UGTV
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 23 to 44 of 51

Thread: Jelszó változtatás és Email megerősítés!

kortin's Avatar

Character Name
     Knic
    Character Level
      181
    Character Class
      Blader

Status: Offline

Quote Originally Posted by EpresPuding View Post
    Költői kérdés, de mennyi esély van rá, hogy párom visszakapja az accját? 6éve mikor elkezdett játszani egy ismerőse csinálta az accot így nem tudja az online dolgokat meg semmi ilyet.
    Ha írok supportot annyival, hogy tudja a games jelszót subpwket meg naggyából a fő karijait és, hogy milyen cuccok vannak rajta.. Reménykedhetünk? Ha valaki tud pls segítsen :S Angol tudásom se sok :S
    Hát így, nem sokat reményt adnék neki, ha semmit se tud, de fene tudja, lehet észre veszik, hogy sokan nem tudják a dolgaikat, hátha vissza adják...

Sziasztok

Félig meddig rájöttem a dolog nyitjára bár még így sem 100%-os ez a rendszer!

Láttam sok embernek az a baja hogy kiírja hogy "jelenleg túl sok ember kéri vissza a jelszavát", ez a legfőbb gond mivel ez miatt csak néha lehet elérni a logint nekem speciel 3 karimat sikerült felszabadítanom de 2 nap alatt amióta visszajött a szerver az óta próbálkoztam ! Bizonyára ez orvoslásra kerül majd, de ki vár addig?

A megoldás ha ezen a legin részen túlestél ami elött persze a jelszó emlékeztetőt kell visszakérned, ami után az e-mailodra kapott linken elérheted a jelszócserét!
    !!Figyelem!!! A jelszó nem lehet semelyik eddigi jelszó ami használatban volt azon az accounton! Ha még is az akkor azt írja ki hogy "Password has already been used" (magyarul hogy már használtad a jelszót)

Miután sikerült belépned a karakteredre a Cabal online weboldalán és kihozta az accountodat amikor ezt kell látnod: http://kepfeltoltes.hu/120725/N_vtel...toltes.hu_.jpg

Utolsó lépésként pedig még 1 x meg kell változtatni az accountod jelszavát most már a belépett karakteren, ide kell kattintani(képen peddig a további instrukciók): http://kepfeltoltes.hu/120725/103510...toltes.hu_.jpg

Character Name
     Trynity001
    Character Level
      182
    Character Class
      Blader

Továbá nekem van még egy ,olyan problémám ,hogy van egy accountom aminek tudom az e-mailját az id jét kérek jelszó emlékeztetőt (web) meg is jön a mail beírom neki az új pw-t és még se tudok belépni vele. Ez mitől lehet?Olyan mint ha nem stimmelne a pw, de előtte 1 percal adok neki újat és akkor se.

Tavracs's Avatar

Character Name
     LyaniTM
    Character Level
      190
    Character Class
      Blader

Semmilyen hibaüzenetet nem kapsz, miután megváltoztattad a webes jelszót?

Szia!
    Nekem is ugyan ez a problémám. Rányomok, hogy elfelejtettem a jelszót. Az emailra elküld egy linket, oda beírom az új jelszót és utána nem enged be. Már próbáltam többször, többféle jelszót....egész pontosan 11x Mindig ugyan azt írja ki: Details not recognized, please try again.
    Ötlet?

Tavracs's Avatar

Character Name
     LyaniTM
    Character Level
      190
    Character Class
      Blader

Hawk szerint akkor lehet ilyen, ha az emailben a link, amire kattintasz, két sorban van. Próbáld meg, hogy kimásolod a linket kézzel, és beilleszted a böngészőbe.

Character Name
     Trynity001
    Character Level
      182
    Character Class
      Blader

Kipróbáltam amit írtál és most se jó , amikor új jelszót írok semmi hibaüzenet nem jön ki tovább is enged aztán mikor be kéne loginolni nah akkor már nem enged be , kapok 2 hiba üzenetet : 1, These will NOT be the details you log into the game with. 2, There have been too many requests

Az elsőt fent írja a másodikat meg alul . További 5letek?

Nekem se működik. Sehogy sem enged be. =/

Character Name
     ikseoss
    Character Level
      140
    Character Class
      Force Blader

láttam írták páran hogy kitörlődött, nemtudják az online adatokat.
    nekem is ez volt a bajom
    regeltem support.cabalonline.com ra
    ott ticketet nyitottam asszem account supportal
    bekellett írni server nevét hol játszol
    kariaid nevét ami a serveren/accon van
    ha tudod a secret question írd le ha nem írj valami olyat hogy elfelejtettem/nemtudom és adj meg 1 újat a mostani kérdésekkel válaszokkal
    nekem 2 e-mailt kellett küldenem, elsőre nem válaszoltak normálisan, de utána küldtem még 1 et arra 4 napon belül válaszoltak és megváltoztatták az e-mailem arra amit leírtam nekik hogy akarom
    remélem tudtam segíteni

Ph1n34sBr0's Avatar

Character Name
     F3rb1n4t0r
    Character Level
      161
    Character Class
      Warrior

Sziasztok!

