Moderator : "SnK_Ripp3R" forum id
10x lil'b :P so..mai sunt si alti romani fs p'aci ?
mai sunt :P
Dap. Eu sunt si FS printre altele![]()
Poi ce va atras(in afara de skile)? e mainly pvp or pve? dezvoltati![]()
Ce ne-a atras mai putin conteaza....pentru ca am descoperit ca minunatia noastra de caracter se afla pe ultimul loc la dmg output adica aveam defense ca sa ne putem uita la altii *** fac dmg....)
O rugaminte mare am pentru cine poate sti....crit rate cap pentru FS?
Am si eu un FS lvl 115 si vreau sa zic ca-mi place mai mult decat wizardu..imi place ca e foarte rezistent..astept sa fac bani multi si wizardu si sa apara mithril pe piata cu slot sa-l imbrac in mithril tot si ep urma ma apuc de lvl in ls...daca vreodata un caracter o sa faca solo bf2 sau ft cred ca acela o sa fie FS
Pt solo e mai important damage decat defense. Degeaba esti blindat si tragi cu prastia.
PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans
My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test
Last edited by SnK_Ripp3R; 18-02-2008 at 08:01.
BM2 la blader e f bun pt solo. Am vazut niste clipulete cu un BL care facea solo berderk si FT.
PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans
My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test
in cabal korea, singurul char care a reusit sa solo b2f a fost un FS full mithril..
deci daca european = korean cand apare ep2, atunci FS will rule ^_^
easy as that
dupa putine calcule, cu completer skill, un FS are +180% Critical Damage (din skill) si alti +100% (sau mai mult) din items si buff
in cateva cuvinte, FS ar putea sa owneze in pvp SI in Tierra Gloriosa![]()
Inainte de ep2 si toate schimbarile astea cu skilluri si rank-ups peste 100, wiz'ul si FA au fost singurii care faceau b2f si FT solo.
Daca nu ma insel, primul care a terminat b2f solo (ma refer la koreea) a fost un wiz, urmat de un FA. (nu se punea problema de ajuns la troli pe atunci, dar totusi, au terminat rezonabil).
Alt char, dar tot wiz, a fost primul care a terminat FT solo, urmat de un FA.
Dar, de cand cu ep2 si skilluri noi si alea-alea, toate clasele pot sa faca solo b2f si ft, inclusiv WA (care era cel mai defavorizat pana acum). Si cand zic "solo b2f" ma refer de la inceput, pana la ultimul troll.
Primul care a facut LS boss solo a fost un FA, urmat de un FS. Tot inainte de skillurile din ep2, insa dupa un patch care a modificat putin harta LS (au disparut niste mobi care se spawnau pe langa boss).
Nu va speriati, ca o sa fie si la noi tot asa... deci nubs o sa fie fericiti, ca pot sa omoare LS boss-ul fara sa se mai chinuie cu gargoyles si minotaurs(schimbarea e vizibila in clipuletul cu BL'ul care omoara boss'ul solo)
Last edited by blackened; 19-02-2008 at 01:17.
anyway...fs va fi prezent in top asta conteaza..si se va afirma mai mult
Toata lumea isi face planul ca tziganu'(nu am nimic cu ei)iar noi nu avem nici ep 2,intai vedeti-va cu ep2 si cu new skills pe urma vorbiti(vb de FS')
Farewell
din cate stiu/observ punctele tale de interes sunt FB-ul sau/si FA-ul, daca ai ceva constructiv de spus ...ok, daca nu nu cred ca trebuie sa-ti aduc aminte ca ti-au trebuit 3 seturi de armuri osmium dbl slotted,vreo 20 de ore de explicatii si cam 2 luni ca sa intelegi ce item iti trebuie ca si catalyst pentru a obtine enchantul pe care il doresti....multumesc
nu am intrebat de aop....asta stiu,ar fi important de stiut cam cat e crit rate cat mai exact posibil
Si vrei o medalie ptr asta?ti-am multumit ptr ajutor la timpul potrivit acu de ce incerci sa te dai mare si tare?![]()
Last edited by iesiFMM; 19-02-2008 at 13:12.
Farewell