partide.. e grav.
    Razvan draga, daca Voiculescu ii plateste salariul, este normal sa ii tina partea. Acum ceva timp pe protv, o jurnalista i-a pus o intrebare incomoda la Vantu, daca mai tii minte... a dat-o afara in direct. Asta e.
    Hacked & left to D3

Ca Badea si arata a fi dependent de banii lui voiculescu nu? mai capabil ca omul asta n-ai sa vezi.
    Aici nu e vorba ca tii cu usl si cu ponta, e vorba daca mai merge cu base sau nu, eu zic nu, poti vota si cu becali dupa aia.

cioroiu's Avatar

Character Name
     C1ORO1U
    Character Level
      178
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by IceAng3l View Post
    Ca Badea si arata a fi dependent de banii lui voiculescu nu? mai capabil ca omul asta n-ai sa vezi.
    Aici nu e vorba ca tii cu usl si cu ponta, e vorba daca mai merge cu base sau nu, eu zic nu, poti vota si cu becali dupa aia.
    om mai capabil? OM MAI CAPABIL? retardatu ala nici nu face revista presei(ceea ce ar trebui) nu sa imi povesteasca mie ce face el la mall , la sala de fitness *** se injura cu altii.. omu e arognat... si a uitat knd i-au umflat muianu unii in parcare...ca a dat dovada de mult exces de zel la tv badea e un ******.. simple as that

Si knd il mai vezi si *** se stramba la tv.. om la 40 + ani trist

Ce face in emisiune e treaba lui, ca telespectator decizi daca iti place sau nu si eventual schimbi postul. Arogant? e o tara de manelisti, e mai mult o shatra decat o tara, cand ajungi la nivelul lui si traiesti aici ai tot dreptul moral din lume sa fii arogant.

Oricum inteleg ca esti cu base deci e clar de ce il urasti pe Badea dar totusi sa spui ca si emisiunea lu nenea asta nu e buna cand traiesti in tara lu kanal d unde si protv-ul s-a manelizat in ultimii ani si pur si simplu cand deschizi tv-ul nu gasesti un post tv romanesc decent, n-ai cu cine...

cioroiu's Avatar

Character Name
     C1ORO1U
    Character Level
      178
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by IceAng3l View Post
    Ce face in emisiune e treaba lui, ca telespectator decizi daca iti place sau nu si eventual schimbi postul. Arogant? e o tara de manelisti, e mai mult o shatra decat o tara, cand ajungi la nivelul lui si traiesti aici ai tot dreptul moral din lume sa fii arogant.

Oricum inteleg ca esti cu base deci e clar de ce il urasti pe Badea dar totusi sa spui ca si emisiunea lu nenea asta nu e buna cand traiesti in tara lu kanal d unde si protv-ul s-a manelizat in ultimii ani si pur si simplu cand deschizi tv-ul nu gasesti un post tv romanesc decent, n-ai cu cine...
    Nenea ai citit ce am scris? OMU NU FACE CE AR TREBUI SA FACA IN PROPRIA EMISIUNE AKA REVISTA PRESEI eu de asta m-am legat in principiu , ce plm ma int ce face el in viata particulara sincer? e un fel de acces direct cu el insusi gimmie a break

Z e n's Avatar

Character Name
     Lex
    Character Level
      15x
    Character Class
      Force Blader

ciorel chill hai la o terasa in centru vechi sa ne racorim putin dupa canicula asta
    [Lex] [FB] [16x] [Capella]

cioroiu's Avatar

Character Name
     C1ORO1U
    Character Level
      178
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by Z e n View Post
    ciorel chill hai la o terasa in centru vechi sa ne racorim putin dupa canicula asta
    sunt la munca in fiecare zi nu avem ***

ZeraCool's Avatar

Character Name
     ZeraCool
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Dupa sondajul facut de stirile PROTV , DA- 34 NU -62 si restu nu vor merge , ne meritam soarta , cu 50 lei si o bricheta / pix romanul face multe

PuPuu's Avatar

Character Name
     pupuuu
    Character Level
      190
    Character Class
      Warrior

Ba diabolique ori ai deficiente mintale, ori esti platit ori prost gramada *** poti sa mai fii basist dupa atatia ani 8 ani din viatza 8 ANI de jegosi astea arogantii si normal foarte bogat, dar daca iti place tie asa mult Basescu (chiar il adori din cate vad ) ti-ai pus vreodata intrebarea asta in cap? de unde are basescu asa multi bani, de 20 de ani bugetar fiind , unde e flota?, si cand a incalcat grav constitutia, legile promulgate ba chiar cand Roberta Anastase a furat pe fata la legea pensiilor refuz sa cred ca exista o persoana atat de proasta incat sa nu isi puna intrebarile acestea in cap sau sa observe ( si sunt multe altele dar mi-e lene sa le enumerez in momentul acesta).
    Partea trista caci ca tine mai sunt cativa, si din cauza voastra a fost votat a 2 oara, (funny thing Basescu Flacara democratiei pula mea "hahaha" si au pierduto aia, ce a zis? " Mai am una" e superb , adevarat e amuzant daca ai bani tara asta e comedie pura.
    Si pe 29 sper sa stai acasa la fel si toti basistii sa nu mergeti la vot , 0 basisti 7 milioane sa voteze DA si 0 Nu, si sa nu se valideze referendumu-l atunci va fii revolutie , nu poti ignora 7 milioane de oameni , cam greu.
    Si in final "ia de la basescu"
    P.S. http://www.youtube.com/watch?v=H1qlz...2&feature=plcp
    Last edited by PuPuu; 22-07-2012 at 21:51.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast