zdravim... mam problem ted s heslem jak chteji abysme si ho resetovali pres email..mam problem ten ze si email nepamatuju a na webu se prihlasit nemuzu.. co stim muzu udelat? kamarad ma problem ten ze mu jeste email neprisel prosim nekdo poradte
zdravim... mam problem ted s heslem jak chteji abysme si ho resetovali pres email..mam problem ten ze si email nepamatuju a na webu se prihlasit nemuzu.. co stim muzu udelat? kamarad ma problem ten ze mu jeste email neprisel prosim nekdo poradte
vitaj v klube, som zvedavy kedy sa sem dostanem...
inak čítaj TOTO

Jen takovej detail, pokud NEVITE majl co mate ke svymu accountu, nebo na mejl registrovanej se svym acc nemate pristup, mate smulu, muzete napsat ticket na support, ale to znamena, ze po vas budou chtit odpoved na "secret" otazku, kterou nevi 95% hracu. To je to pujcovani accountu, nebo tkaovy to kamarad mi to zalozil, nebo napisu tam misto majlu nakou blbost, tady to mate, zmizi hodne hracu, je to smutne, ale je to jen a jen blbost lidi, je mi lito ale je to tak. GL vsem ...
Iam so cute and I know it!
Last edited by wlasto; 25-07-2012 at 07:14.
co se tohodle tyka ja sem na webu akorat se prihlasil tam chtely potvrdit email tak sem ho tam soupnul dal submit napsaly ze mi poslaly mail s instrukcemi co a jak dal ale zadnej mailm i neprisel...delal sem to 2x...prijde to vubec??
no to vis ze sem tam zadal spravnej mail
no tak v poradku uz mi to prislo heslo sem zmenil spustim hru ale prihlasit se stejne nemuzu...Account name or password do not match....proc je zas tenhle problem??
no snad to pujde co nejdriv![]()