Írni akartam a supporton, hogy kérjek új e-mailt, mivel a regisztrációs mailt nem tudom (minden mást tudok, id,pw,titkos kérdés).
    Le is írtam mindent, ahogy meg volt adva, de azt írja, hogy nem töltöttem ki minden szükséges mezőt, név szerint a cabalonline.com-on regisztrált e-mailt nem adtam meg, de azt akarom cserélni/újat kérni.

Ilyenkor mit kéne csinálni? (gondolom valamit nem jól csináltam).
    Love muffin and rock&roll! .l..l (*.*) l..l.

smallrobi's Avatar

Character Name
     DreamWii
    Character Level
      18x
    Character Class
      Wizard

Aki nem tudja se az email címét,se a titkos jelszót,az írjon rám nagyon szívesen segítek neki.

DawnChild's Avatar

Character Name
     IDawn
    Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by Ph1n34sBr0 View Post

Le is írtam mindent, ahogy meg volt adva, de azt írja, hogy nem töltöttem ki minden szükséges mezőt, név szerint a cabalonline.com-on regisztrált e-mailt nem adtam meg, de azt akarom cserélni/újat kérni.

Ilyenkor mit kéne csinálni? (gondolom valamit nem jól csináltam).
    Lehet arra célzott, hogy adj meg egy új email címet amit be tudnak neked állítani az accountodhoz.

Senkinek sincs ötlete, hogy miért nem tudok belépni az oldalra? Már marha sokszor megváltoztattam a jelszót, de minden 5. próbálkozásnál leblokkolja egy órára. Senki nem tudja miért írja ki mindig ugyan azt? (Details not recognized, please try again)

Tavracs's Avatar

Character Name
     LyaniTM
    Character Level
      190
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by oOKarinOo View Post
    Senkinek sincs ötlete, hogy miért nem tudok belépni az oldalra? Már marha sokszor megváltoztattam a jelszót, de minden 5. próbálkozásnál leblokkolja egy órára. Senki nem tudja miért írja ki mindig ugyan azt? (Details not recognized, please try again)
    Próbáld meg Chrome-mal vagy Internet Explorerrel.

se chrome, se explorer, se firefox....csak azért nem értem, mert csinálok egy jelszó változtatást, megadom az új jelszót, és egyből utána beírom, mégis azt mondja hogy "Details not recognized, please try again". Már kezd bosszantani...2 napja ezzel szenvedek....hihetetlen hogy nem tok belépni az oldalra...=/

Ricsinho's Avatar

Character Name
     Aneli0n
    Character Level
      1xx
    Character Class
      Wizard

GG Cabal :$ ujabb faszság de jóó hogy kölcsönatdtam a szettem havernak akinek meg elfelejtödött a webes pw mert vagy 2 éve regisztrált :$ Zsir

marsal2000's Avatar

Character Name
     BlizardWizard
    Character Level
      13x
    Character Class
      Wizard

roland1994's Avatar

Character Name
     Naloria
    Character Level
      1+
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by Ricsinho View Post
    GG Cabal :$ ujabb faszság de jóó hogy kölcsönatdtam a szettem havernak akinek meg elfelejtödött a webes pw mert vagy 2 éve regisztrált :$ Zsir
    A webes pw simán megoldható. Én sem tudtam és sikerült megoldanom, ha gondolod xfire-n segítek neked, talán meg is vagy x-en, de ha nem akkor: roli007asdasd

nekem e-mailom se a titkos kérdés válasz nem volt meg de írtam supportra és átcserélték az e-mailt igen belépésnél vannak gondok nekem csak úgy nyitotta meg a logint webnél h googlebe írtam be a cabalt és ott login...
    aztán game passwordot 3 reset után fogadta csak el érdemes próbálkozni

Ph1n34sBr0's Avatar

Character Name
     F3rb1n4t0r
    Character Level
      161
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by DawnChild View Post
    Lehet arra célzott, hogy adj meg egy új email címet amit be tudnak neked állítani az accountodhoz.
    Igazad volt.
    Megadtam ott is az újat amit szerettem volna és 2 nap múlva megkaptam a választ, hogy cserélték.

Köszönöm a segítséget!
    Love muffin and rock&roll! .l..l (*.*) l..l.

Character Name
     Robbyka
    Character Class
      Force Shielder

Én végig zongoráztam 4 accon az egészet, abból 3-nál nem enged be az oldalra. A 4.-nél (ami a sajátom) minden ok. Azt a kis bakit leszámitva, hogy mikor belépek a játékba, nincsenek meg a karaktereim. Vajon ilyenkor mi van?

Tavracs's Avatar

Character Name
     LyaniTM
    Character Level
      190
    Character Class
      Blader

kis/nagybetűk jók a Username-nél? akkor szoktak hiányozni a karakterek.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast