UGTV
Results 1 to 3 of 3

Thread: Benden istedikleri G.Soru Hakkında.

forq1ven's Avatar

Character Name
     forq1ven
    Character Level
      109
    Character Class
      Force Archer

Status: Offline

Default Benden istedikleri G.Soru Hakkında.

Yaklaşık 2 hafta önce gönderdiğim ilk ticketimde hesabımı oluştururken kullandığım gizli sorumu göndermiştim. Nasıl söylesem;

*İlk gönderdiğim tickette : Name of first pet? adlı gizli sorumun cevabını yolladım fakat bana gönderilen cevapta sonradan değiştirdiğim G.Sorumun cevabını istediler. Bende bunun üstüne sonradan değiştirdiğimi hatırladığım

*Mother's maiden name? in cevabını yolladım ve bunun kesinlikle olması lazımdı çünkü bundan sonra hiç değiştirmemiştim.

Sonra şaka gibi şimdi olan şeye bakın bana bugün gönderilen cevapta bilgileriniz hatalı dendi. Eksik bıraktığım Ad/soyad ve D.günü istendi.Ayrıca istedikleri g.soru yerine şimdi yine 'Name of first pet' i istiyorlar. Şimdi size soruyorum bu nasıl iş? 2 ayrı GM birbirinden habersiz ticketlere cevap mı veriyor orda? Yoksa sadece biz userlarla eğleniyorlar mı anlamadım. Artık yeter hesabımı kovalamaktan gerçekten yoruldum.

[GM]FlameDragon bizden sadece 3 bilgi istiyor. Ama orda cevap verenler hala eksik bilginiz var diye (Ad/Syad) cevap atıyor. Bunu da dipnot olarak geçmek istedim.

QuiSha's Avatar

Character Name
     QuiSha
    Character Level
      167
    Character Class
      Blader

haklısın ama çözüm yolun açık gene ona sahip olayanlar var yani şimdi 2 gizli cevabıda biliyorsun gönder açtır.ben 5 gün bekledikten sonra olumsuz cevap aldım ve adres tel no gibi ekstradan tün bilgileri verdim anca açıldı biraz sıkıntılı bi iş ticketle mail 0 lama olayı hak veriyorum sana.

[GM]FlameDragon's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Lütfen klavuzu dikkatle okuyunuz.

İstenen 3 bilgi hakkında

1.) Kayıtlı mail adresiniz
    2.) Web Idniz
    3.) Gizli soru/cevabınız,
    Bakalım işlemler nasıl oluyor.

1. Bilgiyi biliyorsanız, kendikendinize şifre sıfırlamayı mailinize yollarsınız... tamı tamna 3 dakikada hesabınız sizde yeniden.
    2. Sadece web id hatırlıyorsanız, yine çok zorluk yok. web idnizi kullanarak kayıtlı mailinize gönderi sağlarsınız.
    Peki nasıl olacak...
    Eski mail dareslerinize bakacaksınız...
    Elbette birinden birine bu şifre yenileme gelmiş olmalı... Bazı durumlarda junk maile düşebiliyor dikkat ediniz.

Peki kaybettiğiniz bir maile gelmişse... Hadi bir armut piş ağzıma düş daha yapayım.
    Bu yazıyı yazarken google 3 basit soru yazdım cevapları alıp foruma konu açıp yapıştırmam toplam 3 dakkamı aldı.
    buyrun linkleri
    1) GMailde silinmiş bir kullanıcı adını kurtarma
    2) Çalınan Gmail adresini geri almak (alıntıdır)
    3) Hotmail Hesabını Yedeklemek ve Geri Almak (alıntıdır)

Ama tabi oyuna hesabı uyduruk bilgi ile açan genelde mailleirnide böyle açar...
    Hadi buda olmadı
    3.) Gizli soru /cevabı... bu durumda ticket atacaksınız, bizde size hesabınızı vermek için maksimum gayreti göstericez.
    En basit yöntem eğer uyduruk bilgi yazmadı iseniz.
    Yeni bir hesap açın, gizli soru ve cevaplara muhtemel cevaplarınızı yazın kontrol edelim...
    Yeni Oyunumuz CT Racer Season 2 bu yaz sizlerle