-
Zbugowane misje
Witam,
jestem tu nowy gram dopiero od 4dni ale juz zauwazylem 2 bugi.
Pierwszy to misja glowna na 43lv po ktorej wybiera sie frakcje ( bynajmniej w wersji DE, angielskiego nie rozumiem za kija )
Druga to misja na 65lv , Dangeon od oficcera z Green Despair. Po zakonczeniu rozmowy misja sie nie uaktywnia.
Czytalem o tym w niemieckim dziale, ale tam widocznie ci cali GM nie sa zbyt ogarnieci, bo zajmuja sie tym juz 2 miesiace i nic nie zrobili. Dlatego chce poruszyc ten problem tu, Polacy sa uparci wiec licze ze ktorys z Gm sie tym zajmie i zostanie to wkoncu naprawione.
Obecnie mam 68lv z misji ktore dzialaja dostaje max 40% expa reszte sam musze wbic ...
W wojnach nie moge brac udzialu bo nie mam frakcji ( czy jak to tam sie nazywa
)
-
Nazywa sie to nacja i ten quest jest na 52 lvl a nie na 43. Musisz robic questy z fabuly az w koncu dojdziesz do tego na nacje, ktory nosi nazwe "What Are You Fighting For?".
Powodzenia i pozdrawiam.
-
@Up tyle ze go nie zrobie bo misja na 43lv z fabuly jest bugnieta. Jakes inne pomysly?
-
wystarczy,że usuniesz i weźmiesz quest od nowa to zawsze pomaga
-
Robilem juz tak ze 20 razy 
od kiedy tu gram praktycznie robie to codziennie, ale bez skutku. Niemcy zglosili to do EST w czerwcu dali im nakladke ktora miala to naprawic ale jak widac nie dziala. Ten prblem jest juz od maja, ta cala Administracja w kulki sobie leci ( nie mowie o GM -ach bo oni akurat w tej grze na to nic nie poradza) powinni wziasc jakegos programiste posadzic go na tylku i niech bierze sie do naprawiania, nie jest to przeciez gra typu prywatny serwer metin2 gdzie za sterami siedzi Administracja majaca po 12lat
-
Podaj mi nazwe questa ktory jest zbugowany.
-
Podczas dzisiejszej konserwacji została zaaplikowana aktualizacja 597, która naprawia błędy w tych questach.
Last edited by [GM]Skyline; 11-07-2012 at 11:55.