Yaklaşık 2 hafta önce gönderdiğim ilk ticketimde hesabımı oluştururken kullandığım gizli sorumu göndermiştim. Nasıl söylesem;
*İlk gönderdiğim tickette : Name of first pet? adlı gizli sorumun cevabını yolladım fakat bana gönderilen cevapta sonradan değiştirdiğim G.Sorumun cevabını istediler. Bende bunun üstüne sonradan değiştirdiğimi hatırladığım
*Mother's maiden name? in cevabını yolladım ve bunun kesinlikle olması lazımdı çünkü bundan sonra hiç değiştirmemiştim.
Sonra şaka gibi şimdi olan şeye bakın bana bugün gönderilen cevapta bilgileriniz hatalı dendi. Eksik bıraktığım Ad/soyad ve D.günü istendi.Ayrıca istedikleri g.soru yerine şimdi yine 'Name of first pet' i istiyorlar. Şimdi size soruyorum bu nasıl iş? 2 ayrı GM birbirinden habersiz ticketlere cevap mı veriyor orda? Yoksa sadece biz userlarla eğleniyorlar mı anlamadım. Artık yeter hesabımı kovalamaktan gerçekten yoruldum.
[GM]FlameDragon bizden sadece 3 bilgi istiyor. Ama orda cevap verenler hala eksik bilginiz var diye (Ad/Syad) cevap atıyor. Bunu da dipnot olarak geçmek istedim.

Reply With Quote