UGTV
Results 1 to 7 of 7

Thread: Zbugowane misje

Default Zbugowane misje

Witam,

jestem tu nowy gram dopiero od 4dni ale juz zauwazylem 2 bugi.
    Pierwszy to misja glowna na 43lv po ktorej wybiera sie frakcje ( bynajmniej w wersji DE, angielskiego nie rozumiem za kija )
    Druga to misja na 65lv , Dangeon od oficcera z Green Despair. Po zakonczeniu rozmowy misja sie nie uaktywnia.
    Czytalem o tym w niemieckim dziale, ale tam widocznie ci cali GM nie sa zbyt ogarnieci, bo zajmuja sie tym juz 2 miesiace i nic nie zrobili. Dlatego chce poruszyc ten problem tu, Polacy sa uparci wiec licze ze ktorys z Gm sie tym zajmie i zostanie to wkoncu naprawione.
    Obecnie mam 68lv z misji ktore dzialaja dostaje max 40% expa reszte sam musze wbic ...
    W wojnach nie moge brac udzialu bo nie mam frakcji ( czy jak to tam sie nazywa )

ciposzka's Avatar

Character Name
     (GA)Cocito
    Character Level
      183
    Character Class
      Wizard

Status: Offline

Nazywa sie to nacja i ten quest jest na 52 lvl a nie na 43. Musisz robic questy z fabuly az w koncu dojdziesz do tego na nacje, ktory nosi nazwe "What Are You Fighting For?".

Powodzenia i pozdrawiam.

@Up tyle ze go nie zrobie bo misja na 43lv z fabuly jest bugnieta. Jakes inne pomysly?

Chuuudzielec's Avatar

Character Name
     MrChudy
    Character Level
      17x
    Character Class
      Force Archer

wystarczy,że usuniesz i weźmiesz quest od nowa to zawsze pomaga

Robilem juz tak ze 20 razy

od kiedy tu gram praktycznie robie to codziennie, ale bez skutku. Niemcy zglosili to do EST w czerwcu dali im nakladke ktora miala to naprawic ale jak widac nie dziala. Ten prblem jest juz od maja, ta cala Administracja w kulki sobie leci ( nie mowie o GM -ach bo oni akurat w tej grze na to nic nie poradza) powinni wziasc jakegos programiste posadzic go na tylku i niech bierze sie do naprawiania, nie jest to przeciez gra typu prywatny serwer metin2 gdzie za sterami siedzi Administracja majaca po 12lat

ciposzka's Avatar

Character Name
     (GA)Cocito
    Character Level
      183
    Character Class
      Wizard

Podaj mi nazwe questa ktory jest zbugowany.

Podczas dzisiejszej konserwacji została zaaplikowana aktualizacja 597, która naprawia błędy w tych questach.
    Last edited by [GM]Skyline; 11-07-2012 at 11:55.