Last edited by dedantemon; 22-11-2010 at 17:15.
mda m-am incurcat putin erau ROS va rog sa imi ziceti un set bun pentru WI
Cred ca te-ai referit la 3 ring of sage+7 , dar ma rog.
Un set destul de ieftin pentru wi , dar care sa te si ajute in pve este in felul urmator :
Osm Martial Helm of DB +6 5rate 20dmg
Osm Martial Suit+6 50hp/7m.amp
Mystic Boots of Amp +6 4% M. amp
Mystic Hands (sau Gloves) of Vampire +6 3%Hp steal
Pherystin (cred ca asa se scrie) Orb +6 20dmg 3/4 rate x2
rol+1 x3 + cr+1 x1
Vamp amulet +3
uite aici un ghid foarte util : http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=167502
*Aici gasesti raspuns la toate intrebarile tale !
Multam Ratza ><
@ ROvladutz c fel de WI doresti sa iti faci?
2 optiuni: Crit WI sau Amp WI
1).Crit WI se focalizeaza p strangerea a cat mai mult CD inc si CR inc.Are magic mai mic decat Amp WI dar atunci cand da lovitura de crit p mob rupe tot.90% din WI d p Cabal EU sunt asa.E mai accesibil in primul rand decat Amp WI.
2).Amp WI se focalizeaza p strangerea d cat mai mult magic si mAMP.K sa fii Amp WI trebuie sa ai neaparat orburi myth cat mai mare in upgrade, 4 ROS +10 kre p Jupiter is in jur de 500 kk/bucata(dak vedeti alt pret sa ma corectati va rog) si set 14% amp d preferat+ x si eos cat mai mare in grad(+8 d preferabil, la fel k oricare WI care isi permite). Amp WI da cam acelasi dmg in general (da dmg mare cand prinde critical +40% din Ros-uri si natural cd inc).
Crit WI aprox mai ieftin decat Amp WI.
Bft
P.S. Crit WI are ringurile Rol+2/Merga ring si Cr+2.Arme 40 cd + x% cd rate dak esti norocos si mai e nevoie si d 2 helmu(extinse de preferat) Cu 40 cd inc si 15 cr inc si 24 cd inc.
Bafta
Am 2 intrebari :
1. *** pot face Honor? Am 103 si Class 2 la Honor.
2. Cand imi da ultimul quest patrenu (cred ca asa se numeste)?
Va rog un combo pentru Wizard PVE + PVP lvl 103 daca se poate.
pentru pvp dak vrei wiz atunci mai bine lasate de wiz mai ales la lvl 103 si fati alt tip de caracter.
Pentru Pve dupa c.um zice CooL cititi ghidu facut de RatzaTM respect aici pentru el, stie el ce stie despre Wiz.
http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=167502
Eu am inceput pe wiz in mai putin de 2 luni folosind ghidu respectiv la 140 faceam IC1 in duo
Mai vad posturi cu Heavy wiz, battle wiz, fratilor daca faceti asa ceva numai va bateti joc de caracter aici aveti 2 optiuni ori faceti alt caracter ori quit cabal.
Posturi cu Crit wiz si amp wiz, asta mi se pare ciudat nu stiam ca exista asa ceva.
Am experimentat cu helm of deadblow +9 unu cu 36% CD si altu cu 20% CD+8% rate, diferenta infima in war, in pve nu merita deloc ala cu 8% rate. Chiar pot sa zic ca nu merita deloc helm cu 8% rate si 20 %CD si ma veti intreba din ce cauza? Eu zic in war fiind wiz ai sanse 80% sa gasesti un LW dak nu, atunci nu prea sti war. LW care iti ofera rate destul si atunci helmu cu CD e ideal la fel si iteme de max amp. Totusi daca nu gasesti LW ceea ce nu e pentru toti usor aici zic 2 lucruri, la helmu cu rate dai putin mai multe crituri dar cu dmg mai putin unde cu helmu bazat pe critical damage poate dai mai putine crituri dar cand ai prins crit ... se simte rau, in concluzie pe 2 waruri cu helmuri diferite am facut un puctaj mai mare cu ala bazat pe critical damage decat cu ala bazat pe rate.
