UGTV
Results 1 to 4 of 4

Thread: launcher error

Default launcher error

salut tuturor, hmm dau start la launcher dar....
    http://imageshack.us/photo/my-images/217/adadadad.png/
    dupa *** vedeti in imagine imi da eroarea asta... banuiesc ca e din cauza ca eu nu ma conectez la net... ca nici nu imi merge .... totusi ma mira faptul ca nu ma aratat conectat desi netu merge.... ieri nu imi dadea eroarea asta.... si inca o intrebare eu aveam un cont de 154 daca imi amintesc bine ... am trimis tickete dar nimic.... tot ce imi zic este ca trb sa intru pe site si sa imi sch parola dar eu habar nu am care e raspunsul la intrebarea aia secreta.... si mie lene sa o iau de la zero... pls help

PoseidonWA's Avatar

Character Name
     BatMan
    Character Level
      -1 , 99%
    Character Class
      Force Archer

Status: Offline

reinstaleaza cabal / trimite ticket aici

I wont have acces at internet until 10th September / np pm please .

BlackApple's Avatar

Character Name
     Kodryn
    Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

Status: Offline

Asta sau "run as administrator" si daca ai AV pune folderul de cabal pe lista de exceptii

Salut,
    Am mai intalnit eroarea asta pe win7, verifica firewall,antivirus, incearca sa pui la exceptii Cabalul, verifica viteza la net pe www.speedtest.net , incearca si ce am scris eu aici http://forum.cabalonline.com/showthr...roblema-client daca nu reusesti dami un mesaj privat cu id'ul tau si o sa incerc sa te ajut, legat de contul pierdut sau ce ai spus mai sus, daca nu mai sti intrebarea secreta si raspunsul la ea trebuie sa sti ce ai scris la date personale si anume [nume,prenume,oras,cod postal un e'mail eventual si daca ai facut donatii sa spui cam ce donatii ca sa poata verifica GM daca ai ceva in comun cu acel cont despre care vorbesti tu. sper ca ti'am fost de ajutor.

bafta,
    LiVanu