Nu stiu ce sa aleg intre un WA si un BL. Imi place sa joc mai mult solo decat in party. PVP nu prea fac doar putin TG. Mai am un WA de 143 de care m-am cam plictisit. Voi ce ziceti sa raman pe WA sau sa imi fac un BL?
Nu stiu ce sa aleg intre un WA si un BL. Imi place sa joc mai mult solo decat in party. PVP nu prea fac doar putin TG. Mai am un WA de 143 de care m-am cam plictisit. Voi ce ziceti sa raman pe WA sau sa imi fac un BL?
poi fiecare are pro si contra
wa are atak relativ mare
def mare
bl la fel
dupa mn cu bm2 se face cu acelasi stats pe www.cabalc.com
desi daca ai bani " de intretienere" iti recomand blader ( retarget e greu , nu ca la wa)
la wa nu iti trb prea multe , deci iti propun wa , ca de ex la cornus cu 900def nai nici o problema pe autoatak
I wont have acces at internet until 10th September / np pm please .
ei bine depinde *** ti-ai jucat Wa de te-ai plictisit de el... AI FOST IN TOATE DUNGURILE DIN JOC? NU..... BAGA LEVEL SI INCERCA TOATE DUNGURILE ETC ETC BLA BLA SI DUPA TE POTI PLICTISI DE ELCEL PUTIN ASA E CONCEPTIA MEA IN ORICE JOC.. JUST DO IT
NU AI NEVOIE SA OMPEZI DEF IN WA DIN CAZUA BLOODYULUI STITURI +9 SAU MAI MULT CU STATUSURI TARI SI TE DOARE FIX LA CIORAP
![]()
PM DACA AI NELAMURIRI AJUT CU DRAG![]()