Ca si o concluzie din ce am vazut eu si nu am rate mult pe wiz doar 38% stiu ca e putin dar pve fac dungen cu FB si WA care au debufe care ma ajuta sa dau crituri des. Va veti pune intrebarea ce fac in war? Aici e chiar simplu in majoritatea timpului cam 90% din waruri am LW deci nu vad motiv sa folosesti orburi cu rate sau helm cu rate - pierdere de timp si alz. Desigur daca voi avea ocazia voi merge pe un helm extins pe rate osmiu cel putin dar aici mai e de lucrat destul.
Momentan am doar 3 luni pe wiz (lvl 161 in prezent) asta pe langa servici + alte activitati si sunt sigur ca mai am de invatat mult la el, dar astea is putinele chesti pe care le observ.
Un lucru e sigur echipamentul pe wiz e scump, dar sa zic si asa ca odata daca inveti sa joci cu wizu ti-l si permiti. Sa faci dungenon cat mai des oricum fara wiz nu merge nimeni nicaeri doar cine le mai da sp ? Invata *** se face oricare dungenon si nimic nu te mai oprestesa nu uiti sa faci si pe party lider si invata fiecare caracter ce bufe poate sa aiba sa primeasca SPul asa de pretios.
Eu am mers pe optiunea full osmiu amp 7% +9 , 2x ring CD (15%DMG), RoL+2+Megareth, Vamp earling+6, K-red, bos+6 si 2 orburi mitril +9 momentan cu 10% CD, aspir spre 2 sloted mitril daca se poate si mai bune ar fi ideal. (, viz. post de la sectiunea Drop.)
P.S imi cer scuze pentru postu asta lung sper sa imi dati indicati *** pot sa dezvolt caracterul si mai bine![]()
hey vreau si eu niste pareri,dar tinand cont ca eu nu prea am timp de TG si pvp nu fac...deci setul meu e mai mult pve
am obiceiul sa cer pareri la multi wi referitoare la orburi si helm.unii mi-au zis sa schimb orburile mele(phery+9 25 dmg 5 rate,lapis+10 27 dmg) cu mith orb+8 si 10 dmg,altii au zis sa le las pe care le am,insa nu sunt foarte multumita de dmg pe care il dau si as vrea sa schimb orburile dar sunt nehotarata,iar in ce priveste helmul,am osm cu 36 dmg si tot asa,multi imi zic sa-l schimb cu 8 rate si 20 dmg,altii zic sa-l las,unii imi spun sa imi iau un helm cu 8 rate 20 dmg si unu cu 36 si sa le schimb.dar nu vreau sa stau mereu sa schimb setul k uit.deci...as avea nevoie de mai multe pareri(pro si contra)
imi spusese cineva sa iau phery(d ex 31/7) nush de ce,dar ma incanta ideea(probabil pt ca facusem o gluma si spusesem cuiva ca am un asemenea orb si mi-a spus k sunt tare xD),dar cu rate in slot nu prea gasesc ca m-am tot uitat la ah dupa ceva cu rate in slot.deci singura optiune ar fi sa bag eu rate in slot,dar daca nu pik rate am auzit ca nu mai pot sa dau fail si sa re-extind............
Last edited by matzoak; 25-03-2011 at 10:16.
Bazat pe ghidu lui Ratza la orburi eu unu vreau sa incerc mitril orb. Desigur atunci nu erau 2 slot acum sunt deci ideal vreau 2 slot mitril +9 minim x2.
Nu pot inca sa iti garantez eficacitatea lor dar sunt 80 % sigur ca merita sa le ai. Zici ca ai phyrstin e bunicel, dar suferi la m atac points. Eu is de parere ca wiz nu e de pvp, cel putin pana la lvl 160 nici vorba, dupa 160 din nou mi se pare pierdere enorma de timp avand in vedere ca ai sp la dizgratie ar fi pacat sa nu faci cat mai multe dungenon. Daca ai prieteni FB, WA, te descurci dungenon si fara rate enorm de mult asa ca trebuie sa te gandesti c.um sa cresti dmg mai mult, in caz contrar e putin mai nasol, dar nu dezamagitor.
Referitor la helm. dupa c.um am zis in postu anterior eu ti-as sugera helm cu 36% CD, motivele sunt explicate mai in detali mai sus. Testat in Conditii de war si pve optez pentru cel de CD, pana nu am alz sa imi iau unu extins cu rate.
Am auzit un zvon c.um ca diferenta dintre un orb mitril +9 cu 10% CD e doar la pret, la damage este aproape egala cu un lapis cu 30% CD desigur nu sunt sigur de afirmatia aceasta, momentan nu am posibilitatea sa o testez.![]()
Foloseste fisierul ala Excel din postul meu pentru a compara damage-ul pe skilluri si in bm2 cu diferite orburi. Tot ce trebuie sa stii in materie de wizard e in ghid, si singurul lucru de care ai nevoie pentru a compara seturi e acel fisier. Iti permite sa faci comparatie intre orice si orice, fara sa cheltui un singur alz.
PS: Nu se mai merita sa iei nimic sub Topaz de cand cu update-urile pizdii. Eu as merge pe KRed + 8/20 helm (si mai tarziu 15/24) + Mithril cat mai mari, 20%+ CD. Pt aura ai nevoie de un helm 36 care poate fi si +0, doar sa aiba slots filled.
Ideea e ca iti trebuie 1050 - 1100 magic, cam pe acolo, ca sa se simta vreo lovitura in PVE in PI cel putin. Iar in BM2, atingi 1500 - 1600 magic, si razi tot. Cu cat e mai mare diferenta intre magicu tau si defense-ul mobilor, cu atat dai crit mai des, asa ca nu te baga la Phery sau Lapis.
Si inca ceva : 8/20 = 36 ... in termeni de damage overall, asa *** 15/24 = 7/40 ... Pentru WI in special, poarta 8/20 pentru ca iti va permite sa dai crits mai des, chiar daca mai slabute, si vei fura viata constant (cu vampiric). Altfel, cu prea multe non crit si un crit cand ai HP full si nu mai conteaza, s-ar putea s-o incurci.
@Patrick : Poti proba cu excelu care l-am facut diferenta intre mith +9 si 30 lapis
@matzoak : Eu sunt full PVE iar setul meu + ghidul meu reflecta asta. Sa te bati ca WI in conditiile in care dupa blink lovesti cu un singur skill in bm2 iar ceilalti au 30k HP si resisturi, mi se pare tragedie. Iar in nonBM nici nu mai are rost sa comentez.
Last edited by RatzaTM; 28-03-2011 at 12:50.
http://forum.cabalonline.com/showthr...for-EU-Wizards
Primul post, al doilea sau al treilea rand, cel cu calculatorul, hostat pe mediafire.
o intrebare..poate deja e pe forum dar nu prea am rabdare sa stau sa caut..am un wizard 140 ..am 2 orburi +9 phery 28 cd si 7 rate . Sa le mai pastrezi sau sa le schimb sa`mi cumpar ceva q magic mai mare?![]()
ia-ti lapis cu 20cd si 8 rate . pierzi 16 cd daca ai 2 , dar primesti 16 rate, e mai convenabil asa. Si mie imi trebuie CD , am doar 35% , iar orburile sunt phery +6 30cd.
Indeed, Light COLA>3?
poate sa-mi spuna cineva daca mith orb 26+11 > topaz 40 +11 ??
Nu poate sa-ti spuna nimeni, pentru ca nu calculezi damage-ul in functie de un singur orb iar lumea nu stie ce gear ai in rest.
Eventual, poti sa compari cat reprezinta ca index de performanta magicul si CD-ul de pe mith orb cu indexul de performanta generat de magicul si CD-ul de pe Topaz, folosindu-te de asta -> http://forum.cabalonline.com/showthr...=1#post2193824
![]()
Salut.
Imi puteti spune care e cea mai buna metoda sa fac helm pentru wizzard 15/24?
Nu am option scroll critical rate.
Imi poate raspunde cineva?
Vreau sa aflu care e cea mai buna metoda sa fac helm 15/24.